Ο Chris Martin και η Dakota Johnson αρραβωνιάστηκαν με τις «ευλογίες» της Gwyneth Paltrow

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Chris Martin και η Dakota Johnson αρραβωνιάστηκαν με τις «ευλογίες» της Gwyneth Paltrow

Ο Chris Martin και η Dakota Johnson αρραβωνιάστηκαν μετά από 6 χρόνια σχέσης και η Gwyneth Paltrow τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

Ένα βήμα πριν τον γάμο φαίνεται να είναι η Dakota Johnson και ο frontman των Coldplay, Chris Martin.

Dakota Johnson και Chris Martin αρραβωνιάστηκαν με την έγκριση της πρώην, Gwyneth Paltrow

Οι δύο καλλιτέχνες έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας και πλέον συγκαταλέγονται στα αρραβωνιασμένα ζευγάρια του Hollywood.

Η Johnson διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τα παιδιά του αγαπημένου της (την 19χρονη Apple και τον 17χρονο Moses) αλλά και με την πρώην σύζυγό του, Gwyneth Paltrow.

Η Paltrow μας δείχνει τη «δίδυμη» κόρη της αλλά ας μιλήσουμε για τον 17χρονο γιο της Moses

Πηγή μίλησε στη Mirror και τόνισε: «Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό και κράτησε τα νέα μυστικά. Τώρα όμως επικοινωνούν το ευτυχές γεγονός στον ευρύτερο κύκλου τους. Έχουν κολλήσει ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το να κάνουν αυτό το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο».

«Δεν βιάζονται να προγραμματίσουν τον γάμο, αλλά απλώς απολαμβάνουν την επισημοποίηση της σχέσης τους», εξήγησε η ίδια πηγή.

Τον περασμένο Οκτώβριο η Johnson εντοπίστηκε από τους φωτογράφους με ένα εντυπωσιακό σμαραγδένιο δαχτυλίδι, με τις φήμες για τον αρραβώνα του ζευγαριού να κάνουν τότε τον γύρο του διαδικτύου.

Πριν λίγα 24ωρα η Dakota Johnson παραχώρησε συνέντευξη στο Bustle και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδιά του αρραβωνιαστικού της, δηλώνοντας: «Tα αγαπάω σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτό. Με όλη μου την ψυχή».

Και εξήγησε: «Μεγάλωσα σε μια πολύ μεγάλη οικογένεια και πιστεύω στο το αίμα νερό δεν γίνεται. Ωστόσο, το αίμα ενός δεσμού που έχεις δημιουργήσει είναι πιο πυκνό από το αίμα της μήτρας, δηλαδή οι σχέσεις με τους ανθρώπους που επιλέγεις είναι πιο σταθερές από εκείνες με τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι βιολογικά».

H Gwyneth Paltrow και η 19χρονη κόρη της πόζαραν με matchy outfit και είναι σαν αδερφές

Η ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικά της παιδιά τονίζοντας: «Είμαι ανοιχτή σε αυτό. Έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου θέλω να ζήσω όλα όσα μπορεί να μου προσφέρει η ζωή. Ειδικά ως γυναίκα. Είμαι σε φάση, τι μαγικό πράγμα. Τι τρελή, μαγική, τρελή εμπειρία. Αν είναι γραφτό να μου συμβεί, είμαι μέσα».

Η νυν και η πρώην του Chris Martin είναι #bff και παραδίδουν μαθήματα γυναικείας αλληλεγγύης

Η Gwyneth Paltrow έχει αναφερθεί επανειλημμένα στη φιλική σχέση που διατηρεί με τη Dakota Johnson εξηγώντας πως η πρωταγωνίστρια του «Madame Web» είναι ένα από τα άτομα του στενού της κύκλου. Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται συχνά έξω μαζί με τον νυν σύζυγο της Paltrow, Brad Falchuk, τον Chris Martin και τα παιδιά τους.

Σε δηλώσεις της τον Οκτώβριο του 2023 η Paltrow τόνισε ότι είναι καλή φίλη με την Johnson και την περιέγραψε ως έναν αξιολάτρευτο, υπέροχο άνθρωπο.

paltrow1.webp

Σε δηλώσεις της το 2020 η Paltriw παραδέχθηκε πως η σχέση με τον Chris Martin δεν ήταν πάντα εύκολη μετά τον χωρισμό, ανεξάρτητα από το πόσο καλά τα πηγαίνουν οι δυο τους τα τελευταία χρόνια. Το πρώην ζευγάρι πολύ φιλικές σχέσεις μιας και κοινός τους στόχος ήταν το διαζύγιο να μην επηρεάσει αισθητά την καθημερινότητα των παιδιών τους.

Πηγή κεντρικής: apimages.com