Στην αγκαλιά της Βανδή ο Μπισμπίκης μετά το νοσοκομείο - Οι ευχές και το νέο look της Δέσποινας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στην αγκαλιά της Βανδή ο Μπισμπίκης μετά το νοσοκομείο - Οι ευχές και το νέο look της Δέσποινας
Instagram

Το ζευγάρι γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα με αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι της τραγουδίστριας. Το νέο ξεκίνημα και το κοντό καρέ της Δέσποινας Βανδή. 

Με ανεβασμένη διάθεση και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα γιόρτασαν την πρώτη ημέρα της Σρακοστής η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, λίγες ημέρες μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του ηθοποιού που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο 46χρονος υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις καρδιάς καθώς οι γιατροί έκριναν πως ήταν αναγκαίες μετά τις ξαφνικές ενοχλήσεις που ένιωσε στο στήθος.

Η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, ήταν αυτή που τον μετέφερε σε ιδιωτική κλινική και στάθηκε δίπλα του σαν βράχος μέχρι το εξιτήριο. Πλέον το ερωτευμένο ζευγάρι ξεπέρασε τα δύσκολα και ατενίζει το κοινό του μέλλον με αισιοδοξία.

O Μπισμπίκης εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά του για τη Βανδή μετά την περιπέτεια της υγείας του

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα με αγαπημένους φίλους και τον Βασίλη της

Με μια φωτογραφία όπου ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη, επέλεξε να ευχηθεί «Καλή Σαρακοστή» η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια και κριτής του J2US πέρασε την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας στο σπίτι με φίλους-συνεργάτες και απόλαυσαν όλοι μαζί σαρακοστιανά πιάτα.

https://www.instagram.com/p/C4qFRDaMQpe/

«Καλή Σαρακοστή αγαπημένοι μου!!! #homesweethome #family #friends #hapiness #food», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

SXOLIO.jpg

Αρκετοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν το post της τραγουδίστριας ανάμεσά τους η Ζωή Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Νίκη Σερέτη, η Βασιλική Νταντά και η Σοφία Βόσσου.

Screenshot-2024-03-19-100334.png

«Αγάπες μου, μωρά μου ο Θεός μαζί σας», έγραψε η Σοφία Βόσσου.

Μπορεί η τραγουδίστρια να φημίζεται για το ταλέντο της στη μαγειρική ωστόσο ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας άφησε άλλους να επιμεληθούν το σαρακοστιανό τραπέζι και συγκεκριμένα την αστακομακαρονάδα που είδαμε μέσα από τα Instagram-stories της τραγουδίστριας.

Η ίδια «εισέβαλλε» στην κουζίνα και είπε με χιούμορ στην κάμερα: «Τα καλαμαράκια μου δεν...τα ντολμαδάκια μου..αυτά εξαφανίστηκαν τώρα θα φάμε το καλό».

1710834935932-372603156-Screenshot-2024-03-19-091725.png

Όπως είδες και στις παραπάνω λήψεις η τραγουδίστρια έχει ολοκαίνουριο hair look, το οποίο της ταιριάζει πολύ. Συγκεκριμένα η Δέσποινα Βανδή αφαίρεσε τα extensions και υιοθέτησε ένα καρέ κούρεμα που δείχνει φρέσκο και νεανικό.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το νέο τραγούδι και η συνεργασία Bανδή-Mente Fuerte

Η Δέσποινα Βανδή ένωσε τις δυνάμεις της με τον Mente Fuerte και στις 20 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους κομμάτι με τίτλο «Πανσέληνος», ένα άκρως αισθησιακό κομμάτι που αναμένεται να αγαπηθεί από το κοινό.

https://www.instagram.com/p/C4aPnFtM7Cx/

Πρόσφατα οι δύο καλλιτέχνες είχαν ποζάρει μαζί μέσα στο στούντιο και μοιράστηκαν μια selfie με τους fans τους στο Instagram, διατηρώντας τότε «σιγή ιχθύος» για τη συνεργασία τους.

mente.webp

Πηγή κεντρικής: desp1navandi