Στην τούρτα του Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φανέρωσε τη μεγάλη τους αγάπη

Στην τούρτα του Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φανέρωσε τη μεγάλη τους αγάπη

«Ένας ακόμη χρόνος γύρω από τον ήλιο. Ευχαριστώ για τις εκπληκτικές ευχές», έγραψε ο Γρηγόρης Μόργκαν σε ανάρτηση που έκανε μετά τα stories της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν γιόρτασε τα γενέθλια του εχθές -7 Μαρτίου 2024 και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να του ευχηθεί χρόνια πολλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H τούρτα του Γρηγόρη Μόργκαν έδειξε τη μεγάλη του αγάπη

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη ανέβασε ένα story στο Instagram με την τούρτα του 44χρονου αγαπημένου της. Η τούρτα είναι πλήρως αντιπροσωπευτική των ενδιαφερόντων του Γρηγόρη, αφού έχει πάνω της κύματα.

Είναι γνωστό ότι τόσο ο ντράμερ όσο και η δημοσιογράφος αγαπούν το σερφ και αποτελεί ένα από τα βασικά ενδιαφέροντα που τους ενώνουν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να φορέσει νυφικό: Oι 3 επιλογές που έκανε

Screenshot-2024-03-08-111225.png

Εκτός από τη φωτογραφία με την τούρτα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε και ένα βίντεο με τον Γρηγόρη Μόργκαν να «φτιάχνει» κύματα με τα χέρια του, λίγο πριν σβήσει το κερί της τούρτας του. Κάτω από το βίντεο, η δημοσιογράφος έβαλε ένα emoji που κάνει σερφ, δείχνοντας με έμμεσο τρόπο τη συμβολική σημασία που έχουν τα κύματα για το ζευγάρι.

Εκτός από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στιγμιότυπο από το σβήσιμο της τούρτας αναδημοσίευσε και η αδερφή της, Ιωάννα αλλά και ο ίδιος ο Μόργκαν έκανε ένα story με την τούρτα του.

Λόγω της ημέρας, το μενού εκτός από τούρτα, δεν θα μπορούσε να μη συμπεριλαμβάνει και μπριζόλες, όπως μπορείς να δεις και στην παρακάτω gallery.

Τα κύματα κυριάρχησαν και στα σχόλια που αντάλλαξαν μεταξύ τους δημόσια

Μετά τις αναρτήσεις που έκανε με την τούρτα γενεθλίων του, ο Γρηγόρης Μόργκαν δημοσίευσε και ένα post τιμώντας «έναν ακόμα γύρω που έκανε πάνω στη Γη». Στην περιγραφή της φωτογραφίας του έγραψε «Ένας ακόμη χρόνος γύρω από τον ήλιο. Ευχαριστώ για τις εκπληκτικές ευχές».

https://www.instagram.com/p/C4OxgNBo90M/

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε την ανάρτηση του Μόργκαν, βάζοντας μερικά -ακόμα- κύματα, με εκείνον να της απαντά στο ίδιο mood, με κάποια επιπλέον emojis.

430357846_726275682991321_8664346606060924107_n.jpg

Η Βαλαβάνη ποζάρει με νυφικό αλλά θα μιλάει για τον Γρηγόρη Μόργκαν όπως και όποτε θέλει

Το πάρτι της Δανάης Μπάρκα ήταν μία από τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις – Τι αποκάλυψε η Δανάη

Σχολιάζοντας την είδηση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το πάρτι γενεθλίων της τον Νοέμβριο υπήρξε μία από τις πρώτες τους κοινές εξόδους με τηλεοπτικά πρόσωπα. «Με το που έρχεται η Ευρυδίκη και μου λέει “Ήρθα με τον Γρηγόρη”, της λέω “Μην αγχώνεσαι, περάστε υπέροχα, να είναι ο άνθρωπος άνετος”. Και πάω και του λέω “Άκου κολλητέ, θα περάσεις πολύ ωραία εδώ”., για να τον λύσω λίγο. Από τότε πάω και της λέω “Ευρυδίκη, τι κάνει ο κολλητός;”».

Η επιλογή της Ευρυδίκης να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση της και η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον Μόργκαν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά πριν λίγους μήνες περιοδικό Down Town Κύπρου.

Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2024, οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση. Συγκεκριμένα, τότε είχαν κάνει μια κοινή έξοδο με τους συναδέλφους της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - από την εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα που συμμετέχει - ποζάροντας μάλιστα, δίπλα δίπλα στην φωτογραφία που τους τράβηξαν.

2011_NONI_DOYNIA_EVRIDIKI_VALAVANI_KOSTAS_TSOYROS_PANOS_KATSARIDIS_DESPINA_TSOKOY_1812024.jpg

Λίγο νωρίτερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, όπου παραδέχτηκε έμμεσα πως ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι ο σύντροφός της, αφού η παρουσιάστρια του Πρωινού Σουσού την ρώτησε βλέποντας τη φωτογραφία από την έξοδό τους ποιος είναι αυτός δίπλα της, με εκείνη αρχικά να κάνει πως δεν βλέπει καλά.

Έτσι λοιπόν, η Ελένη Τσολάκη ζήτησε τη βοήθεια του συνεργάτη της και δημοσιογράφου Νίκου Γεωργιάδη, με εκείνον να λέει πως είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν κι εκείνη να απαντά «Α ναι! Το αγόρι της Ευρυδίκης. Αυτός δεν είναι;». Ο Νίκος Γεωργιάδης απάντησε αμέσως «Ναι», ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σιωπή της επιβεβαίωσε διακριτικά τη σχέση τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε το challenge στο TikTok για να δει «τι της επιφυλάσσει το 2024»

Πηγή κεντρικής εικόνας: @evridiki_valavani