Η Ρηνιώ κάνει την ανατροπή στη Μάγισσα και σώζει τη Θεοφανώ: Αλλά για ποιο λόγο αντέδρασαν οι φανς;

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ρηνιώ κάνει την ανατροπή στη Μάγισσα και σώζει τη Θεοφανώ: Αλλά για ποιο λόγο αντέδρασαν οι φανς;

Σουλιώτες VS Σπήλιου και Ρηνιώ VS Δαμιανής στη Μάγισσα. 

Το «Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε» του Ντίνου Ηλιόπουλου θύμισε το χθεσινό επεισόδιο της Μάγισσας με την ένωση Γερακάρηδων - Λασκαραίων και τον Τζανή ως αρχηγό. Ανάμεσα στον συγκλονιστικό θρήνο του Γιώργου Γάλλου ως Μιχαήλ για την Αναστασία και τις εξελίξεις που έρχονται την επόμενη εβδομάδα, είχαμε το τρολάρισμα του κοινού στο Twitter/X με μία σωστή παρατήρηση και τις αντιδράσεις για ένα μείον (και σημαντικό) επεισόδιο.

«Και γιατί δεν κάνουν καπετάνισσα τη Ρηνιώ;»

Με αίμα και την έγκριση των καπεταναίων της Μάνης σφραγίστηκε στη Μάγισσα η ένωση Γερακάρηδων - Λασκαραίων και επικυρώθηκε η αρχηγία του Τζανή. Ωστόσο ο θρήνος του Γιώργου Γάλλου ως Μιχαήλ και του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη ως Μάρκου για την Αναστασία ήταν το highlight του επεισοδίου. «Κέντησαν» οι ηθοποιοί με τις ερμηνείες τους ως πατέρας και γιος.

Θα έχουμε έκπληξη στη Μάγισσα; Μία φωτογραφία - γρίφος δείχνει το τέλος του Μιχαήλ και της Δαμιανής

Και το κοινό τους «χειροκρότησε» και για το πιο απλό καρέ.

Ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος μοιράστηκε μάλιστα και ένα τρυφερό στιγμιότυπο ως «ευχαριστώ» με την ηθοποιό Στεφανί Καπετανίδη που υποδύθηκε την Αναστασία του.

https://www.instagram.com/p/C4teyr0L_HK/

Όμως άλλη ήταν αυτή που τράβηξε τα βλέμματα του κοινού, εκτός από τη Θεοφανώ, στη μεταφυσική της επιστροφή από το σκοτάδι στο φως. Η Ρηνιώ, η αθόρυβη αλλά πανέξυπνη κόρη του Μιχαήλ και της Δαμιανής. Η οποία όχι μόνο υποπτεύεται τη μητέρα της για το φόνο της Αναστασίας, αλλά ξεκίνησε και την έρευνα. Και φυσικά οι φανς της σειράς τη θεωρούν πολύ πιο έξυπνη από τον αδελφό της Τζανή που έγινε αρχηγός.

Μία αναπάντεχη αποκάλυψη και τιμωρία στη Μάγισσα: Ο Μάρκος εκδικείται τη δολοφονία της μητέρας του

Η ηθοποιός Χριστίνα Χριστοδούλου που την υποδύεται θα είναι το πρόσωπο των επόμενων ημερών. Φυσικά και θα βρει όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τη μητέρα της. Βεβαίως και η Θεοφανώ θα της επικυρώσει πως ευθύνεται μέσω της Πολυξένης και για τη δολοφονία του βρέφους Μεταξίας και Τζανή. Η Ρηνιώ με τη βοήθεια της Αγάθης, μόλις θα δει πως Γερακάρηδες και Δαμιανή αποφασίζουν να σκοτώσουν τη Θεοφανώ, το σκάει από τον πύργο και τρέχει στον Μάρκο, στον Αντρέι και στον πατέρα της Μιχαήλ για βοήθεια. Τους λέει όλη την αλήθεια.

Δεν πρωτεύει τώρα η τιμωρία της μητέρας της αλλά η σωτηρία της Θεοφανώς. Μόνο που για αυτήν έχει φροντίσει από μόνη της η ίδια η μάγισσα. Η οποία είναι αποφασισμένη πια να τιμωρήσει. Φάνηκε από το τελευταίο της βλέμμα. Ήρθε η ώρα της Έλλης Τρίγγου.

theofanotimoria.jpg

Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε μόνο ένα επεισόδιο από τη Μάγισσα, την Τρίτη 26 Μαρτίου. Τη Δευτέρα στις 25 Μαρτίου στις 21.00 το βράδυ, θα δούμε την ταινία «Σουλιώτες». Κάποιοι νόμιζαν ότι θα παίξει η ταινία «Παπαφλέσσας» (τελικά είναι την Κυριακή 24/3) και κατά λάθος το Σπήλιος VS Παπαφλέσσας έγινε αγαπημένο σχόλιο των φανς, οι οποίοι αντιδρούν για το δεύτερο πετσόκομμα της σειράς. Αρχικά με το ένα επεισόδιο της Τετάρτης για τις Ψυχοκόρες και τώρα λόγω της εθνικής επετείου. Και αυτό όπως καταλαβαίνεις γίνεται για να φτάσουμε αργά, αργά, προς το φινάλε στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.