Μία ήταν η απαίτηση των followers της Μαρίας Μπακοδήμου μετά την εμφάνισή της με mini party dress

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μία ήταν η απαίτηση των followers της Μαρίας Μπακοδήμου μετά την εμφάνισή της με mini party dress

Η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε το πιο εντυπωσιακό mini φόρεμα στην πρόσφατη βραδινή της έξοδο και οι followers της την αποθέωσαν.

Η Μαρία Μπακοδήμου παρευρέθηκε χθες το βράδυ σε μια εκδήλωση και το ρούχο που επέλεξε να φορέσει, εντυπωσίασε πολύ τους followers της.

«Σου πάει τόσο το mini και το κοντό»

Η παρουσιάστρια διάλεξε να εμφανιστεί με ένα αμάνικο mini φόρεμα, κεντημένο όλο με κρυσταλλάκια σε ασημένια απόχρωση που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα ίσια και αφημένα κάτω, το μακιγιάζ της κατάλληλο για τη βραδινή περίσταση, ενώ το look της ολοκλήρωσε ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια με κρύσταλλα στην απόχρωση του φορέματος.

https://www.instagram.com/p/CyTPOAmowOH/

Η δημιουργία που επέλεξε η Μαρία Μπακοδήμου ήταν της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου - η οποία πολύ συχνά αναλαμβάνει και τις εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου - κι απ' ότι φάνηκε από το σχόλιό της είχε εξίσου μια πολύ καλή συνεργασία και με την παρουσιάστρια.

387549616_335386738893468_3738107750785449739_n.jpg

Όσον αφορά τα σχόλια των followers της Μαρίας Μπακοδήμου κάτω από την ανάρτησή της, αυτά ήταν κάτι παραπάνω από θετικά για το συγκεκριμένο look. Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου έγραψε «Τι κορίτσαρος!!!!!!», ενώ Κατερίνα Γκαγκάκη και Σοφία Παυλίδου αρκέστηκαν στο επιφώνημα «Ουάου», στα σχόλιά τους.

Aπό την άλλη οι followers απαίτησαν να φοράει πιο συχνά mini φορέματα, καθώς αυτό το στυλ της πηγαίνει πολύ κι αναδεικνύει το γυμνασμένο σώμα της.

Η Μαρία Μπακοδήμου δίνει «ψήφο» στα φορέματα

Η παρουσιάστρια του «Γεια σου» επιλέγει πολύ συχνά να φοράει τόσο στην καθημερινότητά της όσο και κατά τη διάρκεια της εκπομπής φορέματα σε διάφορα μήκη και με διάφορα patterns, ασχέτως εποχής. Άλλες φορές δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στα maxi, άλλες στις midi γραμμές και κάποιες φορές, όπως και στην πρόσφατη έξοδό της, στα mini.

https://www.instagram.com/p/CRn23R8AXjy/

Άλλωστε, η ίδια έχει εδώ και σχεδόν 10 χρόνια τo δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα με ρούχα τα οποία σχεδιάζει η ίδια, το shop.marymary.gr.

Όπως είχε δηλώσει στο ξεκίνημα της συλλογής της η ιδέα αυτή γεννήθηκε θέλοντας να κάνει κάτι πιο ολοκληρωμένο, αφού ήδη εκείνη έραβε τα δικά της ρούχα. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Σχεδίαζα και έραβα κομμάτια για μένα. Όταν αποφάσισα να δημιουργήσω περισσότερα, σκέφτηκα «γιατί να μην κάνω κάτι πιο ολοκληρωμένο;» Οι τηλεθεάτριες άλλωστε συνέχεια με ρωτούσαν τι ρούχα φορούσα, φαντάστηκα λοιπόν ότι θα είχε ενδιαφέρον. Έτσι έκανα ένα e-shop όπου μπορείτε να βλέπετε και να αγοράζετε δημιουργίες με την υπογραφή μου».

Έχω ένα συγκεκριμένο κοινό. Θέλω οι γυναίκες που τα φοράνε να κινούνται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν έχουμε χρόνο να γυρνάμε σπίτι από την δουλειά για να αλλάζουμε και να βγαίνουμε. Οπότε θέλω ευκολοφόρετα και κομψά ρούχα.

Στην gallery ακολουθούν μερικά από τα πιο αγαπημένα της looks: