Ιάσωνας και Στέφανος μάς έδειξαν γιατί δεν αξίζει αυτό το τέλος στον Έρωτα Φυγά

Πατούλια Κατερίνα
Ιάσωνας και Στέφανος μάς έδειξαν γιατί δεν αξίζει αυτό το τέλος στον Έρωτα Φυγά

Μετά την απώλεια του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά, Σταύρος Ζαλμάς και Αντώνης Καρυστινός, Στέφανος δηλαδή και Ιάσωνας, έδειξαν τη μεγάλη υποκριτική τους δεινότητα, σε μια σειρά, αδικημένη όσο λίγες στη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Το τέλος του Μάρκου, άκα Σταύρου Σβήγκου στον Έρωτα Φυγά, γράφτηκε στο νοσοκομείο στο Κιάρι και η Αλεξάνδρα, κατά κόσμον Ντάνη Γιαννακοπούλου, δεν άφηνε από την αγκαλιά της, τον άνθρωπο που αγάπησε τόσο πολύ και με τον οποίο απέκτησε τον γιο τους στη σειρά του ΑΝΤ1 πια.

Ο Ιάσωνας που όλοι αγάπησαν

Όπως ήδη γνωρίζαμε, το τέλος του Μάρκου και ο αποχαιρετισμός με την Αλεξάνδρα ήταν συγκινητικός, με την Ντάνη Γιαννακοπούλου να μην τον αφήνει από την αγκαλιά της, ακόμα κι όταν ο Μάρκος είχε φύγει από τη ζωή.

Κι ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του Μάρκου, ο Ιάσωνας εκείνος που κατάφερε να πείσει την Αλεξάνδρα να σηκωθεί από το πλάι του άψυχου σώματος του Μάρκου.

Μεγάλοψυχος και γεμάτος γενναιοδωρία ο Ιάσωνας, άκα Αντώνης Καρυστινός, πρότεινε στην Αλεξάνδρα ακόμα και να την φιλοξενήσει με τα παιδιά της στο σπίτι του μέχρι εκείνη να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Ποιος σκότωσε τον Μάρκο στον Έρωτα Φυγά; Φάνης και Κοντογιάννης είναι οι δύο ύποπτοι

https://www.instagram.com/reel/C4ivYL3Nqqn/

Ο Στέφανος είπε την πιο μεγάλη αλήθεια

Ο Σταύρος Ζαλμάς, ο Στέφανος από τον Έρωτα Φυγά, που είχε σαν γιο του τον Μάρκο, λύγισε στο τέλος του μέσα στο νοσοκομείο.

«Ότι και να έχω περάσει στη ζωή μου, δεν θα το καταλάβω ποτέ αυτό το άδικο.. γιατί πρέπει ο γονιός να θάβει το παιδί του», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαλμάς, αποχαιρετώντας τον Μάρκο.

Ιάσωνας και Στέφανος, Καρυστινός και Ζαλμάς δηλαδή, έκαναν τον κοινό να λυγίσει όταν ο πρώτος, εμφανίστηκε στην πόρτα του δεύτερου για να δει αν είναι καλά μετά την απώλεια του Μάρκου. To νοιάξιμο του Δεμερτζή για την Αλεξάνδρα και τον Στέφανο δεν πέρασε απαρατήρητο από το κοινό που τον αποθέωσε.

Όσον αφορά την κηδεία του Μάρκου, εκεί βρέθηκε και η Ευγενία, η οποία ήταν τυπικά η χήρα του Μάρκου μιας και το διαζύγιό τους δεν είχε ακόμα βγει, η οποία δεν έκρυψε τη θλίψη για το τέλος του αγαπημένου της και πατέρα του παιδιού της.

Μένει να μάθουμε, ποιος ήταν τελικά εκείνος ή εκείνη που «πείραξε» το αυτοκίνητο του Μάρκου και τον οδήγησε στον θάνατο. Η επιλογή του Κοντογιάννη φαντάζει αυτή τη στιγμή η πιο προφανής αλλά όχι σίγουρη.

Πάντως, για σειρά που από καθημερινή απογευματινή σε έναν σταθμό, βρέθηκε στη μέση της σεζόν να γίνεται βραδινή και διήμερη σε έναν άλλο τηλεοπτικό σταθμό, ο Έρωτας Φυγάς με τους σπουδαίους ηθοποιούς του και τις μεγάλες τους ερμηνείες, αξίζει μια ακόμα ευκαιρία.

Δες τα σχόλια του κόσμου:

Αναμονή κοινού λοιπόν και για το trailer με την Μαργέτα και τον Στέφανο να σμίγουν ξανά!