Η Δήμητρα Ματσούκα τιμά τις γυναίκες της ζωής της καθημερινά και μας δείχνει την γιαγιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δήμητρα Ματσούκα τιμά τις γυναίκες της ζωής της καθημερινά και μας δείχνει την γιαγιά της

Η Δήμητρα Ματσούκα γιόρτασε τα γενέθλια της γιαγιάς της και μοιράστηκε αυθόρμητα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Μια πολύ ευτυχισμένη και παραγωγική χρονιά είναι το 2024 για την Δήμητρα Ματσούκα η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Ψυχοκόρες» αλλά και στη θεατρική παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας», για τρίτη συνεχή χρονιά.

Για τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 όπου υποδύεται την Νέλλα, η ηθοποιός είπε πρόσφατα στην Ναταλία Γερμανού: «Όλοι οι χαρακτήρες έχουνε πολυπλοκότητα, αυτό το οφείλουμε στο υπέροχο σενάριο, νομίζω από εκεί ξεκινάει όλη αυτή η καταπληκτική δουλειά. Είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά, είναι πολύπλευρος ρόλος ναι, είναι ακραία δραματικός αλλά έχει στιγμές που γίνεται και αστείος και εν αγνοία της βέβαια της ηρωίδας που υποδύομαι».

Η Δήμητρα Ματσούκα υπέκυψε στην τάση του καρέ και το νέο της κούρεμα είναι από τα καλύτερα ever

Η Δήμητρα Ματσούκα μας συστήνει τη μαμά και την γιαγιά της

Πριν από λίγες ώρες η 50χρονη έκανε repost το Instagram-story της αδερφής της, η οποία είχε μοιραστεί μια παλαιότερη φωτογραφία της ηθοποιού με τη μαμά τους.

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν αδερφές αφού στην συγκεκριμένη λήψη η Δήμητρα Ματσούκα έχει ξανθά μαλλιά, σχεδόν στην ίδια απόχρωση με την μητέρα της.

matsouka8.jpg

Λίγο αργότερα η καλλιτέχνης γιόρτασε τα 93α γενέθλια της γιαγιάς της, από την οποία και έχει πάρει το όνομα Δήμητρα.

matsouka9.png

«Η γιαγιά μου η Δήμητρα», έγραψε η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και ιδιαίτερα με την αδερφή της, Μαρία. Οι δύο γυναίκες ποζάρουν συχνά μαζί και μοιράζονται τις λήψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους, λαμβάνοντας αποθεωτικά σχόλια.

«Εγώ είμαι το μεσαίο παιδί με τον αδελφό μου να είναι από τον πρώτο γάμο της μαμάς μου και να έχουμε μεγαλώσει μαζί βέβαια. Ήμουν πάντα πάρα πολύ υπεύθυνη σε ό,τι αφορά στην αδελφή μου. Έχουμε έξι χρόνια διαφορά που είναι σημαντικά χωρίς αμφιβολία και πάντα αισθανόμουν ότι έχω χρέος απέναντι στην αδελφή μου. Τώρα έχει γίνει μητέρα και το παίζω εγώ η μικρή της οικογένειας», είχε εξομολογηθεί παλαιότερα η ηθοποιός στην εκπομπή Τετ- Α-Τετ.

https://www.instagram.com/p/Bi66LAGFl3L/

Η Ασλανίδου έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο στη Barbie εμφάνιση της Ματσούκα αλλά η τοξικότητα ήταν εκεί

Πηγή κεντρικής: dimitra_matsouka_official