Μετά τη νίκη της κλίκας στο MasterChef και τον Νίκο ως θύμα τους έρχεται μία νέα σύγκρουση

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά τη νίκη της κλίκας στο MasterChef και τον Νίκο ως θύμα τους έρχεται μία νέα σύγκρουση

Τα έλεγε ο Άνχελ, αλλά κάποιοι στο MasterChef τον θεώρησαν ως και γραφικό. 

Κάποιοι που στην αρχή του MasterChef θεωρούσαν μόνο τον Λευτέρη και τη Χριστίνα ως τότε αρχηγούς ως αλαζόνες, μάλλον θα έχουν αναθεωρήσει με τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Οι φιλίες που έγιναν κλίκες και συμμαχίες έχουν ξεκινήσει να κάνουν το θαύμα τους με τον Νίκο να τρώει τη μία κατραπακιά μετά την άλλη όπως δήλωσε και να είναι το πρώτο θύμα τους. Σήμερα στην πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία του μαγειρικού διαγωνισμού, έχουμε νέες συγκρούσεις.

Η δοκιμασία με θέμα τη θάλασσα έφερε καταιγίδα

Με τις αλλαγές των κανονισμών και των προνομίων στο φετινό MasterChef ζούμε συνεχείς ανατροπές, που επιτρέπουν ωστόσο στους έξυπνους παίκτες να κάνουν καλή στρατηγική.

Ο μαινόμενος Άνχελ! Ο νέος αρχηγός των γκρι στο MasterChef έγινε viral με τις «φωνές» του

Γιατί ως στρατηγικό τέχνασμα ήταν η χθεσινή απόφαση του Γιάννη ως αρχηγού της μπορντώ μπριγάδας να χωρίσει τα ζευγάρια που θα μαγείρευαν μαζί στη δοκιμασία με θαλασσινά και ψάρια, με σκοπό να αποτύχουν. Έτσι έβαλε τον Νίκο Κυψίδη και πρώην αρχηγό των γκρι να είναι ταίρι με τη Ζωή που γενικά δεν είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες. Μέσα σε όλα είχαμε και την έξαψη του αρχηγού των γκρι Άνχελ με φωνές και γροθιές στο τραπέζι για να εμψυχώσει με ποδοσφαιρικό τρόπο τους παίκτες του για να μη χάσουν ξανά από τους αντιπάλους.

Show μέσα στο show όλο αυτό, αλλά τελικά το τέστ δημιουργικότητας οι γκρι το κέρδισαν και έτσι δικαιώθηκε ο Άνχελ. Κέρδισε μάλιστα και τα 1000 ευρώ με το καλύτερο πιάτο. Ποιος είπε ότι οι φωνές δεν φέρνουν αποτέλεσμα;

https://www.instagram.com/p/C4be9ACrDO1/

Στους μπορντώ στη συνέχεια έγινε αυτό που περίμεναν όλοι. Να ψηφιστεί ο Νίκος ως ο νέος στην ομάδα και έτσι από αρχηγός των απέναντι έγινε ηττημένος. Η μία κατραπακιά μετά την άλλη όπως είπε και ο ίδιος.

https://www.instagram.com/reel/C4bgQLVsGkv/

Ήταν μία σαφής κίνηση του Γιάννη να σώσει τους δικούς του και η κλίκα - παρέα για την οποία μιλούσε και η Βιβή φανερώθηκε χθες. Ο εξώστης κάποια στιγμή διαμαρτυρήθηκε λέγοντας «Καλά, αυτοί τον πήραν για να τον ψηφίσουν;». Το Twitter/X είδε πως ήταν ξεκάθαρα άδικο αυτό που συνέβη για τον παίκτη, ακόμη και αν είχε αστοχίες στο πιάτο του.

Σήμερα όμως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με την πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία η οποία δεν θα πάει τόσο καλά για καμία από τις δύο ομάδες. Εκεί ο Γιάννης θα έρθει σε μία νέα κόντρα με τον Νίκο. Το θέμα είναι τι θα συμβεί αν τυχόν χάσει ξανά η ομάδα του. Γιατί θα πρέπει τότε να προδώσει και να ψηφίσει κάποιον από τη δική του κλίκα.

Πάντως όπως είδαμε σύγκρουση έχουμε και στους γκρι με τον Λευτέρη ενώ ο Σταμάτης μιλά για αποτυχία.