Το πάρτι γενεθλίων της Μαρίας Μπακοδήμου είχε άρωμα από Ascot και πολλή αγάπη από τους φίλους της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το πάρτι γενεθλίων της Μαρίας Μπακοδήμου είχε άρωμα από Ascot και πολλή αγάπη από τους φίλους της

Η Μαρία Μπακοδήμου έκλεισε τα 59 με την πιο ωραία τούρτα σε σχήμα καρδιάς και λίγους αλλά καλούς φίλους της.

Τα γενέθλιά της είχε η Μαρία Μπακοδήμου στις 9 Μαρτίου και μπορεί να μην πέρασε τη μέρα με τους φίλους της, όμως όπως είδαμε μέσα από το Instagram της η ίδια βρήκε την ευκαιρία να το γιορτάσει μαζί τους τρεις μέρες μετά.

Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 59 και γεμάτη χαρά κι ενθουσιασμό, όπως θα δεις και στο βίντεο που τράβηξαν οι φίλοι της, έσβησε τα κεράκια στην πιο γλυκιά τούρτα σε σχήμα καρδιάς. Χωρίς να χάνει και το χιούμορ της βέβαια, αφού αν προσέξεις καλά, πάνω στην τούρτα αντί για τον αριθμό 5 υπάρχει το 2.

Οι φίλοι της πάντα στο πλάι της

Όσον αφορά τους καλεσμένους σίγουρα ανάμεσά τους θα διέκρινες τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, τον Σταμάτη Φασουλή, την Ελένη Ράντου και την Ευδοκία Ρουμελιώτη επίσης με τον σύζυγό της.

Αυτά τα άτομα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας της Μαρίας Μπακοδήμου και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την ίδια σε αντίστοιχες δικές τους γιορτινές περιστάσεις ή σε διακοπές μαζί τους το καλοκαίρι - κυρίως στο Πήλιο που τόσο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, όπως κι επίσης καλή φίλη της παρουσιάστριας, η Μαρία Καβογιάννη έχουν σπίτι. Tο Πάσχα βέβαια ή τα καλοκαίρια η «παρέα του Πηλίου» μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες.

Με την Ελένη Ράντου δε, η παρουσιάστρια της εκπομπής Γεια σου συναντήθηκε στην Ζανζιβάρη το καλοκαίρι του 2023, σε ένα ταξίδι γεμάτο αξέχαστες εμπειρίες.

Η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου εξερεύνησαν μαζί τη Ζανζιβάρη κι έσπασαν το ρεκόρ των likes

https://www.instagram.com/p/CvuAigLAIo0/

Η royal φωτογραφία της από τη βραδιά για τα γενέθλιά της

Από το πάρτι των γενεθλίων της πάντως, η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μια φίλη της που φορούν - και λόγω του ότι διανύουμε τις μέρες της Αποκριάς - κάποια αξεσουάρ στα μαλλιά τους με βέλο και φτερά.

https://www.instagram.com/p/C4bs0SyoYOH/

Και μπορεί η ίδια να έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της «Extravagant nights» δηλαδή, υπερβολικές ή εξωφρενικές νύχτες, όμως οι followers της είδαν ξεκάθαρα πως ήταν ένας φόρος τιμής στο Royal Ascot, το λαμπερό event ιπποδρομίας στην Αγγλία.

423737694_2647493805420515_3480021903583203343_n.jpg

Η εξομολόγηση για το αυτοάνοσο

Η Μαρία Μπακοδήμου στις 11 Μαρτίου, δύο ημέρες δηλαδή μετά τα γενέθλιά της βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αυτοάνοσο με το οποίο διαγνώστηκε θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα σε όλους για την καθημερινότητά μας και πώς μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας.

«Λειτουργεί ψυχοσωματικά η πίεση, μας μεγαλώνουν με την πεποίθηση ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα για να μας αγαπάνε και αφήνουμε τον εαυτό μας πίσω. Αυτό αρχίζει και «φορτώνει» και στο τέλος σου βγαίνει πολύ ακριβά. Όταν άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου, έγιναν πολύ ωραίες οι σχέσεις με τα παιδιά μου. Όταν πέρασα εκείνη την περίοδο κρίσης, είπα ότι πρέπει να κάνω ψυχανάλυση. Πολύ κοντά χρονικά ήρθε και η διάγνωση για το αυτοάνοσο», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου στην Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια εξήγησε περισσότερα για το αυτοάνοσο και πώς το ανακάλυψε, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τι είναι αυτό από το οποίο πάσχει: «Έκανα εντελώς τυχαία check-up για όλα τα άλλα. Είχα κάποιες δερματικές ενδείξεις, πηγαίνω στον δερματολόγο, μου λέει αυτό και με αφήνει σύξυλη. Γυρνάω στο σπίτι παγωμένη, το λέω στα παιδιά και στη μαμά μου και μέσα μου δημιουργήθηκε μία ασπίδα προστασίας, ότι εδώ τώρα κάτι πρέπει να γίνει. Και μόνο που το λένε «αυτοάνοσο», σημαίνει ότι εγώ το έκανα».