Η Μαρία Ηλιάκη είναι η wellness και mum γκουρού που θέλει κάθε γυναίκα στο Instagram feed της

Η Μαρία Ηλιάκη είναι η wellness και mum γκουρού που θέλει κάθε γυναίκα στο Instagram feed της

Η Μαρία Ηλιάκη και η κόρη της έχουν μπει σε mood Αποκριών και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πάντως, ακόμα και σε αυτό το γιορτινό κλίμα, η Μαρία δεν αφήνει τη διατροφή της.

Τη νέα της καθημερινότητα εκτός tv δείχνει να απολαμβάνει η Μαρία Ηλιάκη η οποία περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της με την 2,5 ετών κόρης της, Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια είναι μια πολύ τρυφερή και μαμά και δεν είναι λίγες oι φορές που μοιράζεται αυθόρμητες στιγμές με την κορούλα της στα social media, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η νέα φωτογραφία της μικρής Κατερίνας

Την 1η Ιουνίου, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης θα γιορτάσουν τα τρίτα γενέθλια της κόρης τους η οποία μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς.

Πριν από λίγες ώρες η Μαρία Ηλιάκη έντυσε την μικρή με στολή πεταλούδας ενόψει καρναβαλιού και την φωτογράφισε, χαρίζοντάς μας ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο.

iliaki2.jpg

«Απλή και πρωινή», έγραψε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι «στρατιώτης» και δεν εγκαταλείπει τη διατροφή της ούτε την Τσικνοπέμπτη

Το βράδυ της Πέμπτης (07/03) η παρουσιάστρια γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη με ένα πολύ διατροφικό πιάτο και συγκεκριμένα με μπιφτέκια γαλοπούλας και βραστά λαχανικά. Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί η ισορροπημένη διατροφή αποτελεί για εκείνη τρόπο ζωής και όχι υποχρέωση.

1709896255288-104752493-iliaki1.jpg

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη ρωτήθηκε από τους followers της πώς κατάφερε να χάσει γρήγορα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης με την ίδια να εξηγεί ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια ακολουθεί εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που την βοηθά να νιώθει ευεξία και να διατηρείται σταθερή στο βάρος της.

Η Μαρία Ηλιάκη είπε τι την δυσκολεύει περισσότερο στο να είναι μαμά και πιθανότατα θα ταυτιστείς

Η 45χρονη ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και αποφεύγει το αλκοόλ και τη ζάχαρη. Το κεφίρ είναι ένα από τα αγαπημένα της σνακ ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας καταναλώνει 4-5 υγιεινά γεύματα για να έχει ενέργεια και ευεξία.

«Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Όταν πήγα να τσεκάρω τη διατροφή μου και τι πρέπει να αλλάξω γιατί είχα φοβερές υπνηλίες μετά το φαγητό, έκανα κάποιες εξετάσεις και βρήκαμε ότι έχω ένα θέμα με το πώς μεταβολίζω τη ζάχαρη. Μου είπε ότι το πιο σωστό είναι να τη σταματήσω. Τι σημαίνει κόβω τη ζάχαρη; Δεν σημαίνει ότι 365 ημέρες δεν θα φάω καθόλου ζάχαρη. Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά και η αλήθεια είναι ότι απέχω και από τα γλυκά», είχε παραδεχθεί η Μαρία Ηλιάκη.

«Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά.

Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την κόρη της.

Σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί στον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και εξομολογήθηκε: «Μου αρέσει να περνάω πολύ χρόνο με τη μικρή αλλά υπάρχουν και ώρες που θέλω να αφιερώσω στον εαυτό μου, να κάνω τη γυμναστική μου, να πάω στη δουλειά μου… Ο Στέλιος, επειδή τυχαίνει να είναι και γυναικολόγος είμαι πολύ τυχερή γιατί ήξερε και την ψυχολογία μου και καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Είναι πάρα πολύ σημαντικός ο ρόλος του μπαμπά. Όχι μόνο σε πρακτικά θέματα αλλά και στο πως θα μπουστάρει τη μαμά. Τώρα έχουμε μάθει ότι όταν ο μπαμπάς είναι στην Αθήνα, κάθε πρωί θα κάτσει μια ώρα στο κρεβάτι με τον μπαμπά της να παίξει. Τη βλέπεις ότι της αρέσει, φαίνεται στο ύφος της».

https://www.instagram.com/p/C0EUz-hCpin/

Πηγή κεντρικής: marakiiliaki