Ποιος σκότωσε τον Μάρκο στον Έρωτα Φυγά; Φάνης και Κοντογιάννης είναι οι δύο ύποπτοι

Κατερίνα Μπούσιου
Ποιος σκότωσε τον Μάρκο στον Έρωτα Φυγά; Φάνης και Κοντογιάννης είναι οι δύο ύποπτοι

Ο Ιάσονας τηρεί την υπόσχεση που έδωσε στον Μάρκο στον Έρωτα Φυγά και προστατεύει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους. 

Το δραματικό και συνάμα συγκινητικό φινάλε του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά, όσο απρόσμενο και αν ήταν, είναι μία σημαντική εξέλιξη στη σειρά. Και για όσα επακολουθήσουν με την επιστροφή της Πέμης Ζούνη στο Κιάρι. Έχουμε σε λίγο διάστημα και δεύτερη ανατροπή με την αποκάλυψη πως το δυστύχημα του Μάρκου ήταν τελικά δολοφονία.

https://www.instagram.com/p/C3p-HFotSqC/

Ο Ιάσονας κάνει αυτό που υποσχέθηκε στον Μάρκο

Είναι πολύ ιδιαίτερη η σκηνή του αποχωρισμού Αλεξάνδρας και Μάρκου στον Έρωτα Φυγά με τον θάνατό του. Αλλά δεν είναι μόνο εκείνη που θρηνεί, αλλά και ο Σταύρος Ζαλμάς ως Στέφανος. Εκείνος που τον βοήθησε στη φυλακή, τον υιοθέτησε και τον έκανε παιδί του, αν θυμάσαι όσα συνέβησαν στον πρώτο κύκλο.

«Δεν άξιζε ο Μάρκος αυτό το φινάλε»: Οι αντιδράσεις στον Έρωτα Φυγά για τη σκηνή του τέλους

Η Μαργέτα (Πέμη Ζούνη) δεν αντέχει να ζει μακριά αυτές τις ώρες, όπως δεν αντέχει να είναι και μακριά από την Αλεξάνδρα. Ευτυχώς, δεν θα κάνει το σφάλμα να επανέλθει ως ζωντανή στο Κιάρι.

Μετά την απώλεια του Μάρκου μας περιμένει μία δεύτερη έκπληξη, αφού θα αποδειχθεί πως δεν ήταν δυστύχημα αλλά δολοφονία. Κάποιος έκανε δολιοφθορά στο αυτοκίνητό του. Ο Ιάσονας αλλά και ο Στέφανος θα ερευνήσουν όλη την αλήθεια. Μάλιστα ο πρώτος θα δεχθεί και την επίσκεψη του Κοντογιάννη, ο οποίος του λέει εμπιστευτικά ότι διαθέτει πληροφορίες που οδηγούν στον ένοχο.

Είναι όμως και ο ίδιος ύποπτος ως πιθανός δολοφόνος του. Αλλά κυρίως όμως ο Φάνης. Η κόντρα Σβήγκου και Παπαγεωργίου ως Μάρκος και Φάνης ήταν ορατή σε όλους. Όπως και η ζήλια του.

https://www.instagram.com/p/Cxlx64Xo78o/

Θα δούμε ποιος θα φτάσει πρώτος στην ανακάλυψη του ενόχου. Προς το παρόν ο Ιάσονας δίνει το παιδί της Ευγενίας και του Μάρκου σε εκείνη, όπως του ζήτησε πριν πεθάνει και φιλοξενεί την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους στο δικό του σπίτι. Θα της συμπαρασταθεί με πραγματική αγάπη μέχρι να συνέλθει.