Η Μυρτώ Αλικάκη πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι fans λένε ομόφωνα ότι είναι πανέμορφη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μυρτώ Αλικάκη πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι fans λένε ομόφωνα ότι είναι πανέμορφη

Η Μυρτώ Αλικάκη μοιράστηκε μια make up free φωτογραφία και ενθουσίασε τους θαυμαστές της. Οι πιο αυθόρμητες αναρτήσεις της ηθοποιού και τα αποθεωτικά σχόλια.

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει τους τελευταίους μήνες η Μυρτώ Αλικάκη, με τον έρωτα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός φέρεται να είναι σε σχέση με τον σκηνοθέτη-φωτογράφο Νικόλα Κωστή, με τον οποίο έχει συνεργαστεί αρκετές φορές τόσο στη μεγάλη οθόνη αλλά και σε διάφορα άλλα projects.

Οι δυο καλλιτέχνες δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για το δεσμό τους ωστόσο πραγματοποίησαν μερικές κοινές εμφανίσεις που επιβεβαίωσαν αθόρυβα και διακριτικά τον έρωτά τους.

Η αγάπη του Νικόλα Κωστή φαίνεται πια και στα σχόλιά του κάτω από τις φωτογραφίες της Μυρτώς Αλικάκη

Η Μυρτώ Αλικάκη πόζαρε χωρίς μακιγιάζ- Το σχόλιο του αγαπημένου της

Εδώ και αρκετούς μήνες οι φωτογραφίες της ηθοποιού στο Instagram φέρουν την υπογραφή του Νικόλα Κωστή, με την Μυρτώ Αλικάκη να αποτελεί τη μούσα του.

Τα τρυφερά σχόλια του σκηνοθέτη κάτω από τις αναρτήσεις της 51χρονης αποδεικνύουν πως το ζευγάρι είναι full in love και δεν το κρύβει καθώς και τον θαυμασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Πριν από λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε μια mini απόδραση, με την ηθοποιό να ποζάρει στον φακό του αγαπημένου της και να μοιράζεται αργότερα τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/C4I_h31oQKr/

«Στο φως της ημέρας. Κλικ @nicolascostes21», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης, φανερώνοντας ποιος βρισκόταν μαζί της, πίσω από την κάμερα.

Η αγάπη του Νικόλα Κωστή φαίνεται πια και στα σχόλιά του κάτω από τις φωτογραφίες της Μυρτώς Αλικάκη

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Μυρτώ Αλικάκη έχει δημοσιεύσει makeup free φωτογραφίες στα social media, αποδεικνύοντας πόσο φυσικά όμορφη και ακομπλεξάριστη παραμένει στο πέρασμα του χρόνου.

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans και του αγαπημένου της

Αρκετοί ήταν οι followers της ηθοποιού που σχολίασαν το post επισημαίνοντας πόσο όμορφη και λαμπερή δείχνει.

sxolio1.jpg

«πανέμορφη», «κουκλάρα», «τέλεια», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών.

sxolio6.jpg

Ο Νικόλας Κωστής δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει το post της αγαπημένης του, αφήνοντας μερικά emojis με καρδούλες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός σχολίασε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου τονίζοντας: «Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Πες ότι εμφανίζεται κάποιος που είναι πολύ ωραίος, και αγαπάει τα παιδιά και τον Πέτρο και έχει και μια περιουσία ο άνθρωπος που θέλει να μου αφήσει. Ε, τότε μπορεί και να παντρευτώ, δεν ξέρω. Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να παντρευτεί ένας άνθρωπος αν δεν θέλει να κάνει παιδιά, εκτός από πρακτικούς λόγους».

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη με τον οποίο χώρισε το 2011. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και έχει ως no1 προτεραιότητα την ευτυχία των παιδιών του.

Πηγή κεντρικής: mirtoalikaki_official