Η Δανάη Λιβιεράτου αψηφά το κρύο και η Νεφέλη μοιράστηκε τις πόζες με μαγιό στα χιόνια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Λιβιεράτου αψηφά το κρύο και η Νεφέλη μοιράστηκε τις πόζες με μαγιό στα χιόνια

Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου βρέθηκαν πρόσφατα στις Ιταλικές Άλπεις και μοιράστηκαν τα πιο cool στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

Οι αδερφές Λιβιεράτου έχουν ενεργή παρουσία στα social media και τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει το δικό τους κοινό.

Δανάη και Νεφέλη μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή και τα ενδιαφέροντά τους, με την πρώτη να δημοσιεύει covers τραγουδιών που μας ταξιδεύουν. Μέχρι πρότινος η Νεφέλη απέφευγε να ποστάρει καθημερινά υλικό, παρά μόνο highlights από εξορμήσεις και σημαντικές στιγμές.

Η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου είναι ο ορισμός του #sistersgoals και καμία απόσταση δεν τις χωρίζει

Το ταξίδι των αδελφών Λιβιεράτου στις Ιταλικές Άλπεις

Πριν από λίγες ημέρες οι νεαρές κοπέλες πραγματοποίησαν ολιγοήμερη απόδραση στις Ιταλικές Άλπεις και συγκεκριμένα στους Δολομίτες που αποτελούν αγαπημένο προορισμό των σκιέρ.

https://www.instagram.com/p/C38GN3ht3qt/

Τόσο η Νεφέλη αλλά και η Δανάη πόζαραν ανέμελα στον φακό και μοιράστηκαν αργότερα εντυπωσιακά καρουζέλ φωτογραφιών από το ταξίδι τους.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι η πιο μεγάλη fan της Δανάης και ήταν «εκεί» στη νέα live εμφάνισή της

https://www.instagram.com/p/C3-MiHRKgUk/

Η Νεφέλη Λιβιεράτου ποζάρει με μαγιό στα χιόνια

Στις 2 Μαρτίου η Νεφέλη Λιβιεράτου δημοσίευσε μια φωτογραφία σε Instagram-story όπου βλέπουμε την αδερφή της, Δανάη να ποζάρει στα χιόνια μόνο με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της.

nefeli1.jpg

Εμφανώς χαρούμενη και ξέγνοιαστη, η 22χρονη χαλάρωσε στο μαγικό χειμερινό τοπίο και έκανε αργότερα repost τις αναρτήσεις της αδερφής της.

danai1.jpg

Η Νεφέλη Λιβιεράτου γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της με την Εύη Αδάμ αλλά χωρίς την αδερφή της Δανάη

Οι αδερφές Λιβιεράτου είναι δεμένες σαν γροθιά και όσο μεγαλώνουν έρχονται ακόμα πιο κοντά. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι νεαρές κοπέλες βγαίνουν σε κοινή παρέα ή κάνουν διακοπές μαζί με την μαμά και τους φίλους τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Σήμερα η Εύη Αδάμ γιορτάζει τα γενέθλιά της και η Νεφέλη Λιβιεράτου ήταν από τους πρώτους που της ευχήθηκαν δημόσια. Η νεαρή κοπέλα μοιράστηκε μια φωτογραφία της μαμάς της σε Instagram story και της είπε «Χρόνια Πολλά» με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

eviadam.jpg

To 2012 η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι η αγάπη που τρέφουν για τις δύο κόρες τους.

Πηγή κεντρικής: nefeli_livieratou