Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του Bradley Cooper και της Gigi Hadid θα έχει άρωμα Όσκαρ

Τζένη Ντεμιράι
Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του Bradley Cooper και της Gigi Hadid θα έχει άρωμα Όσκαρ
Invision

Μία πηγή που γνωρίζει την Hadid αναφέρει μιλώντας στο Page Six «Σίγουρα γίνεται πιο σοβαρό, είναι σίγουρα ερωτευμένος ο ένας με τον άλλον».

Ο Bradley Cooper προετοιμάζεται να κάνει την πρώτη κοινή εμφάνιση με τη Gigi Hadid την μεγάλη βραδιά των Oscars, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Page Six.

Το ζευγάρι, από τον Οκτώβριο που είναι γνωστό ότι ξεκίνησε να βγαίνει μέχρι και σήμερα, επιλέγει να κράτα χαμηλούς τόνους, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση μαζί.

Μία πηγή που γνωρίζει την Hadid αναφέρει μιλώντας στο Page Six «Σίγουρα γίνεται πιο σοβαρό, είναι σίγουρα ερωτευμένος ο ένας με τον άλλον».

O Bradley Cooper εξομολογήθηκε ότι η κόρη του είναι η πηγή ζωής που τον έσωσε από τον θάνατο

Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση με άρωμα Oscar!

Άλλες πηγές τόνισαν ότι το 28χρονο μοντέλο πρόκειται να συνοδεύσει τον Cooper στα πλουσιοπάροχα πάρτι που θα πραγματοποιηθούν μετά την απονομή των φετινών Όσκαρ. «Δεν ξέρω αν θα περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί, αλλά θα συναντηθούν σίγουρα μετά», σχολιάζουν χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις των ατόμων που μίλησαν για τη σχέση του ζευγαριού, το Page Six επισημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να περιμένουμε να δούμε την Gigi Hadid να συνοδεύει τον Bradley Cooper στο κόκκινο χαλί της μεγαλύτερης βραδιάς των αστέρων του Hollywood επειδή ο ηθοποιός σε τέτοιες περιπτώσεις συνοδεύεται πάντα από τη μητέρα του, Gloria Campano.

91st Academy Awards - Arrivals

Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει αρκετές φορές τον Bradley Cooper μαζί με την Gigi Hadid σε χαλαρές στιγμές τους. Η τελευταία από αυτές έλαβε χώρα τέλη Ιανουαρίου 2024, όταν οι δυο τους περπατούσαν χέρι-χέρι, απολαμβάνοντας μία βόλτα στο Λονδίνο.

Ενώ παλαιότερα ο φακός τους είχε εντοπίσει μαζί, αυτή ήταν η πρώτη φορά που κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως έχουν σχέση.

Ο Bradley Cooper έχει βρεθεί υποψήφιος 12 φορές στα Oscars αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ. Φέτος είναι υποψήφιος στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου, για την ερμηνεία του ως Leonard Bernstein στην ταινία «Maestro». Η ταινία, την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος, είναι συνολικά υποψήφια σε επτά κατηγορίες.

Ο Bradley Cooper έχει αυτό που ψάχνει η Gigi Hadid σε έναν άνδρα

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP