Πώς η Κατερίνα Λιόλιου σχολίασε το συμβάν με το αντικείμενο που πέταξαν στο πρόσωπό της

Τζένη Ντεμιράι
Πώς η Κατερίνα Λιόλιου σχολίασε το συμβάν με το αντικείμενο που πέταξαν στο πρόσωπό της

«Δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό τσιγάρο», σχολίασε η Κατερίνα Λιόλιου, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Ένιωσα αντί για φόβο ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος έτσι».

Για το περιστατικό που έγινε πριν από έναν μήνα κατά τη διάρκεια που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου στο επεισόδιο της εκπομπής «The 2Night Show» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 5 Μαρτίου.

Η τραγουδίστρια σχολίασε όσα πέρασαν από το μυαλό της αφότου έναν θαμώνας του νυχτερινού κέντρου που εμφανιζόταν τον Φεβρουάριο της πέταξε ένα επαναφορτιζόμενο ηλεκτρονικό τσιγάρο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Τα σχόλια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που πέταξαν στη Λιόλιου δείχνουν ότι η αλληλεγγύη έχει χαθεί

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην πραγματικότητα, το περιστατικό την έκανε να αισθανθεί φόβο:

«Δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό τσιγάρο. Δεν νιώθω ότι έγινε επίτηδες, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κράτησα τέρμα την ψυχραιμία μου, μου έσκισε ένα εκατοστό το μάτι μου και ο κόσμος πανικοβλήθηκε. Ένιωσα αντί για φόβο ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος έτσι. Ο άλλος ήρθε να πληρώσει για να πιεί το ποτό του και να με ακούσει κι εγώ τον ξενέρωσα».

Το χρονικό του συμβάντος

Σου υπενθυμίζουμε ότι το δυσάρεστο συμβάν έγινε τον Φεβρουάριο και έκανε τον γύρο του διαδικτύου αφότου ανέβηκε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο δείχνει την στιγμή που το αντικείμενο πέφτει πάνω στο μάτι της Λιόλιου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκείνη το αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε σχολιάσει τότε: «Ποιος το πέταξε αυτό παρακαλώ; Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ, επειδή οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε πολύ όμορφη βραδιά, να περάσει στην έξοδο», εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ενόχλησή της.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει συγκεντρώσει 23.000 likes ενώ εκατοντάδες είναι εκείνοι που θέλησαν να σχολιάσουν, με πολλούς να επικροτούν την Κατερίνα Λιόλιου για την στάση της.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 12 Φεβρουαρίου η καλλιτέχνης με αναρτήσεις της στο Instagram έδειξε τα αποτελέσματα της «επίθεσης», ενημερώνοντας με μία φωτογραφία ότι το μάτι της είχε μελανιάσει.

Κάτω από τη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει τότε έγραψε: «Η κατάστασή μου μετά από ένα πολεμικό διήμερο».

Screenshot-2024-02-12-164348.png

Έως τότε δεν είχε γίνει γνωστό τι είδους αντικείμενο την είχε τραυματίσει, ωστόσο η ίδια με επόμενο story της ενημέρωσε όσους την ακολουθούν στο Instagram ότι αυτό που προσγειώθηκε πάνω της ήταν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Μαζί με τα λουλούδια δέχτηκε και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο!! Μάλλον κατά λάθος! Όλα καλά».

Screenshot-2024-02-12-164502.png

Η μεγάλη αλλαγή της Κατερίνας Λιόλιου ενάμιση χρόνο μετά τη νίκη στο J2US και το νέο hair look

Οι «επιθέσεις» με λουλούδια σε καλλιτέχνες είναι ένα γνώριμο δράμα

Η επίθεση που δέχτηκε η Κατερίνα Λιόλιου, είτε έγινε κατά λάθος είτε όχι, ανοίγει εκ νέου μία συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούν τα πανέρια στα μπουζούκια.

Πολλές φορές στο παρελθόν αρκετοί καλλιτέχνες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αντίστοιχα δυσάρεστα περιστατικά. Το πιο πρόσφατο από αυτά είχε ως θύμα τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος δέχτηκε στο πρόσωπό του τουλάχιστον 4 πανέρια με λουλούδια, καθώς ερμήνευε το «Εμένα Θες».

Ακόμα, τον Μάρτιο του 2023, ήρθε στη δημοσιότητα ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο ο Νίκος Οικονομόπουλος έδειξε τη δυσαρέσκειά του για τα πανέρια με λουλούδια που δέχτηκε στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του. Τότε, ο καλλιτέχνης είχε σταματήσει να τραγουδά και κοίταζε επίμονα τον θαμώνα που έριξε τα συγκεκριμένα λουλούδια πάνω του.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ant1tv