Η Ελένη Φουρέιρα μας διέψευσε έναν μύθο για το τραγούδι «Γδύσου» στην παρουσίαση άλμπουμ του APON

Τζένη Ντεμιράι
Η Ελένη Φουρέιρα μας διέψευσε έναν μύθο για το τραγούδι «Γδύσου» στην παρουσίαση άλμπουμ του APON
NDP Photo Agency

Tελικά το κομμάτι λέει «Γδύσου» και «Πού είσαι»; Η Ελένη Φουρέιρα μας απαντά.

«Τα καλύτερα δεν έρχονται, θα τα φέρουμε εμείς» είπε λίγο πριν τραγουδήσει το τελευταίο κομμάτι του πρώτου του άλμπουμ με τίτλο «Sexero», ο APON, το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του. Άλλωστε, αυτό ακριβώς κάνει ο ίδιος μέσα από τη διαδρομή του στον κόσμο της μουσικής. Δεν περιμένει την επιτυχία, την φέρνει.

8231_APON_2122024.jpg

Πηγή: NDP

Αρκετά αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας έδωσαν το παρών στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον καλλιτέχνη που το ευρύ κοινό ξεχώρισε κυρίως μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού με τίτλο «Γδύσου», το οποίο ερμηνεύει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

Το συγκεκριμένο τραγούδι έγινε άμεσα διπλά πλατινένιο σε πωλήσεις, ενώ το music video του κομματιού βρίσκεται τον τελευταίο μήνα στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube, έχοντας πάνω από 1 εκατομμύριο views.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έγινε η απονομή του διπλά πλατινένιου single, ενώ στη συνέχεια, ο APON παρουσίασε τα 6 κομμάτια του άλμπουμ του, τα οποία έχουν άλλοτε ρομαντική κι άλλοτε πιο αισθησιακή διάθεση.

8394_GIORGOS_ARSENAKOS_ELENI_FOYREIRA_APON_2122024.jpg

Πηγή: NDP

NDP Photo Agency

Ανάμεσα στους διάσημους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών ήταν η Ζόζεφιν.

8299_JOSEPHINE_WENDEL_2122024.jpg

Εκεί ήταν και η Χριστίνα Σάλτη, η οποία, όπως δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αμερική για να πραγματοποιήσει εμφανίσεις μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη.

427967382_1112841819752402_5197930275759030299_n.jpg

Από τη σημαντική στιγμή της καριέρας του APON δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μας διέψευσε έναν μύθο σχετικά με το iconic τραγούδι «Γδύσου».

Tελικά το κομμάτι λέει «Γδύσου» και «Πού είσαι»; Η Ελένη Φουρέιρα μας απαντά

Από την αρχή κυκλοφορίας του «Γδύσου» είχε δημιουργηθεί μία μικρή διαφωνία μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου. Κάποιοι από αυτούς ισχυρίζονταν ότι σε κάποια σημεία η Ελένη Φουρέιρα λέει «πού είσαι» και όχι «Γδύσου».

Συγκεκριμένα, το ζήτημα είχε δημιουργηθεί στο TikTok, σε σχόλια αναρτήσεων που είχε κάνει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με το τραγούδι «Γδύσου». Αρκετοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν στα σχόλια πως έχουν μπερδευτεί και θεωρούν ότι σε κάποια σημεία το κομμάτι λέει «πού είσαι» αντί για «γδύσου».

Κάποιοι ήταν πεπεισμένοι πως στο τραγούδι ακούγεται το «πού είσαι», ενώ άλλοι έσπευδαν να τους διορθώνουν, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «το τραγούδι λέγεται γδύσου» και πως «και στο spotify μόνο γδύσου λέει».

Την ίδια απορία για τους στίχους του κομματιού φαίνεται να έχει και η ίδια η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία απαντώντας στο σχόλιο «γδύσου ή πού είσαι λέει;», έγραψε «ακόμα το έχω απορία να ξέρεις».

427934639_700714982272389_4840087983929788806_n.jpg

Αναζητώντας στο διαδίκτυο τους στίχους του κομματιού διαπιστώσαμε ότι πράγματι κάποια sites αναφέρουν σε ορισμένα σημεία το «πού είσαι», αντί για το «γδύσου».

Ακούγοντας το τραγούδι, μάλιστα, και έχοντας στο μυαλό μας αυτόν τον διχασμό του κοινού, παρατηρήσαμε ότι πράγματι σε κάποια σημεία θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει ότι το κομμάτι αναφέρει «πού είσαι».

Τελικά, η κατάσταση ξεκαθαρίστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του άλμπουμ του APON, όπου το QUEEN.GR ρώτησε την Ελένη Φουρέιρα για το συγκεκριμένο ζήτημα, με εκείνη να μας ξεκαθαρίζει πως το κομμάτι λέει μόνο «Γδύσου». «Είναι γδύσου, μόνο γδύσου, στο λέω εγώ με βεβαιότητα» μας είπε χαρακτηριστικά, λύνοντας την απορία πολλών χρηστών των social media.

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς και η Φουρέιρα «λιώνει» για τους άντρες της ζωής της

Πηγή κεντρικής εικόνας: NDP