Η πρώτη έξοδος της Κατερίνας Στικούδη μετά τη γέννα συνοδεύτηκε με χρώμα, ευχές και χαμόγελα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η πρώτη έξοδος της Κατερίνας Στικούδη μετά τη γέννα συνοδεύτηκε με χρώμα, ευχές και χαμόγελα

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο στα βόρεια προάστια. Το ιδιαίτερο look της τραγουδίστριας και οι ευχές στην εγκυμονούσα Έλενα Τσαγκρινού.

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης οι οποίοι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έγιναν γονείς ενός αγοριού για δεύτερη φορά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι και ο πρωτότοκος γιος τους, ο 2,5 ετών Βύρωνας υποδέχθηκαν το νέο μέλος και έκτοτε απολαμβάνουν τις πρώτες εβδομάδες με τον μικρό Νικόλα, ο οποίος θα πάρει το όνομα του μπαμπά της τραγουδίστριας.

Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε τον 2ο Σερίφη junior με μια διαπίστωση και την πιο γλυκιά υπόσχεση

H πρώτη νυχτερινή έξοδος της Κατερίνας Στικούδη μετά τη γέννα

Tην προηγούμενη εβδομάδα η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα και στο backstage του J2US όπου βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Πριν από λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής (15/03) η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους, δίνοντας το παρών σε κάλεσμα του pr manager, Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν σε γνωστό sushi bar στην Αγία Παρασκευή όπου συνάντησαν αγαπημένους φίλους από την εγχώρια showbiz, απόλαυσαν το φαγητό τους και μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες.

stikoudi2.jpg

H Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για δεύτερη φορά: Όλες οι λεπτομέρειες

Για την περίσταση η τραγουδίστρια επέλεξε γαλάζιο latex παντελόνι, ασπρόμαυρο sheer top, γαλάζια συνθετική γούνα και μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια.

stikoudi5.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Στο ίδιο εστιατόριο βρέθηκε και η Έλενα Τσαγκρινού με τον Dj Stephan, με την εγκυμονούσα να συνομιλεί με την Κατερίνα Στικούδη και να δέχεται ευχές.

tsagrinou3.jpg

Οι δύο γυναίκες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και η μαμά Κατερίνα έστειλε όλη της την θετική ενέργεια στην νεαρή τραγουδίστρια.

tsagrinou6.jpg

Mιλώντας για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Έλενα Τσαγκρινού είχε αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευα και νομίζω είναι και το καλύτερο αυτό. Ήρθε η στιγμή όμως που δεν αντέχαμε άλλο, θέλαμε να το μοιραστούμε και να φύγει ένα βάρος από πάνω μας. Θέλω να πάνε όλα καλά, γιατί είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές του τέταρτου μήνα και θέλω μόνο να πάνε καλά όλα τα πράγματα. Δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα το να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία της απογοήτευσης. Ξαναπροσπαθήσαμε, ήταν δίπλα μας και οι γονείς μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά».

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η οποία δεν ήταν εύκολη αλλά πλέον όλα κυλούν ομαλά. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Dj Stephan ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους το οποίο αναμένεται να γεννηθεί τον Αύγουστο.

Πηγή κεντρικής: ndp