Οι Ψυχοκόρες αποκαλύπτουν τα μυστικά τους: Τα παράξενα, τα πρώτα επεισόδια και η έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Οι Ψυχοκόρες αποκαλύπτουν τα μυστικά τους: Τα παράξενα, τα πρώτα επεισόδια και η έκπληξη

Το τρολάρισμα και η αναμονή κοινού στο Twitter/X. Tι αποκάλυψαν οι 4 νεαρές ηθοποιοί που υποδύονται τις Ψυχοκόρες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η δική του προειδοποίηση. 

Όσες και όσοι έχουν δει τις Ψυχοκόρες στον ΑΝΤ1+ σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα για όσα θα δει και το ευρύ πλέον κοινό από τον ΑΝΤ1 μετά την πρεμιέρα της Τετάρτης με διπλό επεισόδιο. Η Μαριάννα Κιμούλη, η Άννα Λουϊζίδη, η Ασημένια Βουλιώτη και η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, οι 4 υπερταλαντούχες ηθοποιοί που υποδύονται τις πρωταγωνίστριες αποκάλυψαν πολλά και στην εμφάνισή του στο The 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Έδωσαν και μία εσάνς για το φινάλε, για τους πολύ μυημένους στους δύο πρώτους κύκλους.

Οι τρεις κύκλοι, το φινάλε και τα ευτράπελα των θαυμαστών

Όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο οι 4 Ψυχοκόρες μιλούσαν για πρώτη φορά σε εμάς στο Queen.gr δεν είχαν ακόμη βιώσει (και λόγω γυρισμάτων) την τεράστια αποδοχή και τον θαυμασμό που σήμερα βιώνουν από μεγάλη μερίδα του κοινού. Η σειρά προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 +, μία πλατφόρμα δηλαδή με συγκεκριμένους (και αριθμητικά) θεατές, αλλά έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία. Δίκαια.

Τότε η Μαριάννα Κιμούλη (ως Μαρίκα) η Άννα Λουϊζίδη (Φρόσω), η Ασημένια Βουλιώτη (Δεσποινιώ) και η Μαργαρίτα Αλεξιάδη (ως Βασιλική) μας είχαν επισημάνει το πόσο είχαν ενθουσιαστεί από την πρώτη στιγμή όχι μόνο από το πρωτότυπο σενάριο και το πρώτο κοινό δοκιμαστικό τους, αλλά και τις ηθικές και κοινωνικές προεκτάσεις της ιστορίας, που αγγίζει και το σήμερα, παρόλο που μιλάμε για μία σειρά εποχής. Δες τι μας είχαν πει τότε στο παρακάτω.

Τα κορίτσια του χθες, οι γυναίκες του σήμερα: Oι 4 «Ψυχοκόρες» μιλούν για τα κοινωνικά πρότυπα

Χθες και λίγο πριν την δεύτερη στην ουσία πρεμιέρα της σειράς με την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων από τον ΑΝΤ1 (και κάθε Τετάρτη στις 21.00) οι 4 ηθοποιοί βρέθηκαν καλεσμένες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για τη λιγότερη δραματική πλευρά της σειράς. Για το πώς βίωσαν τον θαυμασμό και την αποδοχή του κοινού. Τα περιστατικά και τα ευτράπελα που έζησαν.

https://www.instagram.com/reel/C4IUM7Qoivm/

Η Ασημένια Βουλώτη είπε χαρακτηριστικά: «Ήδη έχουμε ζήσει όλες πολύ αστεία περιστατικά. Τελείωσα μία μέρα το γύρισμα, ήμουν πολύ κουρασμένη, είχαμε πολύ δύσκολη σκηνή και πάει να με πατήσει ένας κύριος με το αυτοκίνητο και μου φώναζε «Συγχαρητήρια για τις Ψυχοκόρες»... Για κάποια περίοδο, ήμουν για τον κόσμο η κοπέλα που έφαγε χαστούκι από τη Δήμητρα Ματσούκα».

