Η Ασλανίδου έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο στη Barbie εμφάνιση της Ματσούκα αλλά η τοξικότητα ήταν εκεί

Τζένη Ντεμιράι
Η Ασλανίδου έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο στη Barbie εμφάνιση της Ματσούκα αλλά η τοξικότητα ήταν εκεί

Αν και η Ματσούκα είναι από τις γυναίκες της showbiz που μας έχει συνηθίσει σε σέξι εμφανίσεις, αυτές δεν παύουν να εντυπωσιάζουν και να κεντρίζουν τα βλέμματα.

Μπορεί η Δήμητρα Ματσούκα να μην ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που έχουν μία στενότατη σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού δεν αναρτά συχνά εικόνες και βίντεο στους λογαριασμούς της, ωστόσο, όταν το κάνει ξέρει να το κάνει καλά.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία, αν και λίγο καθυστερημένα, θέλησε να ευχηθεί καλή χρονιά στους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Η Barbie εμφάνιση της Δήμητρας Ματσούκα που έκλεψε τις εντυπώσεις

Πιο αναλυτικά, η Δήμητρα Ματσούκα ανέβασε ένα post με τρεις φωτογραφίες της, στις οποίες πόζαρε φορώντας ένα μίνι ροζ φόρεμα με σούρες και μπεζ πέδιλα της σχεδιάστριας Magda Butrym. Στην περιγραφή της ανάρτησής της έγραψε «Είδα και την Barbie, δεν μου άρεσε. Καλή Χρονιά».

https://www.instagram.com/p/C2aRPOltluJ/

Αν και η Ματσούκα είναι από τις γυναίκες της showbiz που μας έχει συνηθίσει σε σέξι εμφανίσεις, αυτές δεν παύουν να εντυπωσιάζουν και να κεντρίζουν τα βλέμματα. Η ηθοποιός έλαβε πολλά σχόλια θαυμασμού, τόσο από fans της, όσο και από γνωστούς σε όλους μας συναδέλφους της, όπως ο Κώστα Κόκλας και η Χαριτίνη Ηλιάδου.

Ο Κώστας Κόκλας, μάλιστα, έδειξε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος, γράφοντας «το τερμάτισες», ενώ η Ηλιάδου τόνισε ότι η Δήμητρα Ματσούκα είναι μία θεά!

Screenshot-2024-01-23-090436.png

Το πιο εύστοχο σχόλιο, όμως, έκανε η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία ανέφερε απευθυνόμενη στη Ματσούκα: «Σ’ όλα τα χρώματα είσαι το απόλυτο θηλυκό».

Screenshot-2024-01-23-090736.png

Η Δήμητρα Ματσούκα αψηφά το κρύο και μας δίνει κίνητρο για να δοκιμάσουμε τη χειμερινή κολύμβηση

Η τοξικότητα που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί

Το ευχάριστο κλίμα κατάφερε, όμως, διαταραχθεί και το όμορφο σχόλιο που έκανε η Μελίνα Ασλανίδου στην Δήμητρα Ματσούκα δηλητηριάστηκε από έναν άκομψο -και εντελώς άκυρο- χαρακτηρισμό που έκανε ένας χρήστης του διαδικτύου κάτω από τα αποθεωτικά σχόλια της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, έγραψε «το αντίθετο με εσένα που είσαι το απόλυτο πλαστικό», βάζοντας μάλιστα και ένα emoji που γελάει ασταμάτητα.

Screenshot-2024-01-23-090903.png

Πηγή κεντρικής εικόνας: @dimitra_matsouka_official