Η Μαρία Ηλιάκη είπε τι την δυσκολεύει περισσότερο στο να είναι μαμά και πιθανότατα θα ταυτιστείς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρία Ηλιάκη είπε τι την δυσκολεύει περισσότερο στο να είναι μαμά και πιθανότατα θα ταυτιστείς

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει την καθημερινότητα με την μικρή Κατερίνα και αποκάλυψε τι την δυσκολεύει περισσότερο ως νέα μαμά. Οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει μια από τις πιο ήρεμες αλλά παράλληλα παραγωγικές περιόδους της ζωής της και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της 2,5 ετών κόρης της, Κατερίνας Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια έχει ενεργή παρουσία στα social media και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά αυθόρμητα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο post της Μαρίας Ηλιάκη με τον σύζυγο & την κόρη ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε το πιο επικό σχόλιο

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε τι την δυσκολεύει περισσότερο στο να είναι μαμά

Πριν από λίγα 24ωρα η παρουσιάστρια έκανε Q&A με τους φίλους της στο Instagram και απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του κοινού.

Απαντώντας σε ερώτηση fan η 45χρονη εξήγησε ότι πριν τον τοκετό θεωρούσε πως ο θηλασμός θα την δυσκολέψει πολύ όμως τελικά η εμπειρία της ήταν αρκετά εύκολη.

1709454106935-547702204-iliaki2.jpg

Αντίθετα, αυτό που την δυσκολεύει αρκετά είναι όταν η κόρη της δεν υπακούει και φέρνει αντιρρήσεις καθώς και όταν είναι νευριασμένη και πρέπει να συγκρατηθεί για να μη φωνάξει μπροστά στη μικρή Κατερίνα.

Όταν ρωτήθηκε για τo πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης η Μαρία Ηλιάκη εξήγησε ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια ακολουθεί εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που την βοηθά να νιώθει ευεξία και να διατηρείται σταθερή στα κιλά της.

iliaki3.jpg

«Δεν έκανα εξωσωματική. Έγινε αμέσως. Είμαι έξι χρόνια μεγαλύτερή του. Έχω πάρα πολύ καλά γονίδια. Η μαμά μου φαινόταν πολύ νέα. Αν θέλουμε με τον σύζυγό μου, νομίζω υπάρχει χρόνος να κάνουμε και δεύτερο παιδί», παραδέχθηκε η Μαρία Ηλιάκη μιλώντας στο podcast «Just Georgia» της Έλενας Χαραλαμπούδη.

Η διατροφή που ακολουθεί η Μαρία Ηλιάκη για να διατηρείται σε φόρμα

Η παρουσιάστρια έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι σήμερα πιο υγιής και fit από κάθε άλλη φορά. Η ίδια είχε μοιραστεί με τους followers της πώς κατάφερε να επανέλθει στις αναλογίες που είχε πριν τον τοκετό.

«Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα».

Η 45χρονη ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και αποφεύγει το αλκοόλ και τη ζάχαρη.

«Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Όταν πήγα να τσεκάρω τη διατροφή μου και τι πρέπει να αλλάξω γιατί είχα φοβερές υπνηλίες μετά το φαγητό, έκανα κάποιες εξετάσεις και βρήκαμε ότι έχω ένα θέμα με το πώς μεταβολίζω τη ζάχαρη. Μου είπε ότι το πιο σωστό είναι να τη σταματήσω. Τι σημαίνει κόβω τη ζάχαρη; Δεν σημαίνει ότι 365 ημέρες δεν θα φάω καθόλου ζάχαρη. Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά και η αλήθεια είναι ότι απέχω και από τα γλυκά», είχε παραδεχθεί η Μαρία Ηλιάκη.

Και τόνισε: «Επανένταξη μετά την εγκυμοσύνη, δεν σημαίνει πως να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης. Σε κάποιες γυναίκες φεύγουν πιο εύκολα, σε άλλες πιο δύσκολα, είτε τα χάσεις σε έναν μήνα, είτε σε ένα χρόνο, δεν έχει σημασία, η κάθε μία έχει τους ρυθμούς και θα χάσει τα κιλά όποτε το θέλει αυτή. Όταν είδα το σώμα μου μετά την καισαρική, τρόμαξα από τα πρηξίματα και γέννησα πριν τις 40 εβδομάδες. To θέμα δεν είναι να φύγουν τα κιλά, το θέμα είναι να είμαστε χαρούμενες, γιατί οι ορμόνες χορεύουν και υπάρχει ένα μωρό που κλαίει».

Η 45χρονη έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» και ποζάρει συχνά με ελάχιστο ή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τόσο μόνη αλλά και μαζί με την κορούλα της.

https://www.instagram.com/p/CrAnrhVIvnv/

Kαλεσμένη της Τζένης Θεωνά και της εκπομπής «Μαμά-δες» ήταν πριν λίγους μήνες η Μαρία Ηλιάκη, η οποία μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη μητρότητα, τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη και τα σχόλια που δέχτηκε για την κόρη της.

«Είχα μια χαρά, είδα την εγκυμοσύνη σαν project. Ήξερα ότι οφείλω να τα κάνω όλα σωστά. Προσπάθησα, γιατί είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, είχα πολλούς εμετούς. Νοσηλεύτηκα 3-4 φορές για ηλεκτρολύτες, 6 μηνών σταμάτησε. Στο μαιευτήριο πήγα πολύ άνετη και μόλις με ξάπλωσαν με έπιασε ένα τρέμουλο, έκλαιγα και φοβόμουν. Μου βγήκε μεγάλος φόβος. Εγώ ήμουν πιο στον κόσμο μου, σκεφτόμουν θα το αγαπάω; γιατί δεν ήμουν πολύ συνδεδεμένη από την πρώτη φάση, ήμουν στρατιώτης να τα κάνω όλα σωστά. Μετά τους 7 – 8 μήνες συνδέθηκα. Η κόρη μου έχει πολύ χιούμορ, έχει πάρει κι από εμένα κάτι, γιατί εξωτερικά τα έχει πάρει όλα από τον μπαμπά της», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: marakiiliaki