Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά το χειρουργείο ήταν στα μέρη που «ήθελε» η καρδιά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά το χειρουργείο ήταν στα μέρη που «ήθελε» η καρδιά

Η υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη φαίνεται πως έχει επανέλθει πλήρως, αφού διασκέδασε όχι σε ένα αλλά σε δύο νυχτερινά μαγαζιά.

Ήταν πριν από περίπου 10 μέρες που έγινε γνωστή η είδηση πως ο Βασίλης Μπισμπίκης αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, χάρη στη Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα, με τις πληροφορίες που έδωσε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο ηθοποιός χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ - το γνωστό μπαλονάκι - ενώ μετά από τρεις ημέρες ακολούθησε και δεύτερο χειρουργείο, αφού η ενόχληση που αισθάνθηκε τελικά οφειλόταν σε καρδιακό πρόβλημα.

O Μπισμπίκης εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά του για τη Βανδή μετά την περιπέτεια της υγείας του

Η πρώτη βραδινή έξοδος του Βασίλη Μπισμπίκη

Όλα αυτά βέβαια, φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο ίδιος έχοντας πάρει εξιτήριο εδώ και μια βδομάδα έκανε και την πρώτη του βραδινή έξοδο, πού αλλού, εκεί που του «ορίζει» τα τελευταία 2,5 χρόνια η καρδιά του.

Στο νυχτερινό κέντρο δηλαδή, που εμφανίζεται η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, όπως είδαμε μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

423944218_288846567423124_1210129151402979472_n.jpg

Προτού βρεθεί βέβαια, στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε να ακούσει και τον «κουμπάρο» του - όπως λέει ο ένας τον άλλο - Μανώλη Κονταρό.

Το «ευχαριστώ» στην Δέσποινα Βανδή

O 46χρονος ηθοποιός μετά το τέλος της περιπέτειας που πέρασε, θέλησε να εκφράσει την αγάπη του και ένα «ευχαριστώ» στην σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πάνε έγκαιρα στο νοσοκομείο και να έχει όλη αυτή η ιστορία θετική κατάληξη για εκείνον.

Έκανε λοιπόν, ένα story στο Instagram του δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας «Σε αγαπώ» - δύο πολύ ουσιαστικές λέξεις τις οποίες νιώθει το ζευγάρι αληθινά όλον αυτόν τον καιρό που είναι μαζί.

mpismpikhs.png

Άλλωστε, και η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Μαρία Μπακοδήμου, πως τώρα πια στο πλευρό του ηθοποιού νιώθει ουσιαστικά πώς είναι η αγάπη. Όταν δε, έχεις περάσει με τον άνθρωπό σου κι ένα ζήτημα κυριολεκτικά ζωής ή θανάτου, το δέσιμο και η αγάπη μετουσιώνονται σε κάτι ακόμα πιο ανώτερο.

Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου. Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη.

https://www.instagram.com/p/C3VtVhfsdv5/

Γιατί η Δέσποινα Βανδή μπορεί εξ αρχής να διατήρησε την ψυχραιμία και την αισιοδοξία της, αφού όπως είχε πει και στην έναρξη του J2US στις 10 Μαρτίου: «Τα δύσκολα πέρασαν! Πέρασαν, πέρασαν… Έχει ήδη ξεκινήσει η νέα εβδομάδα. Είμαι καλά. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά», όμως δεν σημαίνει πως όλο αυτό δεν ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρο για εκείνη.

Τα δάκρυα της Δέσποινας Βανδή και οι στιγμές αγωνίας για τον Βασίλη Μπισμπίκη στο θεραπευτήριο