Τα «όπλα» της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τις δύσκολες ημέρες είναι χαμόγελο και οι φίλες της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα «όπλα» της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τις δύσκολες ημέρες είναι χαμόγελο και οι φίλες της

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε ένα μικρό ατύχημα που οδήγησε σε τραυματισμό. Η φωτογραφία της ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο.

Με ένα ατυχές συμβάν υποδέχθηκε την άνοιξη η Χρύσα Μιχαλοπούλου αφού την Τρίτη (05/03) η νεαρή ηθοποιός είχε ένα ατύχημα την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Η 26χρονη έχει ενεργή παρουσία στα social media και πριν από μερικές ώρες έκανε μια νέα ανάρτηση, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την περιπέτεια της υγείας της.

Μετά το ατύχημα που προκάλεσε τον τραυματισμό της στον αστράγαλο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου αναγκάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο για ακτινογραφία και δεν δίστασε να ποζάρει μέσα στο ακτινολογικό τμήμα.

mixalopoulou_2.jpg

«Καλημέρα είπαμε; Δεν νομίζω!», έγραψε η ηθοποιός στη φωτογραφία της, υπονοώντας πως η ημέρα της ξεκίνησε δυσάρεστα.

Screenshot-2024-03-06-161357.png

Λίγες ώρες αργότερα η ηθοποιός φόρεσε casual look και πραγματοποίησε απογευματινή έξοδο με καλή της φίλη, χαρίζοντάς μας cool στιγμιότυπα.

Με αυτό τον τρόπο η 26χρονη καθησύχασε τους fans, οι οποίοι είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για την υγεία της.

Στην πρώτη εικόνα της Χρύσας Μιχαλοπούλου με τον γιο της, η Δροσάκη έστειλε όλη την αγάπη του κόσμου

https://www.instagram.com/p/C4GA2AntRQT/

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και έκτοτε απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα ως γονείς ενός μικρού αγοριού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατάει τη σχέση του μακριά από τα media, καθώς δε θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή παρά μόνο με τη δουλειά τους.

koutsopoulos_mixalopoulou.webp

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σχέση τους αναφέροντας: «Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα «1.000 περιστέρια» είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε πρόσφατα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη μητρότητα αναφέροντας: «Έχω ξανανιώσει! Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει, δεν το περίμενα. Δεν ήρθε ξαφνικά το παιδί. Από πάντα ήθελα να γίνω νέα μαμά. Όταν ήρθε ο μικρός δεν άλλαξε τίποτα. Ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Είχα αρχικά ένα σοκ στο μαιευτήριο όταν μου λένε «εντάξει τώρα θα πάτε σπίτι». Εντάξει λέω με εμπιστεύονται, μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί. Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Είναι σαν φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα στο μέλλον και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ».

Πηγή κεντρικής: chrysamichalopoulou