Το «ευχαριστώ» της Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη και το κοινό μήνυμα αισιοδοξίας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το «ευχαριστώ» της Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη και το κοινό μήνυμα αισιοδοξίας

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του συντρόφου της μετά το καρδιακό επεισόδιο που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Το μήνυμα της τραγουδίστριας προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η σοβαρή περιπέτεια υγείας που οδήγησε τον Βασίλη Μπισμπίκη σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Τα τελευταία 24ωρα ο γνωστός ηθοποιός υπεβλήθη σε 2 επεμβάσεις καρδιάς καθώς οι γιατροί έκριναν πως ήταν αναγκαίες μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο στήθος.

Η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή ήταν αυτή που τον μετέφερε αστραπιαία στο νοσοκομείο με τον καλλιτέχνη να αποφεύγει τα χειρότερα.

O Μπισμπίκης εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά του για τη Βανδή μετά την περιπέτεια της υγείας του

To «ευχαριστώ» της Βανδή

Πριν από λίγες ώρες η Δέσποινα Βανδή έστειλε το πρώτο της μήνυμα, δημοσιεύοντας ένα Instagram story για να ευχαριστήσει όλους όσους έστειλαν ευχές για την ανάρρωση του Βασίλη Μπισμπίκη.

vandi6.jpg

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα! Τέλος καλό όλα καλά. Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό», λέει στο βίντεο η τραγουδίστρια.

Η δήλωση του Βασίλη Μπισμπίκη στο Instagram για την υγεία του και τα σημάδια που ευτυχώς δεν αγνόησε

Νωρίτερα ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του έστειλαν για περαστικά και στην ανάρτησή του έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μία ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία σε όλους!».

vandi10.jpg

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας (04/03) όταν ο ηθοποιός ένιωσε πόνους στο στήθος. Ευτυχώς η Δέσποινα Βανδή τον μετέφερε άμεσα με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» ανέφερε πως ο γνωστός ηθοποιός μπήκε στο χειρουργείο για την τοποθέτηση στεντ ενώ ακολούθησε και δεύτερη επέμβαση. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο πριν την Κυριακή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν διστάζει να κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αν και στην αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Πλέον όλα φανερώνουν πως ο έρωτάς τους δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου και οι δυο τους στέκονται σαν βράχος ο ένας δίπλα στον άλλον.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi