Αποστόλης Τότσικας: Είναι η έμπνευση της Ρούλας Ρέβη και το απέδειξε με ένα ποστ που ζηλέψαμε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αποστόλης Τότσικας: Είναι η έμπνευση της Ρούλας Ρέβη και το απέδειξε με ένα ποστ που ζηλέψαμε

Η Ρούλα Ρέβη απαθανάτισε για ακόμα μια φορά τον Αποστόλη Τότσικα και ο έρωτάς τους, που κρατάει εδώ και 16 χρόνια, μόνο να μεγαλώνει μπορεί.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι από τα ζευγάρια που χαίρεσαι να βλέπεις στο feed σου στο Instagram, αφού παραμένουν το ίδιο αγαπημένοι κι ερωτευμένοι με την πρώτη μέρα. Kι ας έχουν περάσει 16 χρόνια που είναι ζευγάρι. Την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει τα δίδυμα 9χρονα παιδιά τους, η Ειρήνη και ο Μιχαήλ Άγγελος.

https://www.instagram.com/p/C1R6_YXoN3L/

Η γνωστή φωτογράφος πολύ συχνά απαθανατίζει τόσο τα παιδιά τους όσο και τον ηθοποιό, αφού η οικογένεια αποτελεί γι' αυτήν την μεγαλύτερη έμπνευση. Κάπως έτσι, η ίδια δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram με τον Αποστόλη Τότσικα να ποζάρει στον φακό της έχοντας βγάλει την μπλούζα του, μόνο με το τζιν.

Οι νέες photos της Ρούλας Ρέβη αποδεικνύουν πως ο Μιχαήλ Άγγελος είναι το mini me του Τότσικα

«Ε και εσάς άμα σας τύχαινε να αλλάζει μπλούζα μπροστά σας μια κάμερα θα την πιάνατε...» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ρούλα Ρέβη.

https://www.instagram.com/p/C2vQgNEIYuD/

Φυσικά, η ανάρτησή της γέμισε με σχόλια γεμάτα χιούμορ δεδομένου ότι ο ηθοποιός είναι ένας αρκετά γοητευτικός άντρας.

Το πιο σπουδαίο βέβαια, στο οποίο συμφώνησαν όλοι, ήταν πως ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και γι' αυτό είναι πολύ ευλογημένοι που έχουν βρει ο ένας τον άλλο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ρούλα Ρέβη έχει φωτογραφίσει τον ηθοποιό.

Η σχέση τους και όσα έχει πει για τον Αποστόλη Τότσικα

Η σχέση του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη είναι από αυτές που θα πρωταγωνιστούσαν σε κάποια ταινία. Οι δυο τους φαίνεται πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Άλλωστε, η αγάπη τους ήταν το μόνο που αρκούσε για να παντρευτούν TO 2014 κρυφά στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles, με μοναδικό καλεσμένο τον κουμπάρο τους που ήταν ο κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος.

fce3295a-d251-459a-9fcd-41daab74f890.jpg

Η Ρούλα Ρέβη μιλώντας σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη το 2023 είχε αναφέρει πως η σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα την έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Άλλωστε, κάτι τέτοιο θέλουμε όλοι να συμβαίνει με οποιαδήποτε διαπροσωπική μας σχέση κι όχι μόνο ερωτική.

«Ο Αποστόλης όταν τον κάνεις παρέα γίνεσαι καλός άνθρωπος. Έχω αλλάξει μετά τον Αποστόλη. Κάποια πράγματα που έκανα τα έκοψα εξαιτίας του Αποστόλη, όπως είναι ο θυμός και οι ψυχικές μεταπτώσεις μου. Ο Αποστόλης είναι πολύ λογικό άτομο και πολύ καθησυχαστικός» είχε πει χαρακτηριστικά η φωτογράφος.

Σε άλλη συνέντευξη η ίδια είχε αποκαλύψει με χιούμορ πως το μόνο θέμα για το οποίο διαφωνούν είναι ένα: «Συνήθως τσακωνόμαστε για την οδήγηση. Είναι το μόνο μας αγκάθι στη σχέση αυτή. Εγώ πιστεύω ότι οδηγώ καλύτερα από όλη τη Γη, οπότε όταν οδηγεί εκείνος, νομίζω ότι του σπάω τα νεύρα στην οδήγηση!».

Παράλληλα, στο πώς καταφέρνουν να διατηρούν «ζωντανό» τον έρωτά τους η φωτογράφος είχε δώσει το δικό τους μικρό tip λέγοντας: «Ένα tip είναι να μην βαριέσαι, εμάς δεν μας έχει συμβεί να βαριόμαστε μεταξύ μας».

Από την άλλη κι ο Αποστόλης Τότσικας είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό InStyle το 2023, από την δική του μεριά, τον τρόπο με τον οποίο οι δυο τους είναι ακόμα τόσο ερωτευμένοι: «Αυτό είναι μια διαδικασία, ένα work in progress, που το πιο απλό είναι να είσαι εκεί για τον άλλο. Αυτή όμως, είναι η δική μου οπτική. Από εκεί και πέρα, σίγουρα υπάρχουν ένα εκατομμύριο άλλες οπτικές γωνίες να το δεις. Δεν υπάρχει συνταγή. Σίγουρα οι άνθρωποι πρέπει να προσπαθούν να είναι κοντά ο ένας στον άλλο. Θέλει προσπάθεια και φροντίδα».

Σίγουρα λοιπόν, σύμφωνα και με τους δύο «it takes two to tango», δηλαδή μια σχέση πρέπει να την φροντίζεις, «ποτίζοντάς» την καθημερινά για να «ανθίσει».

https://www.instagram.com/p/Cz53VNSolKr/