Το Ναυάγιο: Η ανατροπή από μία νέα γυναίκα που έρχεται από το παρελθόν του Πετρή

Κατερίνα Μπούσιου
Το Ναυάγιο: Η ανατροπή από μία νέα γυναίκα που έρχεται από το παρελθόν του Πετρή

Η Μαντώ Γιαννίκου έρχεται για να αναστατώσει τη ζωή του Πετρή. Στο Ναυάγιο έχουμε ανέλπτιστες ανατροπές. 

Με τον Λεωνίδα Κακούρη ως καπετάνιο στο Ναυάγιο, πορευόμαστε προς σημαντικές εξελίξεις. Γιατί τώρα έρχονται δύο νέα πρόσωπα για να αλλάξουν τα δεδομένα και να δημιουργήσουν νέες δυσκολίες. Έχουμε παράλληλα και τη γέννηση ενός μωρού, αλλά και μία μεγάλη σύγκρουση, γιατί μία μυστική σχέση του παρελθόντος βγαίνει στην επιφάνεια. Πληγώνοντας και χωρίζοντας δύο φίλους.

Υπόθεση Ασημίνα και η νέα (άγνωστη) σύντροφος του Αντώνη

Αναφέρθηκα στον Λεωνίδα Κακούρη γιατί εκείνος στη σειρά το Ναυάγιο μαζί με τον Πετρή (που υποδύεται ξεχωριστά ο ηθοποιός Έκτωρας Λιάτσος) θα καθορίσουν τις πολύ σημαντικές εξελίξεις που έρχονται. Τουλάχιστον τις περισσότερες.

Ο Λεωνίδας Κακούρης γίνεται σύμμαχος του Αντώνη στο Ναυάγιο ενώ μία μεγάλη προδοσία αποκαλύπτεται

Γιατί κάποιες άλλες εμφανίζονται στα ξαφνικά ή από δόλο. Ο δαιμόνιος δικηγόρος Παντελίδης (πόσο υπέροχος είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε αυτόν τον ρόλο) θα ανακαλύψει κάτι πολύ σημαντικό στον αγώνα του κατά του Γιώργη, του δημοσιογράφου που δεν το βάζει κάτω και μάχεται ακόμη για την αλήθεια του ναυαγίου. Με λίγα λόγια, ανακαλύπτει την κρυφή σχέση του με την Ασημίνα (σύζυγο του Βασίλη) και το λέει μάλιστα και στον σύζυγο της. Γιώργης και Βασίλης έρχονται όχι απλά σε σύγκρουση, αλλά και σε σωματικό διαπληκτισμό.

Αυτό σημαίνει πως για λίγο διάστημα η συνοχή της ομάδας των μαρτύρων του ναυαγίου θα διαταραχτεί.

Όμως την προσοχή μας θα τραβήξουν δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά. Ήδη σε έχω ενημερώσει για την είσοδο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ως δικηγόρου των θυμάτων. Ο Γιώργης είχε καταφέρει με τα δημοσιεύματά του κάποιες μικρές νίκες και τώρα ήρθε η ώρα να συνεχιστεί και νομικά όλο αυτό.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Στα σχολεία αντί να προσφέρουν θεατρική παιδεία δίνουν στείρα γνώση»

Το δεύτερο πρόσωπο δεν το περιμένεις. Και εδώ ο Πετρής θα δοκιμαστεί αρκετά. Γιατί ξαφνικά στην αυλή του θα εμφανιστεί η Φανή, η πρώην σύντροφός του. Όχι ως Πετρής, αλλά ως Αντώνης. Η κοπέλα επιστρέφει για να εκδικηθεί τον Αντώνη, επειδή την έκλεισε στη φυλακή. Λες να καταλάβει ότι δεν είναι όμως το ίδιο πρόσωπο;

Επειδή ήδη έχει δραπετεύσει από τη φυλακή, δεν έχει να χάσει τίποτε. Το αντίθετο. Θα απειλήσει τον Πετρή για να μην αποκαλύψει πως υποδύεται τον Αντώνη. Είναι και άτυχος ο νεαρός. Φυσικά σύμμαχός του σε όλο αυτό θα είναι ο Στελής, δηλαδή ο Λεωνίδας Κακούρης. Τον ρόλο της Φανής υποδύεται η υπερταλαντούχα Μαντώ Γιαννίκου. Την θυμάσαι και από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο δίπλα στον Μπουράκ Χακί, στη σειρά του ΑΝΤ1 + «Η Γέφυρα».

Η Μαντώ Γιαννίκου αισθάνεται τυχερή όταν συνεργάζεται όχι μόνο με καλούς ηθοποιούς αλλά & ανθρώπους

https://www.instagram.com/p/CyWO9fdINk3/

Πάντως το κοινό χθες, «χειροκρότησε» την σύγκρουση Σκιαδαρέση - Χατζάκη. Ο δεύτερος υποδύεται τον πατέρα της Στέλλας και είναι ο μόνος που μέχρι στιγμής, κατάφερε να νικήσει τον μεγαλοδικηγόρο. Και στην ουσία να σώσει την κόρη του από το δόλιο δημοσίευμα. Αλλά μία από τις πιο ωραίες σκηνές της σειράς ήταν όταν όλα τα θύματα ενώθηκαν για να δείξουν στην Ειρήνη την αγάπη τους.