Το μήνυμα της Μαριλού Κόζαρη στον Μουζουράκη έδειξε πόσο τον αγαπάει και πόσο τον θαυμάζει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το μήνυμα της Μαριλού Κόζαρη στον Μουζουράκη έδειξε πόσο τον αγαπάει και πόσο τον θαυμάζει
NDP Photo Agency

Μπορεί να θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μεγαλώνοντας την κόρη τους, όμως η Μαριλού Κόζαρη στηρίζει πάντα διακριτικά τον σύζυγό της.

Ήταν στις 14 του Σεπτέμβρη όταν η Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η φαρμακοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο ηθοποιός και τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην «πετάει» από τη χαρά του. Όλοι έχουν να λένε το πόσο ενθουσιασμένος ήταν έξω από το μαιευτήριο κερνώντας γλυκά όποιον του ευχόταν για τον ερχομό της κόρης του αλλά και πόσο ευγνώμων ήταν που κατάφερε να ζήσει όλη αυτή την εμπειρία του τοκετού μαζί με τη σύζυγό του.

Στα 44 του ο Μουζουράκης έχοντας τη Μαριλού Κόζαρη & την κόρη τους νιώθει πως «ξαναγύρισε σπίτι» του

«Οι ώρες που τη βλέπω είναι ουσιαστικές, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές» είχε πει χαρακτηριστικά τον Δεκέμβριο του 2023 στη συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου - και κολλητή φίλη της γυναίκας του - ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ πρόσθεσε «Η Μαριλού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα άφηνα να μεγαλώσει το παιδί μου, αν πάθαινα κάτι. Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση...Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα, αλλά τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια. Υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα».

https://www.instagram.com/p/CxNFRPPsB-6/

H πάντα διακριτική Μαριλού Κόζαρη και το μήνυμα στήριξης στον Πάνο Μουζουράκη

Ο Πάνος Μουζουράκης αυτή τη σεζόν επέλεξε παράλληλα με τις εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές, να κάνει θέατρο και κυρίως να ασχοληθεί με το musical. Μετά λοιπόν, την παράσταση Scrooge & Ghosts & Rock ‘n Roll, o γνωστός performer συμμετέχει στην παράσταση Show What.

3 φορές που ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τη γυναίκα και την κόρη του και εμπνέει κάθε νέο μπαμπά

https://www.instagram.com/p/C4KXcXoMbkm/

Σε αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα του συζύγου της η Μαριλού Κόζαρη έδειξε τόσο την αγάπη της όσο και τον σεβασμό και τη στήριξή της στην τέχνη του.

Σχολιάζοντας την παραπάνω ανάρτηση του Πάνου Μουζουράκη από τη νέα του παράσταση έγραψε: «Είναι απίθανο show!!! Μπράβο σε όλους σας, για τα μηνύματα που περνάτε και γιατί είστε όλοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες».

423903825_369254296076990_8610160484401200637_n.jpg

Κάπως έτσι, η ίδια έδειξε πως όχι μόνο έχει δει πρώτη πρώτη το νέο εγχείρημα του Πάνου Μουζουράκη, αλλά αναγνωρίζει την καλή δουλειά που έχει κάνει τόσο ο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετέχουν.

Η Μαριλού Κόζαρη δεν μάς έχει συνηθίσει σε σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του Πάνου Μουζουράκη, αφού η ίδια προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια έχει «ιδιωτικό» το προφίλ της στο Instagram, ενώ όσον αφορά τις κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, αυτές είναι μετρημένες και κυρίως από τον γάμο κι από κοινές τους εξόδους, όπως μπορείς να δεις και από την gallery που ακολουθεί.