Η ανατροπή στο MasterChef με την πρόταση καθαίρεσης του Γιάννη και η αποκάλυψη για τον Λευτέρη

Κατερίνα Μπούσιου
Η ανατροπή στο MasterChef με την πρόταση καθαίρεσης του Γιάννη και η αποκάλυψη για τον Λευτέρη

Θα χάσουν οι μπορντώ; Ένα ακόμη επεισοδιακό συμβούλιο στο MasterChef αλλά και αρκετά διαφωτιστικό για το πώς θα διαμορφωθούν κλίκες και συμμαχίες. 

Η πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία του MasterChef για τη φετινή χρονιά, δεν χαρακτηρίστηκε για το δημιουργικό της mood, αλλά για τις κόντρες, τις λογομαχίες και το υπερβολικό άγχος. Τα απόνερα της χθεσινής σύγκρουσης θα φανούν στο σημερινό και επεισοδιακό συμβούλιο, όπου θα έχουμε μία απίστευτη αποκάλυψη από τον Γιάννη για τον Λευτέρη και μία πρόταση καθαίρεσης αρχηγού. Η αυριανή αποχώρηση θα είναι σχεδόν λυτρωτική.

https://www.instagram.com/reel/C4d7TR0MgRz/

Η διαμάχη Νίκου και Γιάννη συνεχίζεται και σήμερα

Ο καθαρός αέρας και η νέα δοκιμασία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δημιούργησε προβλήματα και χαμηλές επιδόσεις από τους παίκτες του MasterChef, κάτι που επεσήμαναν και οι κριτές. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, όταν εκθείαζαν τα περισσότερα πιάτα.

Μετά τη νίκη της κλίκας στο MasterChef και τον Νίκο ως θύμα τους έρχεται μία νέα σύγκρουση

Κυριάρχησε το άγχος στη χθεσινή δοκιμασία με τα 4 στάδια και τα 16 πιάτα. Και όπως σωστά παρατήρησαν οι τηλεθεατές, φέτος στις ομαδικές δοκιμασίες, είναι της μόδας τα αποδομημένα πιάτα. Θυμάσαι παλιά που ακούγαμε όλο για μπαλοτίνες και πουρέδες;

apodomisimasterchef.png

Εκτός όμως από το άγχος με τα ψάρια και τα πιάτα, είχαμε και μία πρώτη κόντρα μεταξύ Νίκου και Γιάννη στους μπορντώ. Ο δεύτερος ως αρχηγός είχε ένα ύφος στις εντολές που έδινε και ο Νίκος Κυψίδης του ζήτησε να αλλάξει συμπεριφορά: «Το μη μιλάς να τελειώνουμε, με εκνευρίζει, δεν ακούγεται ωραίο».

Έχουμε και δεύτερο μέρος αυτής της κόντρας σήμερα και ο Νίκος βγαίνει εκτός εαυτού όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ. Και να φανταστείς πως για όλα - χωρίς να το ξέρει ακόμη - φταίει ο Λευτέρης.

Μας το είχε εξηγήσει από χθες ο Γιάννης λέγοντας πως ο Νίκος μιλούσε διαρκώς με τον Λευτέρη από την απέναντι ομάδα και η ατάκα «Εγώ σε έβαλα αρχηγό, δε σε έβαλε ο Λευτέρης» έχει μία βάση.

Όμως ο Γιάννης έκανε και μία μεγάλη αποκάλυψη για τον Λευτέρη. Μας θύμισε αυτό που είχε πει εδώ και μέρες πως αρκετοί παίκτες, έρχονται προετοιμασμένοι από το σπίτι στο στούντιο, έχοντας στις τσέπες τους συνταγές ως σκονάκια.

Και μεταξύ άλλων είπε: «Αυτός μαγειρεύει με βιβλία καρμπόν. Ό,τι έχει βγάλει και τα χιλιάρικα που έχει πάρει δεν είναι από το μυαλό του, τα έχει έτοιμα». Και συνέχισε λέγοντας πως ο Λευτέρης δεν αφήνει τα βιβλία που υπάρχουν στο σπίτι να τα διαβάζει εκείνος και αυτή την οδηγία δίνει και στους άλλους συμπαίκτες του.

Το ενδιαφέρον όμως στο τρέιλερ, έχει η φωνή του Μάριου που ακούγεται να μιλά για καθαίρεση του Γιάννη και τον ίδιο να απαντά με σιγουριά: «Ελάτε πάρτε το, εγώ φίλε θα είμαι στους 12».

Πάντως το κοινό του Twitter/X περιμένει με αγωνία πώς θα γίνει και πρακτικά η καθαίρεση του Γιάννη, ενώ διαφαίνεται σημαντική αστοχία των μπορντώ σε ένα πιάτο που δεν δοκίμασε κανείς (ούτε ο ίδιος ως αρχηγός) και θα κρίνει μάλλον την ήττα τους.