Ο Γιάννης Στάνκογλου σε ρόλο serial killer στο Ναυάγιο «δολοφονεί» ξανά - Το χρονικό της φρίκης

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιάννης Στάνκογλου σε ρόλο serial killer στο Ναυάγιο «δολοφονεί» ξανά - Το χρονικό της φρίκης

Ο Ιπποκράτης είναι αυτή τη στιγμή ο πιο απρόβλεπτος ρόλος στο Ναυάγιο και στην ελληνική μυθοπλασία γενικότερα. 

Αν σου αρέσουν οι πολυδιάστατες σειρές με αρκετό σασπένς, το Ναυάγιο στο Mega είναι η επιλογή σου. Αν ήδη δηλαδή, δεν το έχεις κάνει. Στα next των επόμενων ημερών, ο Γιάννης Στάνκογλου ως Ιπποκράτης θα κάνει την πιο αποτρόπαια πράξη που μπορείς να φανταστείς. Η Ειρήνη είναι και πάλι ο στόχος του και η δική του σωτηρία, μόνο μέσω του Πέτρου είναι εφικτή. Αλλά θα είναι;

Τι ανατροπή είναι αυτή;

Χρονικά βρισκόμαστε στο Ναυάγιο στα χρόνια της δικτατορίας. Που σημαίνει πως αρκετοί από τους ήρωές μας ζουν επικίνδυνα. Ήδη έχεις δει τον Μάκη να συμμετέχει σε αντιστασιακές οργανώσεις στο Πολυτεχνείο όπου σπουδάζει. Ανυποψίαστη είναι ακόμη η Λίνα για τη δράση του.

Όχι όμως για πολύ. Θα καταλάβει σύντομα σε τι περιπέτεια έχει βρεθεί. Σε περιπέτεια μπαίνει και ο Πέτρος ως Αντώνης. Γιατί η πρώην καταζητούμενη φίλη του Αντώνη, η Φανή εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του. Τον απειλεί και του ζητά χρήματα. Φυσικά όμως θα καταλάβει αμέσως ότι δεν είναι εκείνος ο πρώην αγαπημένος της. Δες λεπτομέρειες και στο παρακάτω.

Το Ναυάγιο: Η ανατροπή από μία νέα γυναίκα που έρχεται από το παρελθόν του Πετρή

Τίποτε όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τον κίνδυνο που θα αντιμετωπίσει η Ειρήνη, η οποία αναμένει τον ερχομό του γιου της.

Ο Ιπποκράτης την αντιμετωπίζει γλυκά και στοργικά και της υπόσχεται να μεγαλώσει ως δικό του παιδί. Όμως μία της κουβέντα πως εκείνη θέλει το παιδί της να μεγαλώσει ως το παιδί του Απόστολου και να κρατήσει τη μνήμη του ζωντανή, τον βγάζει εκτός εαυτού. Τότε κάνει την πιο αποτρόπαια πράξη που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος.

https://www.instagram.com/p/C2M0T1et12p/

Βάζει αμέσως σε εφαρμογή το δόλιο σχέδιό του. Προσλαμβάνει μία μαία με την επίφαση πως θα βοηθήσει και ψυχολογικά την Ειρήνη για τον τοκετό. Τώρα που ο πατέρας της έχει φύγει από τη ζωή, κανείς δεν υποψιάζεται τα κίνητρά του.

Γίνεται μητέρα η Αναστασία Παντούση, αλλά ενώ έχει δει υγιέστατο το μωρό της, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει πεθάνει. Φυσικά πίσω από αυτό κρύβεται εκείνος.

Με δεδομένο ότι έχει κόψει και τους δίαυλους επικοινωνίας της με τον Πέτρο, μοιάζει να ζει σα φυλακισμένη. Τώρα ξαναφέρνει στο νου της την προειδοποίηση της αδελφής της πρώην συζύγου του Ιπποκράτη. Και σταδιακά θα αρχίσει να παρακολουθεί τις κινήσεις του πιο προσεκτικά. Αλλά ψάχνει για συμμάχους η Ειρήνη. Προς το παρόν κανείς δεν φαίνεται ότι μπορεί να τη σώσει.

Τελικά όμως μήπως το παιδί της θα ζήσει;