Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την πιο επική εξομολόγηση για τη μητρότητα στο νέο βίντεο της 5 minute mum

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την πιο επική εξομολόγηση για τη μητρότητα στο νέο βίντεο της 5 minute mum

Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Χαραλαμπούδη ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας χάρισαν το πιο troll βίντεο για τη μητρότητα. Τα αποθεωτικά σχόλια.

H Ελένη Φουρέιρα έχει αποδείξει αρκετές φορές στο πέρασμα του χρόνου πόσο ακομπλεξάριστη και troll είναι πίσω από τα φώτα.

Πριν από λίγα 24ωρα η τραγουδίστρια έκανε guest εμφάνιση στο κανάλι «5 Minute Mom» της Έλενας Χαραλαμπούδη και μαζί δημιούργησαν το πιο fun βίντεο για τις δυσκολίες της μητρότητας.

Η Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε τα 37α γενέθλιά της με «Fuego» τούρτα και τον μονάκριβο γιο της

H supermom Φουρέιρα αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με κάθε νέα μαμά

Στο νέο βίντεο του fivemunutemumchannel η 37χρονη pop star «εισβάλλει» σε σεμινάριο γονεϊκότητας με θέμα «Θετικός δεσμός βρέφους και μητέρας» όπου διάφορες κατηγορίες μαμάδων μιλούν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια ενσωματώνεται στο group των νέων μαμάδων και κάνει τη δική της εξομολόγηση, εξηγώντας πως μετά τη γέννηση του γιου της ήρθε αντιμέτωπη με τριχόπτωση, πτώση του στήθους και φυσικά με την αυπνία.

https://www.instagram.com/reel/C4Q3cqmLhJg/

«ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΜΑΔΟ-ΓΚΡΟΥΠ ΣΚΑΕΙ...ΦΟΥΡΕΙΡΑ💥 Όχι αλήθεια φανταστείτε να έχετε μαζευτεί στην ομάδα μαμάδων με όνομα ΘΕΤΙΚΌΣ ΔΕΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑΣ και να μπαίνει η Ελένη Φουρέιρα Όντως. Και να αρχίζει να μοιράζεται και εκείνη την εμπειρία της από τη μητρότητα. Και να λέει ότι και εκείνη έχει θέμα με τον ύπνο και δεν κοιμάται. Ότι και σε εκείνη της έχουν πέσει τα μαλλιά μετά το θηλασμό και έχει χάσει την ελαστικότητα της. Και φανταστείτε να είναι σε αυτό το γκρουπ η ενναλακτικιά, η γλυκιά μανούλα-κουτσομπολουλα (γκρουπι της Ελένης) και η μανούλα με τα 4 παιδιά που απλά πήγε εκεί για να κοιμηθεί και ναι μπορούν να δουν πραγματικά πίσω από την εικόνα. Όταν στα σκάει η μητρότητα όλες έχουμε πάνω κάτω τα ίδια θέματα. Και τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε πίσω από την εικόνα αυτά τα προβλήματα. Αλλά υπάρχουν. Γυναίκες. Να είστε δυνατές. Πάνω από όλα αληθινές. FUEGO.🔥🔥🔥 Ευχαριστούμε τη Mother of all of us,τη θεότητα @foureira που ήρθε και μοιράστηκε την αλήθεια της και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε για αλλά 100 χρόνια αυτό το κανάλι. Σε αγαπάμε. Ευχαριστούμε το @irois_gr για τη φιλοξενία στο χώρο του!», έγραψε η Έλενα Χαραλαμπούδη στη λεζάντα του post.

Όπως παραδέχθηκε η Ελένη Φουρέιρα στο βίντεο, στήριγμά της στο ταξίδι της μητρότητας είναι η μαμά της, η οποία την βοηθά με τον Μποτία junior ώστε να μπορεί εκείνη να εκπληρώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

mama_foureira.webp

Η «5 Minute Mum» δίνει μία σπουδαία συμβουλή στις μαμάδες & αποδεικνύει πως η μητρότητα έχει χιούμορ

«Εγώ είμαι η Ελένη, το μωρό μου είναι ενός. Έψαχνα πάρα πολύ καιρό, έτσι, μανούλες να με καταλαβαίνουν», λέει η Ελένη Φουρέιρα on camera στο απολαυστικό βίντεο.

foureira_mum.jpg

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από εκείνο που είχα φανταστεί. Μου έλειπε από τη ζωή μου. Το ήθελα πολύ. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα σε όλον τον κόσμο», έχει δηλώσει με ειλικρίνεια η Ελένη Φουρέιρα για τον ερχομό του γιου της.

Τα αποθεωτικά σχόλια από τις μαμάδες της εγχώριας showbiz

Εκατοντάδες σχόλια συγκέντρωσε το επικό βίντεο των Χαραλαμπούδη-Φουρέιρα, με τις μαμάδες της showbiz να τις αποθεώνουν για την ερμηνεία τους.

sxolia2.jpg

Έλλη Κοκκίνου, Φαίη Σκορδά, Μαρία Ηλιάκη, Νικολέττα Ράλλη και Υβόννη Μπόσνιακ είναι μόνο μερικές από τις celebrities που εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους κάτω από το post.

sxolia1.jpg

Πηγή κεντρικής: foureira