Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει στην εξοχή με τον 1,5 ετών Κίμωνα και αυτή είναι η 3η δημόσια φωτό τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει στην εξοχή με τον 1,5 ετών Κίμωνα και αυτή είναι η 3η δημόσια φωτό τους

Με casual look η ηθοποιός πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στην εξοχή με την οικογένειά της. Η νέα φωτογραφία της με το Κουτσόπουλο junior.

Ευτυχισμένοι γονείς είναι εδώ και 1,5 χρόνο η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η νεαρή ηθοποιός και ο γνωστός σεφ-κριτής του Masterchef έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, με τον Κουτσόπουλο junior να έρχεται και να ολοκληρώνει τον μεγάλο έρωτά τους.

Λίγο πριν το MasterChef η Όλγα Μιχαλοπούλου έδειξε την αδυναμία που έχει στον Κουτσόπουλο junior

H Χρύσα Μιχαλοπούλου μας δείχνει πόσο πολύ μεγάλωσε ο γιος της

Πριν από μερικές ώρες η Χρύσα Μιχαλοπούλου μοιράστηκε μια νέα, πολύ τρυφερή φωτογραφία στο Instagram όπου την βλέπουμε χέρι-χέρι με τον γιο της, Κίμωνα.

Screenshot-2024-03-19-133232.png

Μαμά και γιος φορούν casual outfit που απαρτίζεται από σετ φόρμας και απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην εξοχή, κοιτώντας προς τον ουρανό. Η νεαρή ηθοποιός συνόδευσε την ανάρτησή της με δύο emojis που σχετίζονται με την Καθαρά Δευτέρα και συγκεκριμένα ένα ουράνιο τόξο και ένα χαρταετό.

Screenshot-2024-03-19-142440.png

Άγνωστο παραμένει το εάν ο αγαπημένος της, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, βρισκόταν πίσω από το παραπάνω κλικ, καθώς το ζευγάρι δεν μοιράστηκε κάποιο κοινό στιγμιότυπο.

https://www.instagram.com/p/CuuOGBzoRMq/

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε πρόσφατα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη μητρότητα αναφέροντας: «Έχω ξανανιώσει! Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει, δεν το περίμενα. Δεν ήρθε ξαφνικά το παιδί. Από πάντα ήθελα να γίνω νέα μαμά. Όταν ήρθε ο μικρός δεν άλλαξε τίποτα. Ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Είχα αρχικά ένα σοκ στο μαιευτήριο όταν μου λένε «εντάξει τώρα θα πάτε σπίτι». Εντάξει λέω με εμπιστεύονται, μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί. Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Είναι σαν φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα στο μέλλον και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ».

Τα «όπλα» της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τις δύσκολες ημέρες είναι χαμόγελο και οι φίλες της

Πρόσφατα η ηθοποιός μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας πώς περνά τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της στην πρωτεύουσα.

https://www.instagram.com/p/C4WDdS4rjYS/

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σχέση τους αναφέροντας: «Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι τα τελευταία 2,5 χρόνια και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή κάνοντας σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

koutsopoulos_mixalopoulou.jpg

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα 1.000 περιστέρια είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

+2 φορές που η Χρύσα Μιχαλοπούλου μας έδειξε τον γιο της

Η πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε η Χρύσα Μιχαλοπούλου με τον γιο της ήταν τα Χριστούγεννα του 2023, με τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιά μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

https://www.instagram.com/p/C0wtgB7tmEu/

Λίγες εβδομάδες αργότερα η 26χρονη μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον γιο και την αδερφή της, ενθουσιάζοντας τους followers της.

Πηγή κεντρικής: chrysamichalopoulou