Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε για την αποβολή και τον ερχομό του μωρού της χωρίς κανένα ταμπού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε για την αποβολή και τον ερχομό του μωρού της χωρίς κανένα ταμπού

Έλενα Τσαγκρινού και Dj Stephan θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και μέσα από ένα vlog μοιράστηκαν τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν λόγω της αποβολής που είχε η τραγουδίστρια. 

Αντίστροφα μετρούν η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan για τη σημαντικότερη στιγμή της κοινής τους ζωής αφού τον Αύγουστο η τραγουδίστρια θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας και δέχθηκε ευχές από συναδέλφους, φίλους και fans.

Τσαγκρινού και Dj Stephan είναι κυριολεκτικά αχώριστοι και πριν λίγες εβδομάδες μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι όπου θα υποδεχθούν το νέο μέλος. Το περασμένο καλοκαίρι ο γνωστός Dj-παραγωγός έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια, την οποία εκείνη αποδέχθηκε εμφανώς συγκινημένη.

Η Έλενα Τσαγκρινού θα γίνει μαμά σε 5 μήνες και το #pregnancyjournal της συγκινεί τους fans

Έλενα Τσαγκρινού και Dj Stephan μίλησαν για την αποβολή και το μωρό τους μέσα από ένα vlog

Πριν λίγες ώρες και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan δημοσίευσαν το πρώτο τους κοινό vlog στο Youtube όπου μίλησαν για τον ερχομό του μωρού τους, την πρώτη ατυχής εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν μετά την αποβολή και την ανυπομονησία που έχουν μέχρι να υποδεχθούν το μωρό τους.

Οι δύο καλλιτέχνες μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους και άγνωστες λεπτομέρειες από την πρώτη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, η οποία δυστυχώς κατέληξε σε αποβολή και απόξεση στις 6-7 εβδομάδες κύησης.

Όπως εξήγησε για πρώτη φορά το ζευγάρι, στην πρώτη τους επίσκεψη στον γυναικολόγο όπου είχαν πάει για να ακούσουν την καρδιά του μωρού τους, ο γιατρός τους πληροφόρησε πως δεν ακούγεται ο καρδιακός παλμός του εμβρύου. Η Έλενα Τσαγκρινού αναγκάστηκε να προβεί σε απόξεση, μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη διαδικασία, στην οποία ο σύντροφός της στάθηκε σαν βράχος δίπλα της. H νεαρή pop star τόνισε πόσο υποστηρικτικός υπήρξε ο Dj Stephan κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης και παραμένει μέχρι και σήμερα ο απόλυτος σύμμαχός της.

tsagrinou18.jpg

Η τραγουδίστρια βίωσε δύσκολες στιγμές καθώς είχε αναγκαστεί να απέχει από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες (και άλλα πολλά όπως το μπάνιο στη θάλασσα) ενώ παράλληλα έπρεπε να διαχειριστεί την αποβολή. Μετά από ένα δυσάρεστο καλοκαίρι, το ζευγάρι πέρασε αρκετό χρόνο μαζί στο στούντιο και παράλληλα ξεκίνησε ξανά τις προσπάθειες για να αποκτήσει παιδάκι. Μετά από περίπου τρεις μήνες, η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα, με την Έλενα Τσαγκρινού να είναι σήμερα τεσσάρων μηνών έγκυος στο παιδί τους.

Πώς η Έλενα Τσαγκρινού με ένα post δεν ανακοίνωσε απλά την εγκυμοσύνη της (αλλά πολλά περισσότερα)

Τόσο ο μουσικός παραγωγός αλλά και η τραγουδίστρια τόνισαν πόσο πολύ ήθελαν να γίνουν γονείς και πόσο πολλά μηνύματα στήριξης δέχθηκαν από fans μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Το ζευγάρι μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του παιδιού του, η οποία αναμένεται τον Αύγουστο.

Mιλώντας για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευα και νομίζω είναι και το καλύτερο αυτό. Ήρθε η στιγμή όμως που δεν αντέχαμε άλλο, θέλαμε να το μοιραστούμε και να φύγει ένα βάρος από πάνω μας. Θέλω να πάνε όλα καλά, γιατί είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές του τέταρτου μήνα και θέλω μόνο να πάνε καλά όλα τα πράγματα. Δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα το να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία της απογοήτευσης. Ξαναπροσπαθήσαμε, ήταν δίπλα μας και οι γονείς μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά».

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η οποία δεν ήταν εύκολη αλλά πλέον όλα κυλούν ομαλά και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

https://www.instagram.com/reel/C4SuKquirJT/

Μέσα από ένα συγκινητικό Instagram post το ζευγάρι μοιράστηκε πρόσφατα το ευτυχές γεγονός γράφοντας: «Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή αποχή από όλες τις live εμφανίσεις , ακινησία, ζαλάδες και άλλα, ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ , να σταθεροποιήσουμε το μωράκι. Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε. Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε … κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολύ συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρό σας».

https://www.instagram.com/reel/C3vGUCiCzBl/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: ndp