Ρέβη- Τότσικας χόρεψαν με τα παιδιά τους και όλοι λένε πως είναι τα mini-mes Ρούλας-Αποστόλη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ρέβη- Τότσικας χόρεψαν με τα παιδιά τους και όλοι λένε πως είναι τα mini-mes Ρούλας-Αποστόλη

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας είναι οι πιο cool γονείς της showbiz. Το απολαυστικό βίντεο και η ομοιότητα με τα δίδυμα παιδιά τους.

H Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας συγκαταλέγονται στα πιο cool ζευγάρια της εγχώριας showbiz και σε εκείνους τους γονείς των social media που χαίρεσαι να παρακολουθείς.

H σχέση που έχουν αναπτύξει με τα δίδυμα παιδιά τους είναι αξιοζήλευτη όσο και οι οικογενειακές φωτογραφίες που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Τα αδέρφια Τότσικα έχουν εντυπωσιακή ομοιότητα και το ίδιο πάθος για τον χώρο της υποκριτικής

Η Ρούλα Ρέβη χορεύει με την κόρη της και η ομοιότητα είναι εμφανής

Τόσο η Ρούλα Ρέβη όσο και ο Αποστόλης Τότσικας φροντίζουν να αποτυπώνουν στον φωτογραφικό φακό σημαντικές στιγμές και αναμνήσεις με τα παιδιά τους, δείχνοντάς μας πόσο δεμένοι και ευτυχισμένοι παραμένουν στο πέρασμα του χρόνου.

Πριν από λίγες ώρες η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο Instagram στο οποίο βλέπουμε το ζευγάρι να χορεύει ξέφρενα με τα παιδιά του. Η ομοιότητα παιδιών-γονέων είναι εμφανής και όλοι επισημαίνουν πόσο ίδια είναι τα δίδυμα με τους δύο καλλιτέχνες.

https://www.instagram.com/reel/C4DKMBUoctQ/

Τα δίδυμα Τότσικα έχουν μεγαλώσει αρκετά, με την 8χρονη Ειρήνη-Χρυσή να μοιάζει περισσότερο στη μαμά της ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος είναι ίδιος ο ηθοποιός σε νεαρότερη ηλικία.

Tο σχόλιο της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η καλή φίλη της φωτογράφου, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σας λατρεύω! Είστε συγκινητικά ωραίοι!!!!!».

sxolio1.jpg

Ακολούθησε το σχόλιο της Ευρυδίκης η οποία έγραψε: «Υπέροχη οικογένεια».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και όλες οι Ελληνίδες που μίλησαν δημόσια για το mom guilt

https://www.instagram.com/p/C4BBuJ5oBfr/

Μιλώντας πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, τονίζοντας: «Ο Αποστόλης όταν τον κάνεις παρέα γίνεσαι καλός άνθρωπος, έχω αλλάξει μετά τον Αποστόλη. Κάποια πράγματα που έκανα τα έκοψα εξαιτίας του Αποστόλη, όπως είναι ο θυμός και οι ψυχικές μεταπτώσεις μου. Ο Αποστόλης είναι πολύ λογικό άτομο και πολύ καθησυχαστικός».

H καταξιωμένη φωτογράφος και ο ηθοποιός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 27 Ιουνίου 2014 και τα δίδυμα παιδιά τους (Μιχαήλ Άγγελος και Ειρήνη Χρυσή) ήρθαν στη ζωή το 2015 και ολοκλήρωσαν τον μεγάλο τους έρωτα.

Πηγή κεντρικής: roula.revi