«Δεν άξιζε ο Μάρκος αυτό το φινάλε»: Οι αντιδράσεις στον Έρωτα Φυγά για τη σκηνή του τέλους

Κατερίνα Μπούσιου
«Δεν άξιζε ο Μάρκος αυτό το φινάλε»: Οι αντιδράσεις στον Έρωτα Φυγά για τη σκηνή του τέλους

Η σκηνή του δυστυχήματος που δημοσιεύτηκε έφερε περίεργα συναισθήματα στο κοινό του Έρωτα Φυγά που περίμενε δύο χρόνια ελπίζοντας σε ένα happy end. 

Μετά την μετακόμιση του Έρωτα Φυγά από το Open στον ΑΝΤ1 οι φανς της σειράς περίμεναν να δουν αυτή τη σεναριακή διαδρομή προς το φινάλε της σειράς. Μόνο που εδώ έχουμε μη αναμενόμενες ανατροπές. Ήδη γνωρίζαμε για τον αιφνίδιο θάνατο του Μάρκου και την αποχώρηση του Σταύρου Σβήγκου από τη σειρά, αλλά τα πλάνα από το τρέιλερ πριν το φινάλε του, προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου αναρωτήθηκε μάλιστα σε ανάρτησή της για αυτό τον Έρωτα.

Πεθαίνουν οι πραγματικοί έρωτες;

Το spoiler που αφορούσε στον Έρωτα Φυγά είχε επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό, αλλά άλλο να το λες και να το γράφεις και άλλο να το βλέπεις. Τώρα έχουμε απτά ντοκουμέντα για το πώς θα οδηγηθούμε στο τέλος του Μάρκου και στο φινάλε του ρόλου του ο Σταύρος Σβήγκος.

Η σκηνή του τέλους του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά: Η τιμωρία και ο γρίφος με τη Μαργέτα

Ακόμη και η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η τηλεοπτική Αλεξάνδρα και τηλεοπτική του παρτενέρ εδώ και δύο χρόνια θέλησε να τον αποχαιρετήσει. Λίγο πιο ρομαντικά. Απαντώντας ένα «θα πω όχι» στο ερώτημα που θέτει το τρέιλερ για το αν πεθαίνουν οι μεγάλοι έρωτες. Και τη βλέπουμε σε μία σκηνή θλίψης να παρακαλά να μη φύγει από τη ζωή. Γιατί δεν πρόλαβαν να ζήσουν τον έρωτά τους.

https://www.instagram.com/reel/C4K3pfGomcw/

Αυτό το τρέιλερ με αυτές τις σκηνές, έφερε και τις αντιδράσεις του κοινού. Δεν άξιζε είναι αλήθεια αυτό το τέλος, αλλά μήπως είμαστε και υπερβολικά ρομαντικοί προσδοκώντας πάντα ένα happy end;

Τι θα συμβεί όμως μετά; Η Αλεξάνδρα θα ζει έναν εφιάλτη, όπως και ο Στέφανος, ο πατέρας του Μάρκου. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Νιώθει πως χάνει το μυαλό της και οι αντιδράσεις της θα είναι ανεξέλεγκτες. Από την άλλη πλευρά νιώθει και μία τρυφερότητα για τον Ιάσονα, γιατί προσπάθησε (τον είδες και στο τρέιλερ) να σώσει τη ζωή του Μάρκου, θέτοντας και τη δική του σε κίνδυνο. Είναι η ώρα για την Πέμη Ζούνη να οργανώσει τη μεγάλη της επιστροφή.

Η «ανάσταση» της Πέμης Ζούνη στον Έρωτα Φυγά: Η επιστροφή, το τέλος της διαπλοκής και των εχθρών

Δύο αγαπημένοι της άνθρωποι βιώνουν την πιο δύσκολη στιγμή τους. Μόνο που αυτή η επιστροφή δεν θα είναι εύκολη. Κυρίως για τον Ιάσονα.