Η Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε τα 37α γενέθλιά της με «Fuego» τούρτα και τον μονάκριβο γιο της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε τα 37α γενέθλιά της με «Fuego» τούρτα και τον μονάκριβο γιο της

Η Ελένη Φουρέιρα έσβησε τα κεράκια της τούρτας της με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η νέα φωτογραφία του Μποτία junior και η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε ανήμερα της Τσικνοπέμπτης (07/03) η Ελένη Φουρέιρα, έχοντας κοντά της όλους όσους αγαπά και θέλει στη ζωή της.

Η Ελένη Φουρέιρα μας διέψευσε έναν μύθο για το τραγούδι «Γδύσου» στην παρουσίαση άλμπουμ του APON

H Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε τα γενέθλιά της σε κλειστό κύκλο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έγινε 37 ετών με το ωραιότερο δώρο να βρίσκεται στην αγκαλιά της: ο ενός έτους γιος της, καρπός του έρωτα με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε 37 ετών και η αδερφή της Μαργαρίτα, έκανε την καλύτερη αφιέρωση για 2 λόγους

H Ελένη Φουρέιρα δέχθηκε αμέτρητες ευχές και δώρα από οικογένεια, φίλους κα θαυμαστές και πριν λίγα 24ωρα γιόρτασε σε στενό κύκλο, με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

foureira8.jpg

Η εορτάζουσα έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής, κατακόκκινης τούρτας της, η οποία είχε σχήμα αστεριού και fuego vibes.

«Χρόνια πολλά στη μεγάλη μας αγάπη», έγραφε η τούρτα ενώ στο βάθος αχνοφαίνεται ο γιος της τραγουδίστριας.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας για τα Γενέθλια μου! Αυτός ο χρόνος με βρίσκει πιο γεμάτη, χαρούμενη, ολοκληρωμένη και πιο κουρασμένη από ποτέ! Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες… γεμάτα όνειρα αντοχή και επιμονή … το αξίζουμε», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα πριν από μερικές ώρες θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της.

Η αδερφή της τραγουδίστριας, Μαργαρίτα, ήταν η πρώτη που της ευχήθηκε δημοσιεύοντας ένα Instagram story στο οποίο έγραψε: «Σήμερα γιορτάζεις εσύ. Προστατευτική μαμά, αφοσιωμένη επαγγελματίας, υπέροχος άνθρωπος, κολλητή αδερφή, απόλυτο θηλυκό, σήμερα γιορτάζεις εσύ είδωλο! Σήμερα εσύ, αύριο όλες οι γυναίκες, σε αγαπώ πολύ».

foureira1.webp

Ο Μποτία junior μεγάλωσε πολύ

Πριν από λίγες ώρες η pop star μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του γιου της, ο οποίος φορά γκρι συνολάκι και περπατά πλέον μόνος του στο σαλόνι. Δίπλα στον Μποτία junior δεσπόζει μια τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα που πιθανότατα δέχθηκε η τραγουδίστρια ως δώρο γενεθλίων.

foureira7.jpg

Τον Δεκέμβριο η Ελένη Φουρέιρα είχε μοιραστεί με τους followers της στο Ιnstagram ένα νέο video στο οποίο ο γιος της χόρευε στο σπίτι φορώντας χριστουγεννιάτικο outfit.

1709984568363-545027639-foureira1.png

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από εκείνο που είχα φανταστεί. Μού έλειπε από τη ζωή μου. Το ήθελα πολύ. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα σε όλον τον κόσμο», έχει δηλώσει με ειλικρίνεια η Ελένη Φουρέιρα για τον ερχομό του γιου της.

Πηγή κεντρικής: foureira