Ζήνα και Κορομηλά ποζάρουν μαζί και ένα στοίχημα του 1998 απεδείχθη πως κερδήθηκε

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ζήνα και Κορομηλά ποζάρουν μαζί και ένα στοίχημα του 1998 απεδείχθη πως κερδήθηκε

«Είσαι το κοριτσάκι μας» είπε η Ρούλα Κορομηλά και η Πέγκυ Ζήνα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Η συνάντηση των δύο γυναικών και οι δημόσιες δηλώσεις αγάπης.

Σπάνια νυχτερινή έξοδο πραγματοποίησε πριν λίγα 24ωρα η Ρούλα Κορομηλά επιλέγοντας να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια απόλαυσε την πολυαγαπημένη της φίλη επί σκηνής και τραγούδησε με την ψυχή της αρκετές από τις δεκάδες επιτυχίες της.

Ρούλα Κορομηλά: H γλυκιά ευχή της Πέγκυς Ζήνα για τα γενέθλιά της και η ανάμνηση από τον μπαμπά της

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τη σχέση της με την Ρούλα Κορομηλά με ένα post που «ξεχειλίζει» αγάπη

Πέγκυ Ζήνα και Ρούλα Κορομηλά συνδέονται με πολυετή φιλία, που δυναμώνει ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου. Ο αμοιβαίος σεβασμός, η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά στα οποία βασίζεται η σχέση τους και δεν είναι λίγες οι φορές που εκφράζουν δημόσια τα συναισθήματά τους.

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το καμαρίνι της φίλης και πόζαραν μαζί στον φακό, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φορώντας total black look, οι δύο γυναίκες χαμογελούν στον φωτογράφο και η χαρά τους για αυτή τη συνάντηση είναι εμφανής.

https://www.instagram.com/p/C4smccFKxv9/

«Το πιο μεγάλο και φωτεινό μου αστέρι…η Ρούλα μου ήρθε να με ακούσει την Κυριακή🌟Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν περιγράφονται..Όταν βλέπω περηφάνεια στα μάτια της, να καμαρώνει στους φίλους της σαν να έχει κερδίσει ένα προσωπικό της στοίχημα που έβαλε το 1998,δακρύζω..γιατί μου κρατούσε πάντα έτσι το χέρι όπως σ αυτή τη φωτογραφία…Κι έχοντας ανακαλύψει τόσα ταλέντα στην πορεία της, δεν ανησυχούσε ποτέ αν θα αναγνωριστώ ως τραγουδίστρια αλλά αν θα επιβεβαιωθεί το ένστικτό της ότι τα φώτα δεν θα αλλοιώσουν τον χαρακτήρα μου ποτέ…Αυτό με συμβούλευε πάντα…Κι εγώ που την αγάπησα από παιδί βαθιά, ήμουν ευγνώμων που την είχα στη ζωή μου και θα είμαι για πάντα. Σε λατρεύω φαντορούλα μου❤️», έγραψε η Πέγκυ Ζήνα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Screenshot-2024-03-21-135149.png

«Αγαπημένο και χαρισματικό μου πλάσμα. Σε θαύμαζα την Κυριακή κ που κ που «μάλωνα» και ένα δάκρυ μου που έτρεχε δειλά… Συγκίνηση ναι, γιατί σε βλέπω να ξεδιπλώνεις με αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα το μεγαλείο της φωνής σου σε όλα τα τραγούδια που μοναδικά ερμηνεύεις. Δικά σου και μη. Περήφανη λέει; Μόνο;
Ευτυχισμένη. Έφυγα γεμάτη από πολλά γλυκά συναισθήματα που μόνο εσύ έχεις την ικανότητα να μου προσφέρεις κάθε φορά που σε ακούω. Πάντα όσο ζω θα σου κρατάω το χέρι. Πάντα θα σε κρατάω γερά στην καρδιά μου. Πάντα θα νοιάζομαι για σένα. Πάντα θα καμαρώνω για την πορεία σου και για όσα έχεις καταφέρει με κόπο, σκληρή δουλειά και πειθαρχία! Πάντα θα χαμογελάω όταν ακούω να σε επιβραβεύουν.
Και εννοείται πως πάντα θα σε «μαλώνω» .Έτσι γιατί χαμογελάνε τα μάτια σου όταν ακούς τις φωνές μου . Θα ξανάρθω . Ετοιμάσου… Σ αγαπώ κ εγώ αλλά όπως ξέρεις και όλη η οικογένεια μου. ❤️❤️❤️Είσαι το ταλαντούχο και γλυκό κορίτσι μας. ❤️❤️❤️», απάντησε η Ρούλα Κορομηλά.

roula3.jpg

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το 2021 η Πέγκυ Ζήνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη βοήθεια που δέχθηκε από την παρουσιάστρια στα πρώτα της βήματα «Όταν μου στάθηκε στα πρώτα μου βήματα δεν περίμενε τίποτα από μένα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μετά τον πρώτο μου δίσκο, που είχα πει ένα τραγούδι που δεν με αντιπροσώπευε σαν χαρακτήρα, με είχαν βάλει στην άκρη όλοι στο χώρο μου, η Ρούλα Κορομηλά ήρθε μαζί στο στούντιο του Αλέκου Χρυσοβέργη, ήταν ο συνθέτης που με ξέπλυνε από τον πρώτο μου δίσκο. Θα είμαι πάντα δίπλα της σαν άνθρωπος».