Η Άννα Λουϊζίδη (η Φρόσω που θα περάσει τα πάνδεινα) συμπλήρωσε πως: «Είχε πολύ πλάκα στην αρχή γιατί μου λέγανε "Είσαι αυτή που κλαίει στο τρέιλερ". Μου έχουν πει επίσης "Κυρία ψυχοκόρη με συγχωρείτε" όταν με συνάντησαν».

Η σειρά έχει τρείς κύκλους και συνολικά 60 επεισόδια. Στον ΑΝΤ1 θα δεις τη φετινή σεζόν τον πρώτο κύκλο (από Σεπτέμβριο τον δεύτερο) ενώ στον ΑΝΤ+ βλέπεις ήδη τον δεύτερο και μετά το καλοκαίρι τον 3ο και τελευταίο.

Η Μαριάννα Κιμούλη μας αποκάλυψε χθες ωστόσο πως υπάρχει και μία έκπληξη για το φινάλε γιατί όπως είπε δεν θα συμβεί τίποτε από όσα είχε σκεφτεί. Για να καταλάβεις τι εννοούμε, οι 4 αδελφές που έρχονται από την επαρχία για να δουλέψουν μαζί, χωρίζονται (με δόλο) σε 3 διαφορετικές οικογένειες. Μόνο η Μαρίκα και το Δεσποινιώ μένουν μαζί. Ο πατέρας τους είναι στη φυλακή και ο αδελφός τους είναι εξαφανισμένος λόγω πολιτικών φρονημάτων. Κάποιοι τηλεθεατές προσδοκούν εξαρχής να γίνει αυτή η οικογενειακή ένωση.

Η top σειρά της χρονιάς κάνει 2η πρεμιέρα: Οι Ψυχοκόρες, οι λόγοι για να τις αγαπήσεις και η Μάγισσα

Δεν είναι όμως τόσο απλά ή απλοϊκά αν θέλεις τα όσα συμβαίνουν και στον δεύτερο κύκλο. Η ιστορία μας έχει δεκάδες ανατροπές. Έχει όμως εν κατακλείδι έναν μαγικό τρόπο να σε καθηλώνει. Το κοινό ήδη περιμένει με αγωνία την προβολή.

Ενώ τα παράπονα συνεχίζονται για το ένα επεισόδιο που «κόβεται» από τη Μάγισσα (κάθε Τετάρτη). Κάποιοι τρόλαραν την Έλλη Τρίγγου ως Θεοφανώ, η οποία ζήτησε έκτακτες ενισχύσεις από την Μαρία Κίτσου και τη Δανάη Μιχαλάκη, τις αδελφές της από τις Άγριες Μέλισσες για να τα «βάλουν» με τις Ψυχοκόρες.

Και λίγα λόγια για το σενάριο: Οι 4 αδελφές μεγαλώνουν όμορφα στην επαρχία σε μία δεμένη οικογένεια, μέχρι που ο πατέρας τους θα βρεθεί άθελά του εμπλεκόμενος στη φυγάδευση ενός αριστερού. Συλλαμβάνεται, η οικογένεια από μία καλή οικονομική κατάσταση, βρίσκεται σε εξαθλίωση και η μητέρα τους πεθαίνει από τη στεναχώρια της. Τις βάζει όμως να ορκιστούν πως δεν θα χωρίσουν ποτέ. Τα 4 κορίτσια εξαπατούνται από μία μακρινή τους συγγενή, η οποία τους υπόσχεται να τις πάει στην Αθήνα να δουλέψουν και να ζήσουν ως ψυχοκόρες. Ευνοημένες και ενωμένες.

Όταν φτάνουν στην Αθήνα οι 4 αδελφές καταλαβαίνουν πως έχουν εξαπατηθεί. Χωρίζονται και οι ζωές τους αλλάζουν. Επηρεάζονται κυρίως από τις ζωές των οικογενειών στις οποίες δουλεύουν ως υπηρέτριες. Θεωρητικά μόνο η Βασιλική περνά λίγο καλύτερα (στο σπίτι της Γιούλικα Σκαφιδά και του Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλου). Αλλά είπαμε. Τίποτε δεν είναι όπως φαντάζεσαι.