O Μπισμπίκης εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά του για τη Βανδή μετά την περιπέτεια της υγείας του

O Μπισμπίκης εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά του για τη Βανδή μετά την περιπέτεια της υγείας του

Το δημόσιο «Σε αγαπώ» και η δήλωση της Βανδή στο J2US.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο 46χρονος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θέλησε να πει ένα δημόσιο «Σε αγαπώ» στη Δέσποινα Βανδή, ο ρόλος της οποίας ήταν καθοριστικός μετά το καρδιακό επεισόδιο του ηθοποιού.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναρτώντας μία φωτογραφία στην οποία εκείνος και η Δέσποινα αγκαλιάζονται τρυφερά, έγραψε «Σε αγαπώ», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την ουσιαστική σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνον και την τραγουδίστρια.

Το «ευχαριστώ» της Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη και το κοινό μήνυμα αισιοδοξίας

Stigmiotypo-o8onhs-2024-03-10-075959.png

Η ανάρτηση της Βανδή

Εκτός από τον Μπισμπίκη, εχθές, 9 Μαρτίου και η Δέσποινα Βανδή έστειλε το δικό της μήνυμα, δημοσιεύοντας ένα Instagram story για να ευχαριστήσει όλους όσους έστειλαν ευχές για την ανάρρωση του αγαπημένου της.

Λίγο αργότερα, κατά την έναρξη του J2US, η Δέσποινα αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που πέρασε, λέγοντας «Τα δύσκολα πέρασαν! Πέρασαν, πέρασαν… Έχει ήδη ξεκινήσει η νέα εβδομάδα. Είμαι καλά. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά».

Το χρονικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», την Δευτέρα 4 Μαρτίου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα, ένιωσε οξύ πόνο στο στήθος. Χωρίς να χάνει χρόνο, η Δέσποινα μετέφερε τον Βασίλη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με το αυτοκίνητό της.

Εκεί, ο ηθοποιός υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ- μπαλονάκι- ενώ μετά από τρεις ημέρες ακολούθησε και δεύτερο χειρουργείο.

Μέσω story που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και τους φίλους του για τις ευχές και το ενδιαφέρον:

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μία ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία σε όλους!».

bisbikisvasilis.jpg

Η δήλωση του Βασίλη Μπισμπίκη στο Instagram για την υγεία του και τα σημάδια που ευτυχώς δεν αγνόησε

«Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη»

Βανδή και Μπισμπίκης είναι ζευγάρι από τον Σεπτέμβριο του 2021!

Πριν από λίγους μήνες η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου και στην εκπομπή «Γεια σου» και ανέφερε:

«Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου. Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη».