Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζει με τον Γρηγόρη Morgan την πιο αγαπημένη της συνήθεια στις σχέσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζει με τον Γρηγόρη Morgan την πιο αγαπημένη της συνήθεια στις σχέσεις

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ταξίδεψαν στη Λισαβόνα και δεν σταματούν να φωτογραφίζουν ο ένας τον άλλον. Το πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του ζευγαριού.

Τον έρωτά τους ζουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, αδιαφορώντας πλέον πλήρως για αδιάκριτα βλέμματα και σχόλια.

Το ζευγάρι περνά καθημερινά αρκετό ποιοτικό χρόνο μαζί και σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να δημιουργούν αναμνήσεις, ταξιδεύοντας σε δημοφιλείς και εντυπωσιακούς προορισμούς.

Η ρομαντική απόδραση Βαλαβάνη-Μόργκαν στην Πορτογαλία

Πριν από λίγα 24ωρα, η παρουσιάστρια του Mega και ο μουσικός άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και πραγματοποίησαν μια ολιγοήμερη απόδραση στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, με στόχο να δουν τα αξιοθέατα και να «γεμίσουν μπαταρίες».

Ευδιάθετοι και full in love, Βαλαβάνη-Μόργκαν δεν σταμάτησαν να μοιράζονται εντυπωσιακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες. Και γνωρίζουμε καλά, πως η Ευρυδίκη αγαπά τα ταξίδια και ειδικά όταν είναι σε σχέση θέλει να μοιράζεται εμπειρίες και αναμνήσεις με τα πρόσωπα που αγαπά.

Από πέρσι άλλωστε, που είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη, η Ευρυδίκη έχει ταξιδέψει από το San Francisco και τη Χαβάη ως τα Ζαγοροχώρια και τη Λέσβο.

https://www.instagram.com/p/C4qug2AsfrV/

Φορώντας total black look που απαρτιζόταν από μαύρο crop top, μαύρο παντελόνι, μαύρη τσάντα και ασορτί κορδέλα μαλλιών, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε στον φακό και έγραψε: «Λισαβόνα η πόλη των επτά λόφων».

1710922067792-549685723-Screenshot-2024-03-20-090919.png

Αξιοσημείωτο είναι πως κάτω από την ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη σχολίασε η αδερφή της, Ιωάννα αλλά και η Μάρθα Μόργκαν.

Screenshot-2024-03-20-100841.png

Μέσα από τα Instagram-stories της πρώην παίκτριας του Survivor είδαμε μερικά από τα μέρη που επισκέφθηκαν, ανάμεσά τους το Nazaré Canyon όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τα μεγαλύτερα κύματα στον κόσμο.

1710921544150-131270680-Screenshot-2024-03-20-090610.png

Σαν γνήσιος λάτρης του σερφ - στα γενέθλιά του άλλωστε, η Ευρυδίκη έφτιαξε μια τούρτα με κύματα για τον καλό της - ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και πόζαρε στον φακό της συντρόφου του, δημοσιεύοντας αργότερα τη φωτογραφία στο Instagram.

1710921735015-602539717-Screenshot-2024-03-20-091256.png

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Tα ηλιοβασιλέματα στην Κρήτη είναι τα αγαπημένα της και η «αιτία» είναι ο Μόργκαν

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, δεν το κάνω»

Πριν λίγες εβδομάδες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε το παρών σε κοσμικό event και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες τόνισε για την προσωπική της ζωή:

«Ωραία....Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, δεν το κάνω, έχω αποφασίσει να μην μιλάω γι' αυτό. Όσο περνάν τα χρόνια κι εγώ μεγαλώνω, κάποια πράγματα τα βλέπω με άλλο μάτι και θεωρώ είναι έτσι λίγο κάτι που θέλω να προστατεύσω αυτή τη φορά».

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν λίγους μήνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Oι φωτογραφίες του Γρηγόρη Μόργκαν από την Πορτογαλία

Πριν από μερικές ώρες ο Γρηγόρης Μόργαν δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και έγραψε: «Η Λισαβόνα έχει μια θέση στην καρδιά μου».

https://www.instagram.com/p/C4qrXQEsmL9/

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μη σχολίασε την ανάρτηση του αγαπημένου της, δεν έλειψε όμως το σχόλιο της Μάρθας Μόργκαν.

Screenshot-2024-03-20-101249.png

Μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την 36χρονη, ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του μέσα από γλυκά σχόλια στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Screenshot-2024-03-20-105932.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του ζευγαριού στην Πορτογαλία.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είμαι περήφανη για την επιλογή μου»

Καλεσμένη της εκπομπής «Night Out» και του Θεοχάρη Ιωαννίδη θα είναι το βράδυ της Τετάρτης (20/03) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η 36χρονη να παραδέχεται: «Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη».

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani