Η Sharon Stone μίλησε για την απαίτηση του Theroux να κοιμηθεί με τον Baldwin & εκείνος την απειλεί

Τζένη Ντεμιράι
Η Sharon Stone μίλησε για την απαίτηση του Theroux να κοιμηθεί με τον Baldwin & εκείνος την απειλεί
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

«Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να διηγηθώ τις πολλές ενοχλητικές, πονηρές και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Sharon;», έγραψε στο Twitter/X ο Billy Baldwin.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες η υπόθεση που αφορά την απαίτηση παραγωγού ταινιών να κοιμηθεί η Sharon Stone με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Sliver (1993) με σκοπό να βελτιωθεί η υποκριτική της ικανότητα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Μετά την υποκριτική η 65χρονη Sharon Stone διαγράφει λαμπρή καριέρα και στη ζωγραφική

Μπορεί η ηθοποιός να είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα το 2021 χωρίς να κατονομάσει τους εμπλεκόμενους, ωστόσο, το podcast του Louis Theroux έγινε η αφορμή για να μιλήσει ανοιχτά για όσα συνέβησαν τότε και να αποκαλύψει ότι ο παραγωγός Robert Evans (έχασε τη ζωή του το 2019) της ζήτησε να κοιμηθεί με τον William Baldwin.

Όπως ισχυρίζεται η Stone: «Ο Evans μου εξήγησε ότι κοιμήθηκε με την Ava Gardner και ότι θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον Billy Baldwin, γιατί [τότε] η ερμηνεία του θα γινόταν καλύτερη».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε πως «Και αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον Billy, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη, και αν απλά έκανα σεξ μαζί του, τότε αυτό θα έσωζε την ταινία, και το πραγματικό πρόβλημα με την ταινία ήμουν εγώ, επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη, και δεν ήμουν σαν μια πραγματική ηθοποιός που θα μπορούσε απλά να τον γα**σει και να επαναφέρει τα πράγματα στη θέση τους. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ήμουν τόσο στενόμυαλη».

Art - Sharon Stone

Η σοκαριστική απάντηση του Billy Baldwin

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις της Sharon Stone, ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία Sliver θέλησε να τοποθετηθεί με μία ανάρτησή του στο Twitter/X, κατά την οποία εξαπέλυσε πυρά εναντίον της.

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Sharon Stone συνεχίζει να μιλάει για μένα μετά από τόσα χρόνια; Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου ή εξακολουθεί να είναι πληγωμένη μετά από τόσα χρόνια επειδή την απέφευγα;», αναρωτήθηκε αρχικά.

Santa Barbara International Film Festival

«Μήπως την επομένη των γυρισμάτων είπε στη φίλη της Janice Dickinson “Θα τον κάνω να με ερωτευτεί τόσο πολύ, που θα του γυρίσει το κεφάλι”», είπε στη συνέχεια.

«Είχα τόσες πολλές βρωμιές γι' αυτήν που θα τη σύγχυζαν αλλά κρατούσα το στόμα μου κλειστό. Η ιστορία της συνάντησης που είχα με τον Bob Evans όπου τον παρακαλούσα να μου επιτρέψει να σκηνοθετήσω την τελευταία ερωτική σκηνή της παρακάτω φωτογραφίας για να μην χρειαστεί να φιλήσω τη Sharon είναι απόλυτος θρύλος», δήλωσε.

Τελικά, κατέληξε λέγοντας «Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να διηγηθώ τις πολλές ενοχλητικές, πονηρές και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Sharon; Αυτό θα είχε πλάκα».

Patrick Stone: Ο αδερφός της Sharon Stone έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP