Η σκηνή που έγινε viral στο Προξενιό της Ιουλίας φέρνει νέα ανατροπή στη δολοφονία Προβιού

Κατερίνα Μπούσιου
Η σκηνή που έγινε viral στο Προξενιό της Ιουλίας φέρνει νέα ανατροπή στη δολοφονία Προβιού

Ο σοκαριστικός ξυλοδαρμός της Χάδως, οι αναρτήσεις του Μελέτη Ηλία και της Πέγκυς Τρικαλιώτη και ο κύκλος της φρίκης που ανοίγει στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Η βία θα κυριαρχήσει στα επόμενα επεισόδια στο Προξενιό της Ιουλίας και ήδη έχουμε και τις αντιδράσεις του κοινού για αυτό. Για τους σκοπούς του σεναρίου όμως αυτό είναι απαραίτητο. Γιατί μπορεί να δώσει κίνητρο σε κάποιους από τους τηλεοπτικούς χαρακτήρες να κάνουν και χειρότερες πράξεις στο μέλλον. Εδώ και μέρες υπάρχει ένα ερώτημα: «Μήπως τελικά η Χάδω σκότωσε τον αδελφό της Γιωργίκη;». Αναμένεται ωστόσο και μία ακόμη αιματηρή συμπλοκή, ενώ ζούμε και τις προετοιμασίες ενός γάμου που μοιάζει πιο ψεύτικος από ποτέ, τουλάχιστον από την πλευρά του γαμπρού.

Η ανάρτηση του Μελέτη Ηλία και της Πέγκυς Τρικαλιώτη

Συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας, το επεισόδιο στο Προξενιό της Ιουλίας, όπου ο Μελέτης Ηλίας ξυλοκοπά άγρια την Άννα Μάσχα. Τα δύο τηλεοπτικά αδέλφια έχουν αρκετά άλυτα ζητήματα από το παρελθόν που τους συνδέουν. Η πρώην σύζυγός του ερωτευμένη με το δικό της σύζυγο και το δικό του παιδί, παιδί του Ανέστη της Χάδως. Οι δυο ηθοποιοί είχαν μία δύσκολη και συγκλονιστική σκηνή μαζί. Φάνηκε και από τα σχόλια που έλαβε ο Μελέτης Ηλίας όταν έκανε την ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, με ένα στιγμιότυπο.

Και αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από αυτήν. Γράφοντας μεταξύ άλλων και τιμητικά λόγια για τη συμπρωταγωνίστριά του Άννα Μάσχα: «Η σκηνή αυτή που προβλήθηκε στο χτεσινό επεισόδιο του προξενιού της Ιουλίας ηταν από τις πιο έντονες σκηνές μέχρι στιγμής της σειράς. Το οξύμωρο είναι ότι γυρίστηκε μέσα σε ένα 20λεπτο με την πολύτιμη βοήθεια κι εμπειρία του Αντρέα Μορφονιού φωτισμένη από τον εξαιρετικό Νίκο Κανέλλο σε ένα υπέροχο σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη που μετά από ώρες συζητήσεων, μας την έστειλε με κάποιες διορθώσεις λίγο πριν τη γυρίσουμε. Και φυσικά με μια Άννα Μασχα που οταν τη θαύμαζα πριν 25 σχεδόν χρόνια στο Αμόρε δεν θα το πίστευα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι κάποια στιγμή θα έπαιζα μαζί της».

https://www.instagram.com/reel/C4StIkWMTJb/

Όμως αυτό προκάλεσε και μία λογική απορία του κοινού στο Twitter/X. Μήπως τελικά η Χάδω σκότωσε τον Γιωργίκη; Γιατί θα τον δει να βιαιοπραγεί και στη Ιουλία αρκετές φορές στο μέλλον; Έχει ήδη κίνητρο. Και είναι για εμένα πιο λογική εκδοχή από το προφανές, δηλαδή να τον σκοτώσει ο Γρηγόρης ως αντίζηλος.

Μέχρι να λύσουμε αυτόν τον γρίφο θα έχουμε μία ακόμη δύσκολη στιγμή και μία χαρά που έχει γίνει και viral. Τον γάμο του Γρηγόρη με τη Φιλιώ. Η μαμά Κυριακούλα, δηλαδή η Πέγκυ Τρικαλιώτη, μας έδειξε και ένα μικρό στιγμιότυπο από τα αρραβωνιάσματα. Και έδωσε και ένα μικρό spoiler καθώς γράφει το «Μάλλον συγγενεύουμε». Έχει υπόσταση αυτό που γράφει γιατί αυτόν τον γάμο μπορεί και να μην τον δούμε.

https://www.instagram.com/p/C4a07KMIMPs/

Οι φανς πάντως σχολιάζουν αυτόν τον γάμο Γρηγόρη - Φιλιώς όπως πρέπει. Αρκετοί συσχετισμοί και μπερδέματα. Επικό το σχόλιο.

1710326308243-147531295-proxeniotis.jpg

Επίσης, η αιματηρή συμπλοκή Ρήγα - Σωτηράκη θα οδηγήσει τον πρώτο στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς όλα θα πάνε καλά. Και εκείνος θα επιστρέψει στο σπίτι του και ο ένοχος θα συλληφθεί από τον Στασινόπουλο. Και μέλλων πεθερό του.