Το δόλιο σχέδιο του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο δεν είναι τέλειο και υπάρχει μάρτυρας στο «έγκλημα»

Κατερίνα Μπούσιου
Το δόλιο σχέδιο του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο δεν είναι τέλειο και υπάρχει μάρτυρας στο «έγκλημα»

Η γυναίκα που θα ακούσει αυτό που δεν έπρεπε στο Ναυάγιο και το σχέδιο για το μωρό που ήδη εξόργισε το κοινό. 

Το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει έλεγε ακόμη και ο Ηρακλής Πουαρό. Όλα κάποια στιγμή φανερώνονται. Αυτό θα συμβεί και με το αποτρόπαιο σχέδιο του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο με το μωρό της Ειρήνης. Μέχρι να δούμε τον Πέτρο και τον Στελή Λεωνίδα Κακούρη, να αναλαμβάνουν δράση και να τη βοηθούν μετά την ψεύτικη απώλεια του παιδιού της, μία άλλη γυναίκα άθελά της, γίνεται μάρτυρας μίας σκηνής που πολύ αργότερα θα ανασύρει στη μνήμη της και θα ξεδιαλύνει το μυστήριο.

Το Twitter/X εναντίον του Γιάννη Στάνκογλου

Αυτή η ανατροπή στο σενάριο στο Ναυάγιο με την περίπτωση του Ιπποκράτη, ίσως ξεπεράσει σε σημασία στη συνέχεια της σειράς, την υπόθεση της βύθισης του πλοίου.

Στο Ναυάγιο ένα παιδί ενώνει την Ειρήνη και τη Στέλλα: Ποια θα μεγαλώσει το μωρό της άλλης;

Το δόλιο και αρκετά απάνθρωπο σχέδιό του για το μωρό της Ειρήνης και η συμφωνία του με τη μαία για να το παρουσιάσουν ως νεκρό, ήδη «ξεσήκωσε» τους φανς της σειράς.

Η συνέχεια είναι ακόμη πιο δραματική. Η μαία θα ανταλλάξει το παιδί με εκείνο της Στέλλας που ήδη έχει πεθάνει. Το χειρότερο είναι πως θα πουν στην Ειρήνη πως δεν μπορεί να δει το πεθαμένο της παιδί, καθώς δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί. Καταλαβαίνεις τον οδυρμό και τον θρήνο της. Σε αυτή τη συναλλαγή όμως μέσα στο νοσοκομείο όμως, η Ελένη θα ακούσει μία συζήτηση μεταξύ του Ιπποκράτη και της μαίας. Η ηθποιός Ελένη Στραβοδήμου μας έχει εντυπωσιάσει φέτος τόσο στην Παραλία ως Νάταλι όσο και στο Ναυάγιο στον ρόλο της ως Ελένη.

Δεν γνωρίζει κανέναν από τους δύο, αλλά κάποια στιγμή στη συνέχεια θα θυμηθεί αυτή τη λεπτομέρεια. Θα έχει περάσει αρκετός καιρός, η Στέλλα θα έχει γυρίσει με το υποτιθέμενο δικό της παιδί στο σπίτι της, αλλά κάποια αδιαθεσία του μωρού θα αρχίσει να δημιουργεί διάφορες υποψίες. Ελένη και Στέλλα δεν θα ξεκαθαρίσουν μόνες τους αυτή την υπόθεση.

https://www.instagram.com/p/C0wp3ukI_AS/

Ο Πέτρος και ο Στελής θα το κάνουν. Ο δεύτερος μόλις μαθαίνει για την απώλεια της Ειρήνης βρίσκεται αμέσως στο πλευρό της. Οι δύο άντρες θα αρχίσουν να υποψιάζονται μαθαίνοντας το τι ακριβώς έχει συμβεί και θα αναζητήσουν κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσης. Όπως καταλαβαίνεις θα καταλήξουν κάποια στιγμή στη μαία. Δεν θα «σπάσει» τόσο εύκολα εκείνη. Όμως θα τα μαρτυρήσει όλα.

Παράλληλα ανοίγει και το κεφάλαιο του θανάτου της πρώην συζύγου του. Και τα δύο του εγκλήματα θα βγουν στην επιφάνεια.

Όμως το πιο τραγικό σε αυτή την υπόθεση, είναι το πως θα πουν στη Στέλλα ότι το παιδί που μεγαλώνει δεν είναι δικό της. Μαρτυρικό όλο αυτό για εκείνη μετά την τραγωδία απώλειας του άντρα που αγαπούσε και πατέρα του πραγματικού της παιδιού.

https://www.instagram.com/p/CzMLovfoI8-/