Στο Προξενιό της Ιουλίας η αναμέτρηση Γιωργίκη και Ανέστη δίνει την απάντηση σε ένα κρίσιμο ερώτημα

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Προξενιό της Ιουλίας η αναμέτρηση Γιωργίκη και Ανέστη δίνει την απάντηση σε ένα κρίσιμο ερώτημα

Υπάρχει σοβαρός λόγος που ο Μελέτης Ηλίας θα αναζητήσει το παρελθόν του στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Με πολλά αντιφατικά συναισθήματα θα συνεχίσει τον ρόλο του ως Γιωργίκης Προβιός στο Προξενιό της Ιουλίας, ο Μελέτης Ηλίας. Προς το παρόν έχει μία μεγάλη χαρά επειδή θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας. Αλλά σύντομα θα έχει μεγάλη οργή, όταν θα έρθει αντιμέτωπος με όσα δεν ξέρει από το παρελθόν του και τώρα θα τα μάθει. Όσο και αν οι περιστάσεις το καθυστερούν, θα συναντήσει τη μοίρα του. Δηλαδή τον Ανέστη - πατέρα Επιφάνειο. Δεν είναι η ώρα να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρώην συζύγου του;

Στο «Ποιος τη σκότωσε;» ο Ανέστης έχει μία ξεκάθαρη απάντηση

Με όσα ήδη σου έχω πει στον πρόλογο (βάσει και των τελευταίων πληροφοριών), είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Γιωργίκης δεν είναι εκείνος που σκότωσε την πρώην σύζυγό του. Αρχικά στα πρώτα επεισόδια στο Προξενιό της Ιουλίας, τον είδαμε και έκπληκτο και να αναρωτιέται γιατί έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της.

Η σκηνή που έγινε viral στο Προξενιό της Ιουλίας φέρνει νέα ανατροπή στη δολοφονία Προβιού

Το πώς όλα αυτά θα ανατραπούν, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία που θα μας πάρει λίγο χρόνο και κάποια επεισόδια μετά. Την αρχή της θα τη δούμε με τον Χρήστο να ανακαλύπτει στο δάσος τις επιστολές μεταξύ της μητέρας του και του Ανέστη (πατέρα Επιφάνειου). Ο ίδιος με μαεστρία τον κατεύθυνε εκεί.

Όμως η ο νεαρός Προβιός με την τόσο ευαίσθητη ψυχική κατάσταση (λόγω του θανάτου της μητέρας του στο παρελθόν) παθαίνει μία πολύ μεγάλη κρίση. Και μάλιστα τη στιγμή που ο πατέρας του ετοιμάζει στο σπίτι ένα σημαντικό δείπνο με τον κουμπάρο του για να τους ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Και εκείνη με τη σειρά τους, τον γάμο της κόρης τους Φιλιώς με τον Γρηγόρη. Μεγάλη χαρά (#not) θα πάρει η Ιουλία με αυτό το νέο.

https://www.instagram.com/p/C4AqlPLMT51/

Ο Γιωργίκης αποφασίζει πώς πρέπει να πάρει τα μέτρα του με τη νέα κατάσταση. Πώς θα μεγαλώσει το μωρό που θα έρθει σε λίγους μήνες, στο σπίτι με τον Χρήστο να είναι τόσο απρόβλεπτος;

Υπάρχει μία και μόνη λύση. Ο πατέρας Επιφάνειος, που μόνο αυτός ηρεμεί τον γιο του. Δεν θα τον εντοπίσει αμέσως, αλλά μετά από κόπο και αρκετό χρόνο, θα τον βρει. Έκπληκτος θα δει πως είναι ο πρώην σύζυγος της αδελφής του Χάδως.

Μην περιμένεις όμως ότι με το που θα τον δει, θα του κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη. Άλλωστε υπήρξαν αντίζηλοι. Πώς ξαφνικά θα αρχίσουν να λένε τα μυστικά και τις αλήθειες του παρελθόντος μεμιάς;

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι κρυφές ερωτικές επιστολές και το μοιραίο λάθος του Δημήτρη Αλεξανδρή

Ο Ανέστης που έχει υποψία για τον δολοφόνο της Ευγενίας Προβιού και μεγάλου έρωτα της ζωής του, όταν πια θα έχει γίνει πατέρας από την Ιουλία ο Γιωργίκης, θα μάθει την αλήθεια. Αυτή η αλήθεια είναι και εκείνη που θα μας οδηγήσει τις εξελίξεις προς το φινάλε. Αλλά μήπως τελικά ο δολοφόνος είναι πιο ευέλικτος από όλους και τελικά δεν τιμωρηθεί; Αυτό θα το δούμε στη συνέχεια.