Στο Ναυάγιο ένα παιδί ενώνει την Ειρήνη και τη Στέλλα: Ποια θα μεγαλώσει το μωρό της άλλης;

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Ναυάγιο ένα παιδί ενώνει την Ειρήνη και τη Στέλλα: Ποια θα μεγαλώσει το μωρό της άλλης;

Ο Άγγελος μαθαίνει τον δολοφόνο των γονιών του. Πολλές παράλληλες αποκαλύψεις θα φέρουν θλίψη στους ήρωες στη σειρά το Ναυάγιο. 

Οι δύο παράλληλες γεννήσεις καρμικά ενώνουν δύο γυναίκες στη σειρά το Ναυάγιο. Και αυτή την ανατροπή κανείς δεν την περίμενε. Αναμένουμε ποιος όμως θα την ανακαλύψει, γιατί αυτό θα είναι το τέλος του Ιπποκράτη.

Από τη χαρά στη λύπη

Η ημέρα που η Ειρήνη - Αναστασία Παντούση θα φέρει στον κόσμο το παιδί της έφτασε στο Ναυάγιο και αντί για μέρα χαράς θα εξελιχθεί σε μία περίεργη αλλά και περίπλοκη ιστορία. Ίσως και πιο τραγική από εκείνη της ίδιας της βύθισης του πλοίου.

Ο Πέτρος στο Ναυάγιο έγινε ο ήρωας των φανς: Κατάλαβε το σχέδιο Ιπποκράτη και τον παγιδεύει

Για την οποία βύθιση ο Γιώργης παλεύει με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά δυστυχώς στο πολιτικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται (στα χρόνια της δικτατορίας) δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Ο Παντελίδης και ο εφοπλιστής Βασιλείου τον μάχονται από θέση υπεροχής.

Ας πάμε όμως στη γέννηση του παιδιού της Ειρήνης. Ήδη σε έχω ενημερώσει πως ο Γιάννης Στάνκογλου θα λειτουργήσει εκδικητικά σε αυτό. Μία κουβέντα που άκουσε τυχαία, ότι θέλει να το μεγαλώσει ως παιδί του Απόστολου ήταν αρκετή. Η μαία που εκείνος προσλαμβάνει βάζει το σχέδιο του σε εφαρμογή.

Ο Γιάννης Στάνκογλου σε ρόλο serial killer στο Ναυάγιο «δολοφονεί» ξανά - Το χρονικό της φρίκης

Ενώ η Ειρήνη έχει δει το παιδί να γεννιέται υγιές, μαθαίνει πως έχει πεθάνει. Θα το αμφισβητήσει, αλλά είναι αργά για να το αποδείξει. Τα spoilers υποστηρίζουν πως η μαία έχει αλλάξει το παιδί με κάποιο που εκείνη τη στιγμή μόλις γεννήθηκε αλλά πέθανε. Είναι το παιδί της Στέλλας που επίσης γεννά εκείνη τη στιγμή στο διπλανό δωμάτιο.

Η απίθανη αυτή τραγική εξέλιξη θα ενώσει (χωρίς να το ξέρουν) καρμικά δύο γυναίκες. Η Στέλλα θα είναι τρισευτυχισμένη με το μωρό της, αλλά η Ειρήνη θα είναι σε κατάθλιψη. Και με μία συνεχή αμφιβολία για την τύχη του.

https://www.instagram.com/p/CzMLovfoI8-/

Δεν ήρθε η ώρα να ξεκεσπαστεί ακόμη ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο Ιπποκράτης προς το παρόν τα έχει οργανώσει πολύ καλά όλα. Μόνο που ο Πέτρος ο οποίος προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της, προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει τίποτε.

Η Ειρήνη λίγο πριν γεννήσει τον είχε διώξει. Η εμφάνιση της αρραβωνιαστικιάς του έχει αλλάξει τη μεταξύ τους σχέση. Ο Πέτρος (ο Αντώνης για όλους τους άλλους) έχει πολλαπλά ζητήματα να λύσει. Πρώτον να ξεφορτωθεί την αρραβωνιαστικιά του. Δεύτερον να σταθεί στην Ειρήνη και να δει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Ιπποκράτη. Τρίτον υπάρχει το ζήτημα της μητέρας του που συνεχίζει να τον αναζητά.

Είναι ή δεν είναι ο πιο περίπλοκος ρόλος αυτή τη στιγμή; Αλλά και του Μιχαήλ Ταμπακάκη ως Άγγελος δεν πάει πίσω. Μαθαίνει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο των γονιών του. Σε λίγο καιρό θα έρθει αντιμέτωπος με τον δολοφόνο - και πεθερό του παράλληλα. Δες την αντίδρασή του και θα καταλάβεις τι θα συμβεί.