Το «αντίο» του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά: Η υπόσχεση και η σκηνή Ζαλμά - Ζούνη που έγινε viral

Κατερίνα Μπούσιου
Το «αντίο» του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά: Η υπόσχεση και η σκηνή Ζαλμά - Ζούνη που έγινε viral

Τι θα συμβεί μετά τον θάνατο του Μάρκου; Ο «πρύτανης» και η «queen» της σειράς όπως οι φανς χαρακτηρίζουν τον Σταύρο Ζαλμά και την Πέμη Ζούνη παραμένουν το πιο αγαπητό ζευγάρι της σειράς. 

Το σημερινό επεισόδιο είναι και το πιο ιδιαίτερο στα δύο χρόνια του Έρωτα Φυγά. Ο θάνατος του Μάρκου δεν ήταν αναμενόμενος από κανέναν και φυσικά και όσα θα ακολουθήσουν. Γιατί με την απώλειά του αλλάζει ξανά η ζωή της Αλεξάνδρας, αλλά και του πατέρα του Στέφανου και της Ευγενίας. Οδεύουμε προς το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς.

Ο ήρωας Ιάσονας και ο θρήνος (από μακριά) της Μαργέτας

Αν βλέπεις τον Έρωτα Φυγά από το πρώτο του επεισόδιο στο Open, σήμερα σίγουρα θα βιώσεις μία μεγάλη έκπληξη. Κανείς δεν περίμενε πως ο Μάρκος και Αλεξάνδρα τώρα που κατάφεραν να είναι πια μαζί, πως ο πρώτος θα έφευγε αιφνίδια και άδικα. Από ένα ατύχημα. Από μία κολώνα. Από μία πινακίδα «Εκτελούνται έργα» που δεν πρόσεξε.

«Δεν άξιζε ο Μάρκος αυτό το φινάλε»: Οι αντιδράσεις στον Έρωτα Φυγά για τη σκηνή του τέλους

Υπάρχει αρκετή συγκίνηση από εδώ και πέρα στη σειρά. Με τον θρήνο της Αλεξάνδρας που δεν θέλει να χάσει τον αγαπημένο της τώρα που όλα τακτοποιήθηκαν (το ματωμένο χαρτί του διαζυγίου του από την Ευγενία ήταν ένα ωραίο πλάνο την ώρα του δυστυχήματος) αλλά και τον θρήνο όλων των υπολοίπων και κυρίως του πατέρα του Στέφανου - Σταύρος Ζαλμάς. Δες και το σχετικό τρέιλερ.

Κάποιοι φανς πιστεύουν ότι δικαίως ο Μάρκος «φεύγει». Δεν φέρθηκε σε κανέναν καλά και κυρίως στην Ευγενία.

markos.png

Πριν μας αποχαιρετήσει όμως ως ρόλος ο Σταύρος Σβήγκος, θα ζητήσει κάτι από τον Ιάσονα - Αντώνη Καρυστινό. Να προσέχει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά. Και προ του τέλους αυτή είναι μία πολύ ωραία συμφιλίωση. Θα την τηρήσει την υπόσχεση ο Δεμερτζής. Η επανένωση του ζευγαριού, δεν αργεί. Άλλωστε εκείνος φέρθηκε ηρωικά και προσπάθησε να του σώσει τη ζωή. Εκείνη δεν θα το ξεχάσει αυτό.

Αλλά, αλλού κρύβεται η μαγεία της σειράς. Στο ζευγάρι που αγαπά περισσότερο το κοινό και δεν είναι άλλο από τον Σταύρο Ζαλμά ως Στέφανο και την Πέμη Ζούνη. Το καβγαδάκι τους χθες που κατέληξε σε ερωτική σκηνή, συνεπήρε το Twitter/X. Για εκείνους είναι πάντα ο αγαπημένος τους «πρύτανης» και εκείνη η «queen» τους.

Και εκεί θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις. Ο Στέφανος μετά τον θάνατο του Μάρκου δεν αντέχει να ζει στο Κιάρι. Θα φύγει για να είναι στην Κηφισιά κοντά στην Μαργέτα. Θα εγκαταλείψει προσωρινά και τις επιχειρήσεις του. Έτσι σταδιακά η Πέμη Ζούνη θα σχεδιάσει την «επιστροφή» της στον τόπο της. Για να βοηθήσει τον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα. Μόνο που αυτό το comeback θα πρέπει να γίνει προσεκτικά και μελετημένα. Όλοι τη θεωρούν νεκρή και οι αντίπαλοί της ακόμη καραδοκούν.

Η «ανάσταση» της Πέμης Ζούνη στον Έρωτα Φυγά: Η επιστροφή, το τέλος της διαπλοκής και των εχθρών

Πρέπει πρώτα να εξοντωθούν αυτοί και μετά να πάρει τον δρόμο του γυρισμού. Η Μαργέτα επιτέλους θα πρέπει να μιλήσει για τον Κοντογιάννη και πως εκείνος προσπάθησε να τη δολοφονήσει. Αυτή η αποκάλυψη θα είναι και η πιο σημαντική για να φτάσουμε αισίως στο φινάλε. Το οποίο θα είναι χαρούμενο. Αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ, βάσει των πληροφοριών.