Άλλοι κάνουν ανασκοπήσεις στο Spotify & η Γαρυφαλλιά μέτρησε τις μέρες που είναι μαζί με τον Μάστορα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άλλοι κάνουν ανασκοπήσεις στο Spotify & η Γαρυφαλλιά μέτρησε τις μέρες που είναι μαζί με τον Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές με τον Χρήστο Μάστορα. Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης τους και οι ωραιότερες κοινές φωτογραφίες.

Ένα χρόνο σχέσης γιόρτασαν πριν από λίγους μήνες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας, με τον έρωτά τους να δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου. Μετά από ένα ανέμελο καλοκαίρι και μια μικρή απόδραση στο εξωτερικό, το ζευγάρι περνά χαλαρές στιγμές στην πρωτεύουσα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο frontman των Μελισσών και το νεαρό μοντέλο-influencer κρατούσαν «σιγή ιχθύος» στο ξεκίνημα της γνωριμίας τους ωστόσο πλέον κυκλοφορούν συχνά μαζί δημόσια, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων τόσο το μοντέλο αλλά και ο τραγουδιστής τονίζουν πως είναι ερωτευμένοι, περνούν καλά μαζί και δεν κάνουν σχέδια γάμου στο άμεσο μέλλον.

H αποκάλυψη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τη σχέση με τον Χρήστο Μάστορα

Πριν από λίγη ώρα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε ένα νέο post στο TikTok και αποκάλυψε πόσες ακριβώς ημέρες είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα. Στο ξεκίνημα του video βλέπουμε μια #throwback φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού στη Μήλο.

«Από εχτές είμαστε μαζί με τον Χρήστο...», έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα της ανάρτησης.

Screenshot-2023-12-06-171737.png

Τι έχεις; Τίποτα! Η επική απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στις viral φωτό με τον Χρήστο Μάστορα

Ακολούθησε η αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης με τον Χρήστο Μάστορα, με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να εκμυστηρεύεται ότι οι δυο τους είναι μαζί από τις 1 Αυγούστου 2022, συμπληρώνοντας 492 ημέρες ως ζευγάρι.

Screenshot-2023-12-06-171719.png

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δίνει το παρών σε συναυλίες του αγαπημένου της ή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, με τον 37χρονο να της αφιερώνει τραγούδια από τη σκηνή.

Screenshot-2023-12-06-173301.png

Πριν από λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα στις (02/12) η πρώην παίκτρια του GNTM και ο Fipster βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια και διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Χρήστου Μάστορα και του Σάκη Ρουβά.

Μιλώντας πρόσφατα «Yes I Do» η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Χρήστο Μάστορα και παραδέχθηκε: «Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως είναι τόσα πολλά. Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί».

https://www.instagram.com/p/CxsZ-1Bsiqy/

Για τις φήμες που τους ήθελαν να κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση τους ο τραγουδιστής είχε τονίσει στο Κοσμοράδιο: «Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να' χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι η στιγμή κατάλληλη, κινούμαι αστραπιαία».

Πηγή κεντρικής: garifalia.kalifoni