Η Θεοφανία Παπαθωμά τέλειωσε το μεταπτυχιακό στη Νομική: Η ορκωμοσία και το γεμάτο υπερηφάνια post

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Θεοφανία Παπαθωμά τέλειωσε το μεταπτυχιακό στη Νομική: Η ορκωμοσία και το γεμάτο υπερηφάνια post

«Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά αναρτώντας με καμάρι το μεταπτυχιακό της.

Η Θεοφανία Παπαθωμά δεν είναι μόνο μια εξαιρετική ηθοποιός, είναι και μαμά τριών παιδιών (του Αχιλλέα από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα και της Αγάπης και της Αθηνάς από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Πετράκο) αλλά κι ένα «ανήσυχο πνεύμα». Γι' αυτό το 2022 αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της ξεκινώντας το μεταπτυχιακό της στο Συγκριτικό Δίκαιο.

Η Θεοφανία Παπαθωμά κι ο Γρηγόρης Πετράκος χώρισαν μετά από 10 χρόνια σχέσης

Η ορκωμοσία και το look που επέλεξε

Η ημέρα της ορκωμοσίας της έφτασε κι έτσι η Θεοφανία Παπαθωμά την Τετάρτη 6 Μαρτίου, φορώντας ένα total white κοστούμι, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες αλλά και μαύρα loafers (μέσα στην αίθουσα της ορκωμοσίας), παρέλαβε το δίπλωμα του μεταπτυχιακού της.

«Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά, στη λεζάντα του βίντεο που παραλαμβάνει το δίπλωμά της, δηλαδή «Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις».

https://www.instagram.com/p/C4LcrI1Ikoo/

Η ηθοποιός φανερά συγκινημένη που κατάφερε να φέρει εις πέρας κι αυτόν τον στόχο της, πόζαρε με καμάρι κρατώντας στα χέρια της το δίπλωμά της.

Πολλοί από τους followers της, βλέποντας το κατόρθωμά της, αφενώς της έδωσαν συγχαρητήρια για τη θέλησή της συνεχώς να εξελίσσεται και να μην παρατάει τα όνειρά της, αφετέρου είπαν πως αποτελεί πρότυπο γι' αυτούς. Δεν είναι και λίγο άλλωστε, μια εργαζόμενη μαμά τριών παιδιών να καταφέρνει να παίρνει τον τίτλο του μεταπτυχιακού της στον προβλεπόμενο χρόνο.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, όμως απέδειξε πως αν κάτι το θέλεις πολύ μπορείς να το πετύχεις.

«Κάθε φορά που περνάω από τη Σόλωνος κοιτάζω νοσταλγικά το Πανεπιστήμιο, τη Νομική σχολή. Και ήρθε επιτέλους η ώρα να μπω μέσα! Σήμερα ξεκινά το μεταπτυχιακό μου στο Συγκριτικό Δικαιο. Η συγκίνηση μου είναι μεγάλη! Κι η χαρά επίσης!» είχε γράψει η ηθοποιός τότε, ανακοινώνοντας στους followers της πως μετά το πτυχίο στη δικηγορία που είχε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, θα έκανε κι ένα μεταπτυχιακό.

https://www.instagram.com/p/Cjskk_lolHS/