Η Μαριέττα Χρουσαλά έκλεισε τα 41 και γιόρτασε με μία εξομολόγηση στον Λέοντα Πατίτσα

Τζένη Ντεμιράι
Η Μαριέττα Χρουσαλά έκλεισε τα 41 και γιόρτασε με μία εξομολόγηση στον Λέοντα Πατίτσα

Η Μαριέττα Χρουσαλά με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, θέλησε να δείξει τα συναισθήματά της για τον σύντροφο της ζωής της, Λέοντα Πατίτσα.

Τα γενέθλιά της είχε εχθές 11 Μαρτίου η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία έκλεισε τα 41 και γιόρτασε με αγαπημένους φίλους.

Το μαμά τριών παιδιών δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της γράφοντας στην περιγραφή της ανάρτησης «Birthday girl». Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την ανάρτησή της, ανάμεσα τους και διάσημοι Έλληνες που θέλησαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά.

https://www.instagram.com/p/C4XtNZjtPtw/

Η Μαριέττα Χρουσαλά είπε «Χρόνια πολλά» στο άλλο της μισό με ένα post για τον Λέοντα Πατίτσα

«Το καλύτερο πράγμα είναι ότι μεγαλώνω δίπλα σου»

Η ίδια η Μαριέττα, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, θέλησε να δείξει τα συναισθήματά της για τον σύντροφο της ζωής της, Λέοντα Πατίτσα, με τον οποίο είναι παντρεμένη 14 χρόνια. Αναρτώντας σε story μία φωτογραφία τους, στην οποία περπατούν δίπλα στη θάλασσα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας η Μαριέττα έγραψε «Το καλύτερο πράγμα είναι ότι μεγαλώνω δίπλα σου», με τον σύζυγό της να αναδημοσιεύει στον δικό του λογαριασμό στο Instagram την ανάρτηση.

Screenshot-2024-03-12-095102.png

Πριν από περίπου έναν μήνα είχε τα γενέθλιά του και ο Λέων Πατίτσας, με την Μαριέττα να βρίσκει ακόμα μία αφορμή για να εκδηλώσει την αγάπη της για εκείνον.

Τότε, είχε ανεβάσει τέσσερις φωτογραφίες τους και είχε γράψει στην περιγραφή της ανάρτησής της «Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό».

Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας: Στην Κουρσεβέλ για σκι - Οι πόζες στο λευκό τοπίο

Τα χρόνια πολλά της κουμπάρας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Καλομοίρα ήταν ανάμεσα στους celebrities που ευχήθηκαν δημόσια στην Μαριέττα Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» της έγραψε χαρακτηριστικά «Να σε χαιρόμαστε», ενώ η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια της είπε στα αγγλικά «Χρόνια πολλά στον πιο εκπληκτικό, πιο ευγενικό άνθρωπο του κόσμου».

Η Καλομοίρα, όμως, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτή τη δημοσίευση αλλά ανέβασε και ένα story, γράφοντας «Χρόνια πολλά κουμπάρα. Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Λατρεύω όλα τα ταξίδια που έχουμε κάνει μαζί».

Εκτός αυτού, η Καλομοίρα δημοσίευσε ακόμα ένα story, στο οποίο φαίνεται να γιορτάζει μαζί με την Μαριέττα σε ένα εστιατόριο.

Σου υπενθυμίζουμε πως οι δυο γυναίκες συνδέονται με σχέση πολλών ετών την οποία επισφράγισαν με μια κουμπαριά, όταν η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο βάφτισαν την κόρη της Καλομοίρας, Αναστασία.

Screenshot-2024-03-12-093023.png

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η «Happy Traveller» της ελληνικής showbiz και οι photos της εμπνέουν

Πηγή κεντρικής εικόνας: @mariettachrousala