Το «αντίο» μίας πρωταγωνίστριας του Σασμού, η λύτρωση του Παύλου και ένας νέος (αχρείαστος) έρωτας

Κατερίνα Μπούσιου
Το «αντίο» μίας πρωταγωνίστριας του Σασμού, η λύτρωση του Παύλου και ένας νέος (αχρείαστος) έρωτας
GEORGE XANTHINAKIS

Οι αντιδράσεις στο Twitter/X για το νέο πρόσωπο της σειράς. Οριστικά κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο σε λίγα επεισόδια στον Σασμό, ενώ ένα άλλο ανοίγει που έχει ερωτικό ενδιαφέρον. Πάλι θα ταλαιπωρηθεί ο Ορφέας Αυγουστίδης. 

Ενώ είμαστε προσανατολισμένοι τις τελευταίες ημέρες στον Σασμό, στη Βασιλική και στον Μαθιό, σε λίγο διάστημα το κέντρο του ενδιαφέροντός μας θα γίνει ο Αστέρης και η Αργυρώ και μάλιστα εις διπλούν. Ένας νέος (και ανεξήγητος για εμάς) έρωτας έρχεται στη σειρά για να τονώσει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ έχουμε το grande finale της Πηνελόπης Τσιλίκα ως Εύα.

Ένας θάνατος, μία έκρηξη, μία σύλληψη και ένας νέος έρωτας στον Σασμό

Μετά την επιστροφή και την τελική αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη από τον Σασμό, λόγω του τέλους του ρόλου του, θα αποχαιρετίσουμε μία ακόμη ηρωίδα, την Εύα. Και αυτός ο αποχαιρετισμός θα είναι επεισοδιακός.

Λίγο πριν προσπαθήσει να δραπετεύσει από την Κρήτη, θα έχει πυροβολήσει τον Παύλο (ευτυχώς όλα καλά), θα έχει βάλει εκρηκτικό μηχανισμό στο αγροτικό αυτοκίνητο του Μαθιού σκοτώνοντας όμως έναν εργάτη του και θα έχει κάνει απόπειρα δολοφονίας της Θοδώρας, κάνοντας δολιοφθορά στο αυτοκίνητό της. Χειρότερη και από τον αδελφό της Ευθύμη, καταλήγει.

Ο «μυστικός» δείπνος του Σασμού με Βανδή και Τζομπανάκη και μία επεισοδιακή δραπέτευση

Ο Βαγγέλης ειδοποιεί την Ντίνα πως κάτι συμβαίνει με την Εύα και έτσι θα προλάβουν να τη συλλάβουν πριν διαφύγει στο εξωτερικό. Ο Παύλος έχει συμβάλει αρκετά σε όλα αυτά και ο κύκλος της εκδίκησης κλείνει. Την τελευταία του κουβέντα θα την πει ο Παύλος στην Εύα στη φυλακή αποκαλύπτοντας πως ο Ευθύμης προκάλεσε τον θάνατό του και της περιγράφει την τελευταία του στιγμή. Επεισοδιακό είναι το φινάλε της.

https://www.instagram.com/p/C3k0Jfxpgfs/

Μία ηρωίδα φεύγει, μία άλλη έρχεται. Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά και είναι η Σάντρα Μαραθάκη, η κόρη του γιατρού. Ο Δημήτρης νιώθει και εκείνος έκπληκτος όταν τη βλέπει και την ακούει μάλιστα να του λέει πως σκέφτεται να μείνει για πάντα στην Κρήτη. Έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της στην Ιατρική και έχει δείγματα παραβατικής συμπεριφοράς με τον εθισμό της στον ηλεκτρονικό τζόγο. Αρκετά δυναμική θα είναι εξαρχής και θα βάλει στο στόχαστρό της τον Αστέρη.

https://www.instagram.com/p/Cyi__bTIE7v/

Θα κάνει τα πάντα μάλιστα για να τον αποκτήσει, σα να μην υπολογίσει καθόλου την Αργυρώ και το γεγονός πως έχουν ένα παιδί μαζί. Δεν πιστεύουμε πάντως πως εξαιτίας της θα εγκαταλείψει την Αργυρώ. Τον ρόλο θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός Ελίζα Σκολίδη.

Τη μόνη χρησιμότητα που έχει αυτή η κίνηση, είναι για να υπάρχουν εξελίξεις και να «κρατηθούν» τα επεισόδια για περισσότερο χρόνο μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε του Ιουνίου. Το κοινό ωστόσο δεν ενθουσιάστηκε τόσο πολυ με την ιδέα.