Ο Πέτρος στο Ναυάγιο έγινε ο ήρωας των φανς: Κατάλαβε το σχέδιο Ιπποκράτη και τον παγιδεύει

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Πέτρος στο Ναυάγιο έγινε ο ήρωας των φανς: Κατάλαβε το σχέδιο Ιπποκράτη και τον παγιδεύει

Ο ηθοποιός Έκτορας Λιάτσος, ο Πετραντώνης για τα social media, είναι από τις εκπλήξεις στο Ναυάγιο. 

Με τον ίδιο τρόπο που αρκετοί νέοι ηθοποιοί τη φετινή χρονιά έχουν ξεχωρίσει και έχουν αγαπηθεί από το κοινό σε αρκετές σειρές, έτσι και οι φανς της σειράς το Ναυάγιο, έχουν λατρέψει τον ηθοποιό Έκτορα Λιάτσο που υποδύεται τον Αντώνη κρύβοντας την πραγματική του ταυτότητα ως Πέτρος. Μαζί με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη ως Άγγελο, από χθες βάζουν στο στόχαστρο τον Γιάννη Στάνκογλου. Θα προλάβουν να σώσουν την Ειρήνη από εκείνον πριν να είναι αργά;

https://www.instagram.com/reel/C4BWMecIV-F/

Ο Πετραντώνης θα προλάβει τον δολοφόνο Ιπποκράτη;

Χθες είχαμε κάποια στιγμή και ένα μικρό τηλεοπτικό deja vu, αφού είδαμε στη σειρά το Ναυάγιο, μία σκηνή με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και όλοι θυμήθηκαν την ωραία τους τηλεοπτική χημεία και στο Μαύρο Ρόδο. Ως πεθερός και γαμπρός. Εδώ έχουν μία μικρή διάσταση απόψεων που αφορά στη βύθιση του πλοίου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου σε ρόλο serial killer στο Ναυάγιο δολοφονεί ξανά - Το χρονικό της φρίκης

skiadaresisnavagio.jpg

Ο Ταμπακάκης ως Άγγελος έκανε όμως χθες μία σημαντική ανακάλυψη, ίσως και καθοριστική για όσα θα δεις στη συνέχεια.

Ένας περίεργος τύπος που επισκέφτηκε τον Ιπποκράτη και η λογομαχία τους, του κίνησαν τις υποψίες. Και από εκείνον θα μάθει όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, πως ο υποναύαρχος τον έβαλε να κλέψει και να εξαφανίσει τη βαλίτσα με τα αρώματα της Ειρήνης και του Απόστολου. Ο Πέτρος που ήταν παρών στη συζήτηση, σα να διαπεράστηκε από ηλεκτρικό ρεύμα. Θρίαμβος στο Twitter γιατί επιτέλους μπαίνουμε στη δράση για να φανερωθεί ο Ιπποκράτης. Ο οποίος ετοιμάζεται για ένα μεγάλο φονικό.

Όπως ήδη σου έχω πει, ο Γιάννης Στάνκογλου θα κάνει την ανατροπή με τον ρόλο του. Αυτό το μωρό της Ειρήνης ξαφνικά του γίνεται ανεπιθύμητο. Εφόσον εκείνη, έχει αποφασίσει να το μεγαλώσει ως γιο του Απόστολου και όχι ως δικό του. Με τη μαία που θα προσλάβει, θα βάλει μπροστά το δόλιο σχέδιο του. Το μωρό «χάνεται» μυστηριωδώς και εξαιτίας του. Αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

Θα ζήσουμε ωστόσο μία μεγάλη καθυστέρηση, μέχρι οι δύο νεαροί, αναλάβουν δράση κατά του Ιπποκράτη. Προς το παρόν ο Άγγελος θα συνεχίσει αφού δουλεύει στο γραφείο του να τον παρακολουθεί, ενώ ο Πέτρος έστω και κρυφά θα προσπαθήσει να είναι κοντά στην Ειρήνη. Φυσικά το περιστατικό με το μωρό θα είναι καταλυτικό.

Έχει και εκείνος άλλα ζητήματα να ασχοληθεί. Γιατί τώρα εμφανίστηκε και η Φανή. Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη, σκαστή από τη φυλακή. Φυσικά και καταλαβαίνει αμέσως πως αυτός που είναι μπροστά της για κάποιο λόγο υποδύεται τον πρώην σύντροφό της και θα αρχίσει να τον απειλεί με την αλήθεια. Θα του ζητήσει χρήματα για να μην ξεσκεπάσει την αλήθεια. Μάλλον ο Πέτρος θα χρειαστεί επειγόντως τη βοήθεια του Λεωνίδα Κακούρη για να σωθεί.

petrosfani.jpg

Πάντως η σκηνή με την Φανή (Μαντώ Γιαννίκου) και τη σπιτονοικοκυρά Χριστίνα ήταν epic.