Η Gal Gadot έφερε στον κόσμο την 4η κόρη της και αποκάλυψε τι σημαίνει το όνομα Ori που θα της δώσει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Gal Gadot έφερε στον κόσμο την 4η κόρη της και αποκάλυψε τι σημαίνει το όνομα Ori που θα της δώσει

Η Wonder Woman γέννησε το 4ο παιδί της και το ανακοίνωσε με την πιο τρυφερή ανάρτηση στο Instagram της.

Μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής της μοιράστηκε η σταρ του Hollywood, Gal Gadot - aka Wonder Woman - η οποία αποκάλυψε με τον πιο γλυκό τρόπο πως έφερε στον κόσμο την 4η κόρη της. Η ίδια και ο σύζυγός της και επιχειρηματίας Jaron Varsano έχουν ακόμα 3 κόρες, την 11χρονη Alma, την 6χρονη Maya και την 2 ετών Daniella.

https://www.instagram.com/p/Cl0D3B1r8lV/

Η 38χρονη γνωστή Ισραηλινή ηθοποιός, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram μέσα από το μαιευτήριο, στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη της. Όπως αποκάλυψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η εγκυμοσύνη της δεν ήταν εύκολη, ωστόσο στο τέλος όλα πήγαν καλά.

«Γλυκό μου κορίτσι, καλώς ήρθες. Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη αλλά τα καταφέραμε. Έχεις φέρει τόσο πολύ φως στη ζωή μας, τηρώντας το όνομά σου - Ori - που σημαίνει "το φως μου" στα εβραϊκά. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες ευγνωμοσύνη. Καλώς ήρθες στο σπίτι των κοριτσιών. Ο μπαμπάς είναι επίσης, πολύ cool» έγραψε η Gal Gadot αποκαλύπτωντας στους followers της το όνομα της μικρούλας, αλλά και την ιδιαίτερη σημασία του.

https://www.instagram.com/p/C4L5btqPutJ/

Οι fans της χάρηκαν πολύ για εκείνη, ωστόσο η είδηση της γέννησης της 4η κόρης της ξάφνιασε σχεδόν τους πάντες, αφού η ηθοποιός δεν είχε αποκαλύψει πως είναι ξανά έγκυος.Σε συνεντεύξεις της, βέβαια, κατά καιρούς η Gal Gadot έχει αναφέρει πως προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - και τα έχει καταφέρει μια χαρά μέχρι στιγμής.

Πάντως, για εκείνη η δημιουργία οικογένειας και η απόκτηση παιδιών είναι κάτι που πάντα ήθελε. Με τον σύζυγό της άλλωστε, είναι παντρεμένοι από το 2008.

«Μου αρέσει η διαδικασία της γέννας. Θα το έκανα μια φορά την εβδομάδα αν μπορούσα. Είναι τόσο μαγικό. Και κάνω πάντα επισκληρίδιο, για να είμαι ειλικρινής, οπότε δεν είναι τόσο επώδυνο. Μόνο η στιγμή που νιώθεις ότι δημιουργείς ζωή, είναι απίστευτο» είχε πει η κινηματογραφική Wonder Woman για τις εγκυμοσύνες της.