Η Ηλέκτρα Λύρα έγινε 12 ετών και η Κατερίνα Δαλάκα της έκανε ένα δώρο αδελφικής αγάπης

To συγκινητικό post της Ρούλας Κορομηλά

Ακολούθησε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά η οποία μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο με στιγμιότυπα από την συνάντησή της με την τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/reel/C4s344jN8uQ/

«Και δάκρυ μου έπεσε στο πάτωμα την Κυριακή που σε έβλεπα να ερμηνεύεις μοναδικά και η αγάπη μου για σένα είναι δεδομένη αλλά και ο θαυμασμός μου στον υπέρτατο βαθμό για όλα όσα έχεις καταφέρει στην καριέρα σου με μοναδικό όπλο την φωνή σου, την επίπονη δουλειά, την συνέπεια αλλά και την σοβαρότητα που απαιτείται και επιβάλλεται. Αφοσιωμένη στον στόχο σου, στη δουλειά σου. Αφοσιωμένη στην οικογένειά σου. Αφοσιωμένη και δοτική σε όσους αγαπάς. Αφοσιωμένη στον κόσμο που σε αγαπά και σέβεται. Αφοσιωμένη και παρούσα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου. Απλή και προσιτή. Άμεση με δόσεις αυτοσαρκασμού. Υπεύθυνη και τρυφερή μητέρα.
28 χρόνια με τον Γιώργο. Υπέροχα. Εννοείται πως σε καμάρωνα και καμαρώνω. Εννοείται πως είμαι περήφανη για σένα. Εννοείται πως στιγμή δεν αμφέβαλα ότι θα κρατήσεις σε υψηλά επίπεδα τις αξίες σου και δεν θα μεταλλαχθείς. Εννοείται πως δούλεψες πολύ με τον εαυτό σου και μπράβο σου. Εννοείται πως θα με μιμείσαι.
Εννοείται πως θα συνεχίσεις θες δε θες να ακούς τις φωνές μου όταν κάτι δεν μ’ αρέσει κ εννοείται πως θα με κάνεις να γελάω και με το άλλο ταμπεραμέντο που διαθέτεις…
Συνέχισε θέτοντας όπως κάνεις πάντα σε προνομιούχα θέση την αξιοπρέπεια κ τον σεβασμό προς όλους … Κοντά σου εννοείται πάντα. Είσαι το κοριτσάκι μας και θα είσαι και εννοείται πως σε λατρεύουμε οικογενειακώς. Σ’ αγαπώ μικρό μου! Η Φαντορούλα σου και με και χωρίς τζουρνέματα … «Δεν αγάπησες ποτέ στη ζωή σου». Το νέο σου τραγούδι είναι υπέροχο με βαθιά μηνύματα και φαντάζομαι αγγίζει πολλούς και πολλές. Κατάλληλο για αφιερώσεις…», έγραψε από καρδιάς η Ρούλα Κορομηλά στο post της.

Ακολούθησε η γλυκιά απάντηση της τραγουδίστριας η οποία σχολίασε:

«Να ακούς από τη γυναίκα που λατρεύεις τέτοια λόγια σε απολογισμό…τί μεγαλύτερη ευτυχία και καταξίωση. Κι εννοείται πως θα με μαλώνει πάντα κι εγώ μετά θα τη μιμούμαι κι εκείνη θα γελάει …Σε όλους εσάς που τόσο την αγαπάτε σας δηλώνω όπως λέω και στον @thanasiskoromilas μου :Σκοτώνω για τη Φαντορούλα μου…όποιον την πειράξει❤❤❤».

Screenshot-2024-03-20-162335.png

Αξιοσημείωτο είναι πως τον Φεβρουάριο, ανήμερα των γενεθλίων της Ρούλας Κορομηλά, η Πέγκυ Ζήνα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: «Χρόνια πολλά αστέρι μου, το μεγαλύτερο και το πιο φωτεινό της ελληνικής τηλεόρασης και της καρδιάς μου! Σε λατρεύω! Να σε χαιρόμαστε Φαντορούλα μου» με την παρουσιάστρια να της απαντά «Τόσα χρόνια κοντά μου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου, πώς μπορώ να μην σε λαρεύω καρδιά μου; Ο άνθρωπός μου και η μεγάλη μου αδυναμία. Φίλη και αδερφή μου! Σε αγαπώ υπερταλαντούχο μου πλάσμα».

zina6.webp

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες των δύο γυναικών.

Πηγή κεντρικής: peggyzina_official