Στο Προξενιό της Ιουλίας έρχεται η μοιραία συνάντηση (και σκηνή) που θα κρίνει το μέλλον

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Προξενιό της Ιουλίας έρχεται η μοιραία συνάντηση (και σκηνή) που θα κρίνει το μέλλον

Ένας γάμος και μία υιοθεσία. Στο Προξενιό της Ιουλίας, τα ευχάριστα γεγονότα μετατρέπονται ξαφνικά σε δραματικά. 

Μπορεί το ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Πολίτη να έδωσε ένα πολύ ωραίο υλικό, αλλά ο Νίκος Απειρανθίτης, σεναριογράφος στο Προξενιό της Ιουλίας έχει κάνει πραγματικά σπουδαία δουλειά στο «χτίσιμο» μίας ενδιαφέρουσας dark ιστορίας. Θα το δεις και στα επόμενα επεισόδια. Για το πώς θα οδηγηθούμε στις δραματικές εξελίξεις. Το κοινό στα social media περιμένει με αγωνία μία και μόνη συνάντηση. Εκείνη της Χάδως και του Ανέστη (πατέρα Επιφάνειου). Γιατί και από τη δική τους σχέση στο παρελθόν ξεκίνησαν πολλά δεινά.

https://www.instagram.com/p/C3D4wivrk4X/

Θα αποκαλυφθεί ο Ανέστης;

Στο Προξενιό της Ιουλίας δεν ξέρουμε σε ποιον ηθοποιό να δώσουμε τα εύσημα τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά οι εμπειρότεροι, ζουν μία πολύ ωραία στιγμή στην καριέρα τους. Εδώ και δύο επεισόδια, το κοινό στο Twitter/X αποθεώνει την Πέγκυ Τρικαλιώτη ως Κυριακούλα. Όχι μόνο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και για την αποκάλυψη του δραματικού της παρελθόντος. Όταν βιάστηκε από τον πατέρα του Γιωργίκη, με τους γονείς της να μην είναι καθόλου υποστηρικτικοί μαζί της. Όπως ήδη σε έχω ενημερώσει, από αυτή την ένωση προέκυψε η κόρη της Αλεξάνδρα. Αλλά αυτό το μυστικό κανείς δεν το γνωρίζει ακόμη.

Το Προξενιό της Ιουλίας έχει μία απίστευτη ανατροπή: Γιωργίκης και Αλεξάνδρα είναι αδέλφια

kiriakoula.png

Το παρελθόν στοιχειώνει τις ζωές αρκετών χαρακτήρων σε αυτή τη σειρά. Η Χάδω και ο Ανέστης για παράδειγμα. Το ζευγάρι δεν έχει πάρει διαζύγιο και εκείνος έφυγε σαν κυνηγημένος μετά τον θάνατο της Ευγενίας, πρώην κυρίας Γιωργίκη Προβιού. Για να μην θεωρηθεί υπεύθυνος και να μην προκληθεί κάποιο κακό με την αποκάλυψη του παράνομου δεσμού τους. Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει (εκτός από τον Ραζίνη που τον επισκέφτηκε στη φυλακή) πως είναι ο πατέρας Επιφάνειος.

Εξίσου ωραίος ρόλος αυτός για τον Γιάννο Περλέγκα. Καθοριστικός για τη συνέχεια.

Αλλά το πρώην ζευγάρι θα συναντηθεί; Αυτή την συνάντηση την περιμένουν εδώ και καιρό οι φανς της σειράς. Ειδικά τώρα που η Χάδω θέλει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι. Αλλά επειδή φαίνεται ακόμη παντρεμένη, τυπικά χρειάζεται και η συγκατάθεση του συζύγου της.

Αυτή η συνάντηση δεν θα γίνει όμως τώρα. Είναι πολύ νωρίς για τον Επιφάνειο να αποκαλυφθεί και ιδιαίτερα επικίνδυνο. Θα γίνει όμως. Και ετοιμάσου για μία κορυφαία σκηνή.

Επίσης δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει το σχέδιό του. Πρέπει πρώτα να αφυπνίσει τον γιο του Χρήστο για το παρελθόν και μετά να προχωρήσει. Σταδιακά ο Επιφάνειος θα μας εκπλήξει με τις ενέργειές του. Δεν είναι κατά βάση εκδικητικός.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι κρυφές ερωτικές επιστολές και το μοιραίο λάθος του Δημήτρη Αλεξανδρή

Προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για τον γάμο του Γρηγόρη και της Φιλιώς. Χαρές θα έχουν στο σπίτι του Στασινόπουλου. Πριν ξεσπάσει η μεγάλη καταιγίδα με την απόδραση του Ραζίνη (συμπέθερος) από τη φυλακή.